RECENZE: Rival de Loop young - tužky na oči

Dnes bych vám ráda představila rovnou dva produkty - dlouhotrvající oční linku a oční stíny v tužce.
Jsou to mé první dva produkty této značky a jsem celkem i spokojená.. tak pojďme na to :)

Long Lasting Eyeliner (08 black waterproof)

Řeknu to narovinu, naprosto dokonalá tužka! Stojí nějakých třicet korun a za tu cenu je vážně ohromná. Pigmentovaná již po prvním čárnutí, má krásně sytou černou barvu a myslím si, že i dost dobře drží. Linky nosím jen na horním víčku a tudíž nemohu moc posoudit výdrž na spodní lince, ale pokud sháníte levnější, ale kvalitní tužku, kupte si tuto! Měla jsem i klasickou (nevoděodolnou) verzi a naprosto to stejné. Skoro nic vás to nebude stát a vsadím se, že budete spokojené! Kdyžtak mi určitě dejte vědět, pokud ji máte :D :) Snad budeme mít stejný názor. 



Eyeshadow pencil (15 mystic brown)

Jedná se o moji první tužku coby stíny a jsem poměrně zklamaná. Ta barva.. je tak neskutečně dokonalá, na ruce vypadá krásně a po prvním čárnutí je také skvěle pigmentovaná, ale... na víčkách vůbec nevydrží :( Po nějakých 10 minutách mám stín schovaný v ohybu a nezbývá nic jiného, než jen pořád doplňovat. Zůstává tedy jen u řas a v ohybu a to už hezky nevypadá. Takže ji používám spíše jako podklad pod klasické oční stíny. Je to opravdu škoda, protože výběr odstínů je vážně skvělý, ale co už.. občas ji i tak využiji, avšak jen kvůli slabosti pro ten odstín :D :) 




Máte nějaký produkt této značky? Jak jste spokojené? :) 

You May Also Like

11 komentářů

  1. To je škoda, že tužka nemá výdrž. Já vlastně pořád hledám nějakou pořádnou drogerkovou tužku. Občas se něco povede Rimmelu

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) od Rival de Loop Young jsem ještě nic nezkoušela, ale nově tato značka přišla k nám do Rosmmannu, tak to snad napravím :) jinak, co se těch stínů v tužce týče, tak mám dva odstíny od Rimmelu a myslím si, že mají slušnou výdrž :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tato značka nedávno přišla do našeho Rossmannu v našem městě, takže jsem ji ještě ani neměla pořádně čas prozkoumat, ale láká mě od nich Bronzer a rozjasňovač :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín vypadá naprosto nádherně! Od této značky jsem ještě nic neměla a vlastně jsem doteď ani nevěděla, že dělá i dekorativku :D Určitě bych ale ráda něco vyzkoušela :) -L

    OdpovědětVymazat
  5. Oční stíny v tužce moc nemám ráda, skoro žádné mi na víčku nedrží. Každopádně ta tužka vypadá moc hezky, asi ji zítra v drogerii omrknu, protože vysoucí tužku v současné době nemám
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  6. Koukala jsem po ni,ale jestli nevydrzi,tak si ji asi kupovat nebudu.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda té tužky, má krásný odstín. Ale díky za tip na černou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ešte som nič od nich neskúšala, ale tieto ceruzky vyzerajp super :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Akorát tento článek přišel na zavolanou, protože nějakou tužku akorát sháním, jen je jich takové množství, že nevím, po jaké sáhnout dříve a kdž tedy tak vychvaluješ tu první, tak ji asi zkusím v nevoděodolné verzi a uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten odstín je opravdu krásný, škoda že nedrží. :/ Tyjo, ale tu značku vůbec neznám. :)
    KattyLife
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. ten odtieň je naozaj krásny!! :) inak u nás nemám, kde túto značku zohnať, ale rada by som niečo vyskúšala :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡