Back to School: Make your school time easier

Dnes se hlásím s (pro mě) neobvyklým článkem. Blíží se škola a i přes to, že chodím na vysokou, stále potřebuji nejrůznější věci. No dobře, možná nepotřebuji, ale rozhodně je mám :D :)

Jelikož neznám člověka, který by školu nadevše miloval, je třeba si školní docházku zpříjemnit. To jsem udělala právě třeba tím, když jsem si koupila blok na zapisování s potiskem Teorie Velkého Třesku, jupíí! Sledujte tento seriál? Pořídila jsem jej v Nanu Nana za 150,-, což je na blok poměrně hodně, ale nemohla jsem to tam prostě nechat! :D Motivů zde měli více.


Do školy jsem vždy nosila nějaký bloček, často jsem si do něj zapisovala učivo z předmětů, kde se psalo minimálně, dále jsem si do něj třeba kreslila a podobně :) 


Zvýrazňovací! Mám jich doma strašně moc, ale z nějakého důvodu bych si je kupovala stále :D Třeba ten úplně dole, zvláštně zelený s černým vrškem. Není to ani úplně zvýrazňovací, budu ho používat na nadpisy a důležitosti v textu (OD Vágner, 30Kč)
Myslím si, že učení je o to jednodušší, když máte zápisky hezky čitelné a upravené :) Nemyslete si, úhledné písmo bohužel nemám :D Ale barvy dodají opravdu hodně!


Propisky, co více dodat. Moje milovaná Mannerka z Vídně, dokonale píše. Kočičí propisku jsem si koupila včera, pro příjemný vstup do dalšího semestru (OD Vágner, 20Kč)


A další barvy! Jsem fakt nenormální :D 


Malé bločky. Přiznám se, že je až tolik nevyužívám. Ten vlevo se hodí na rychlé zápisky a je suprový :) V Nanu nana jsem si koupila ten dokonalý britský, když jsem byla ve čtvrťáku na střední, ale zatím jsem popsala asi 5 stránek.. je tak dokonalý, že je mi ho líto ledabyle popsat :D 


Jako alternativu sešitů jsem v maturitním ročníku používala složky. Měla jsem je na dva maturitní předměty, které jsme měli tuším 3-4 týdně a byla to nejlepší volba. Vpravo můžete vidět zkušební didakťáky :D Ještě, že už to mám za sebou.. ale upřímně, oproti vysoké je i ta maturita lehoučká.


Poslední věcí, co jsem si v nedávné době koupila jsou barevná lepítka. Ne že bych je nějak často využívala, ale připadají mi roztomilá :D Zrovna jsem si ten "tričkový" nalepila na monitor, ale asi každou chvilkou spadne.. no co už, nejspíš je budu využívat právě do bloků či diářů. 
Trička- OD Vágner, 35Kč, Knížka- Hraboška (Šumavská 31), 6kč


Co používáte nejraději do školy? Shodujeme se v něčem? :)A pokud už do školy nechodíte, přesto používáte třeba právě barevné štítky? :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Já mám největší spotřebu zvýrazňovačů :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Máš super věcičky a ve všem se shodneme, včetně druhů trestního práva :D ... Líbí se mi hlavně sešity - nevíš, jaké další motivy měli v Nanu Nana? :-) (nějaké další seriály?)... Jinak ten s těma plameňákama je taky super! Mannerku ti hodně závidím, ta je parádní... jeden čas jsem bez těchto sušenek nevycestovala :D (Poslední dobou mi ale přijdou dost sladké..)... A ty bločky a lepítka - kupuji je pořád dokola, ale ve finále mi je stejně líto je použít/popsat :D Hlavně, že je ale mám :D

    Pár věcí jsem už letos také nakoupila a článek také plánuji :-)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. No páni, to je ale pořádné vybavení :) asi bych měla už taky začít schánět nějaké věci nebo na mě potom nic nezbyde :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten britský chci! Taky jsem v NANU NANA koukala, ale je mi to líto :D

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  5. Kroužkové bloky mám fakt ráda, ale někdy mi přijdou strašně předražené jako právě ten s BBT. Zvýrazňovače nemám, ale prupisek mám vždycky mraky :D -L

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala si si naozaj krásne zošity a fakt len tie najpotrebnejšie veci, čo obdivujem :) ja si vždy nakúpim viac zošitov ako potrebujem a farebných pier toľko, že musím nosiť 2peračníky :)

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Zvýrazňovače mi ve škole zachránily život.Využívám je neustále a při učení mi pomáhájí si lépe zapamatovat nějaké věci :)Super článek !

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ten sešit s Eiffelovkou je skvělý! :) mně se hrozně líbí všechny ty kroužkové bločky, ale nevím, jestli teď na vysokou nebudu mít jen notebook :(
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ten deníček s britskou vlajkou je dokonalý :)

    Zelený Zázrak V Prášku

    OdpovědětVymazat
  10. Ten sešit s plameňákama je boží. Jinak mě nesmí chybět hodně propisek a fixy:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  11. je fakt vtipné, ako na každom blogu vidím back to school :D a ja stále nemám feeling školy :D
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  12. Já používám skoro všechno co tady máš vyfocené. Ten sešit s plameňákama je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý článek, všechno máš krásně vyfocené!
    Já jsem si už nedávno koupila sešity s tím, že si je nějak ozdobím, no nejspíš se na to asi (zase) vykašlu, protože se mi po chvíli ten obal (první a poslední stránka- nemůžu si vzpomenout na správné slovo:D) vždycky utrhne. Moc se mi líbí ty propisky a blogy! :)

    http://carolinegrey.blogspot.cz/ ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡