Avon eye liners

Dnes jsem se rozhodla představit opět lepší produkt a to tužky na oči od Avon, které používám skoro pořád a jsem s nimi spokojená. Tužky jsou vysouvací (což je ideální i například na cesty), na očích vydrží opravdu celý den, při nanesení mají okamžitě sytý odstín a ikdyž si kupuji takzvaně "nevoděodolné", nestalo se mi, že by se mi nějak rozpíjely.. 
Ale mají své minus: s těmi třpytivými mám problém (především odstín Mod gold), že mám kolem očí vždycky nějaké ty drobné třpytečky, což mi není nějak příjemné, ale není to tak přehnané, spíše to beru jako takový malý nedostatek. A hlavně.. už si nikdy nekoupím z kategorie voděodolné, protože ta bílá (pearly) je naprosto strašná, špatně se nanáší, protože s ní nejde udělat normální linka, no hrůza. Ovšem někomu jinému mohou samozřejmě vyhovovat.

Ale jinak vřele doporučuji, nejradši mám ty hnědé, smokey diamond a klasickou černou blackest black :)

8/10 proto, že jsem se všemi kromě voděodolných vážně spokojená

You May Also Like

3 komentářů

  1. Odstín sugar plum vypadá hezky, nemám s nimi sice žádnou zkušenost, ale Avon nemám zas tak od ruky, takže kdo ví, možná se po nich porozhlédnu, je to totiž už nějaký ten pátek, co nepoužívám tužky na oči, ani nevím, proč jsem přestala. O:)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetky odtiene vyzerajú skvelo ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Nejhezčí je ta suger plum, ale všechny vypadají dobře:)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡