NEW IN: Kosmetický haul!

Přeji krásné pondělí! Dnes tu mám pro vás připravený článek s řekla bych mega velkým počtem kosmetických přípravků! Větší část jsem teda dostala k Vánocům, ale něco jsem si koupila sama.
Tak se tím pojďme prokousat :) 


Nejnovějším přírůstkem jsou tyto nádherné, růžovoučké štětce, které mi přišly poštou teprve dnes dopoledne. Koupila jsem je od Ilovemakeup na jejím blogsale. Nenesou žádnou značku, ale jsou neskutečně jemné a těším se, až se s nimi nalíčím. 




Dále tu mám Saloos ricinový olej, který zatím používám jen na řasy - prý je dobře vyživí a měly by narůst, tak uvidíme. Od tety jsem dostala set na barvení obočí, který jsem už vyzkoušela a tedy jaksi nepotřebuji Essence gel :D 


Jak už jste mohly vidět na mém facebooku, od přítele jsem dostala L'occitane krabičku plnou produktů z levandulové řady. Naprosto jsem tomu propadla, vůně je opravdu nádherná. Zatím jsem vyzkoušela jen krém a tekuté mýdlo a jsem spokojená. Další dva produkty (vlevo nahoře) mám od své kamarádky, která se rozhodla vyrábět přírodní kosmetiku, to zelené je mýdlo s grepovou kůrou, mákem a citronovým olejem a druhou věcí je měsíčkový body lotion bar s vůní pomeranče. Zatím jsem zkoušela právě ten krém a je naprosto skvělý, vysoce hydratuje a příjemně voní!


Dalším produktem je Ahava tonikum k hloubkovému čištění, o kterém budu psát v samostatné recenzi. Zatím ale mohu říci, že je hodně dobrý! :) 


Přesouváme se k vlasům!:) Dlouho jsem chtěla vyzkoušet Tangle Teezer a vybrala jsem si tento roztomilý, růžovo bílý. Stejně tak jsem chtěla poznat Batiste suchý šampon a sáhla jsem po tom pro brunetky - zatím mám opravdu dobré pocity :) Dále tu mám Kallos ochranný sprej před teplem, který mě na parfums.cz vyšel asi na třicet korun, Aussie lak na vlasy (který jsem koupila mamce :) a nakonec Aussie 3 minute miracle masku, kterou jsem si koupila teprve včera a je určená na zničené vlasy. Dnes jsem vyzkoušela a zatím super :)


 Ještě na fotce můžete vidět Camelk krém proti akné, na který jsem již psala recenzi zde.

Zkoušely jste některý z produktů? Vyhovuje vám? :) 


You May Also Like

27 komentářů

  1. Moc se mi líbí nový design na blogu! Krásné věci, hlavně tvůj přítel by u mě teda zabodoval :D Taky mě zaujala barevná kombinace TT, fakt rozkošné :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos je super a batiste suchý šampon jsem dostala a voní skvěle snad po něm nebudu mít lupy jako po suchých šamponech :D L'occitane jen tiše závidím :D :) Teezer mám jen v trošku růžovejším odstínu, myslím že z ničeho nebudeš zklamaná :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. TT jsem kupovala neterim k Vánocům a obe jsou moc spokojene. Batiste suchy sampon jsem zkousela jen jednou, ale vysledek byl super. Krásné dárky jsi dostala.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla od Aussie 3-minute miracle a žádný zázraky se neděly :) Přišel mi jako klasickej kondicionér, žádných změn jsem si nevšimla
    Líbily by se mi štětce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Suché šampony od Batiste mám nejradši! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Batiste sampon je nejlepsi. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Zkoušela jsem jen Batiste (ten mi moc vyhovuje a kupuji ho stále dokola) a Aussie kondicioner a šampon a ty mě moc nenadchly, rychle se mi po nich mastily vlasy a ta vůně je na mě asi až moc taková kjůt :D

    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Od Aussie som ešte nikdy nič neskúšala, ale na túto značku počúvam len samú chválu, takže po nej musím čo najskôr siahnuť :)
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  9. Tú masku od Aussie som dostala aj ja a vyzerá skvelo :)

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  10. Tangle teezer si taky planuji poridit, nejvice se mi libi ten cerno-zlaty, bily jsem snad ani nikde nevidela, ale vypada taky krasne! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tangle teezer si taky planuji poridit, nejvice se mi libi ten cerno-zlaty, bily jsem snad ani nikde nevidela, ale vypada taky krasne! :)

    OdpovědětVymazat
  12. same super veci! tie stetce vyzeraju moc dobre!

    Pozyvam na povianocnu GA o Dermacol a Guess tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat
  13. Ty štětce vypadají opravdu krásně, pamatuju si, jak jsem si já poprvé koupila kvalitnější štětce a divila jsem se, jak jsou příjemně heboučké - byla jsem zvyklá na hrubé "kartáče" z eBaye :-D. A co se obočí týče, před Vánoci jsem si pořídila podobný set a můžu říct, že essence paletku na obočí potřebuju dál, nějak mi to vůbec nechytlo... No, zkusím příště jinou značku a snad to bude lepší, nebaví mě obočí denně ztmavovat.
    Definitely Different

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám obočí skoro nevyditelné, takže by mě zajímalo jestli se obočí barví doma dobře :D nebo se na to mám vykašlat a zajít si do salonu a bude to bez práce a starostí? :D
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :) Set, který jsem dostala se používá právě v salónech, takže je výsledek naprosto stejný a je to jednoduché a rychlé :) Jen ta dostupnost je horší, ale na netu jsem našla tohle: https://www.glamot.cz/b/8257537/refectocil?gclid=CjwKEAiA2IO0BRDXmLndksSB0WgSJADNKqqoSHuuiXUl3MBe22xj1h7FokxE0KSoDXlvgVuAQaNWkxoCQ5nw_wcB

      Jinak pokud je pro tebe jednodušší jít do salónu, tak za zkoušku nic nedáš, není to až tak drahé a navíc to i pár týdnů vydrží :)

      Vymazat
    2. Možná bych zkusila na porpvé salon a pak to vyzkoušela i sama doma, jen prostě nevím. Když se to nepovede a budu jako klaun tak to by mě asi zabilo :D

      Vymazat
  15. Ty štětce vypadají vážně skvěle! Ta růžová je na nich hrozně roztomilá, takže už proto se mi moc líbí. :) A Tangle Teezer mám a zbožnuju ho! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě jsem nic nezkoušela, ale chtěla bych vyzkoušet tu masku od Aussie :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  17. Používam rovnaký set na obočie už asi rok a neviem si ho vynachváliť. :)
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkné věcičky :) žádný z těchto produktů jsem nezkoušela, ale chtěla bych vyzkoušet suchý šampon od Batiste :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak štětce vypadají vážně super ! :-)

    OdpovědětVymazat
  20. parádny new in, brala by som všetko !:) Batiste mám tiež a oblúbila som si ho veľmi

    OdpovědětVymazat
  21. Ty štětce a TT jsou naprosto roztomilé, brala bych hned taky!:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné, tangle je super,nedám na něj dopustit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡