MIX KOSMETICKÝCH RECENZÍ (Lush, Isana, Ben&Anna, Catrice)

 


Ahoj! V poslední době jsem vyzkoušela samou zajímavou kosmetiku a ráda bych, aby byla dohledatelná i zde a nejen na mém instagramu :) Tady tedy prvních pár kousků!

Na úvodní fotce je LUSH - ŽELÉ ZUBNÍ PASTA, varianta Cool
Heboučká želé zubní pasta bez fluoru pro jemné čištění s bělicím účinkem. Je vhodná pro pravidelnou každodenní rutinu ústní hygieny a dopřeje vám chladivé osvěžení s trojitou dávkou máty – mátou peprnou, mátou klasnatou a mátou rolní.
Vždy se na čištění zubů s ní těším! :D Pasty stačí opravdu troška, protože je hodně svěží a i dobře napění. Po spotřebování si ji určitě pořídím znovu!! 


Nedávno jsem v Rossmannu neodolala a koupila si ŠTĚTCE REAL TECHNIQUES, které měli ve slevě (a předtím jsem je tam okukovala a moc se mi líbily). A k tomu PĚNU NA HOLENÍ ISANA.
Pár štětců už od RT vlastním a byla jsem s nimi až na výjimku spokojená (vysunovací štětec na rty má špatný obal a nepracovalo se mi s ním dobře). Tyto jsou naštěstí naprosto super! :) U plochého štětce na oční stíny se mi líbí, jak je bohatý, zaujme na víčku větší plochu a hravě se s oběma líčí. Štětec na pudr je menší velikosti, dobře se tak použije třeba i na tvářenku nebo bronzer. V posledních měsících mám tyto menší štětce raději, veliké už nepoužívám.
Pěna má jemňoučkou, vyloženě svěží "mořskou" vůni a zajímavé je, že není natlakovaná v klasické nádobě, ale dávkuje se pumpičkou. Tím se vytvoří jemnější pěna, není tak pevná, ale kupodivu to funguje. Zkoušela jsem ji zatím asi dvakrát a za mě v pořádku :)


ISANA - CHLADÍCÍ POLŠTÁŘKY POD OČI

Tohle je za mě bohužel zklamání. Materiál je hodně tlustý a tuhý, po přiložení pod oči kůži nepříjemně stáhne - a to po celou dobu. Čekání po dobu působení bylo docela utrpení, ale byla jsem zvědavá na výsledek, a tak jsem to vydržela. Polštářky jsou suché, jen se přilepí k pleti, což ani není moc příjemné. Být tam více séra, asi by to bylo o něčem jiném. Výsledný efekt sice je ten, že je pokožka vyhlazená, ale to podle mě jen proto, že tam byl ten polštářek nalepen a ne účinky kosmetiky. Už aspoň vím, že si je nemusím příště kupovat.. :D





TUHÝ DEODORANT BEN&ANNA 
na bázi jedlé sody a bambuckého másla je přírodní, 100% veganský a zcela bez použití plastu. Dokonale neutralizuje nepříjemný pach a poskytuje dlouhotrvající pocit čistoty a svěžesti. Příjemně voní po citrusech.

Stačí ho nanést slabou vrstvu, ostatně když jsem nanesla zbytečně víc, přebytky se mi v podpaží trochu rozdrolily a akorát mi přišlo, že tyčinka rychle ubývá. Nádherně výrazně voní, tudíž i po nanesení je vážně dlouho cítit příjemná vůně


Celé eko balení i obsah je mi sympatický, jen pokud máte dlouhé nehty, tubu musíte vytlačovat něčím jiným 😅 (třeba propiskou, či zkrátka něčím úzkým - vysunuje se totiž manuálně zatlačenim do dna). Ovšem beru to sportovně 😊 Klidně bych si jej pořídila znovu, je moc příjemný.





Nakonec tu mám LAKY NA NEHTY CATRICE, z jejich nové limitky. Bohužel je teď mohu testovat pouze na nohou, nehty na rukou se vzpamatovávají z gelových 😅 Nicméně lak se skvěle aplikoval - sytá barva, konzistence hustší, takže nestékal, stačila bohatě jedna vrstva! A drží taky relativně dobře. Červená barva laku má krásný zastřený odstín a oranžová je moje top barvička 😍



Mnoho z těchto produktů seženete například na www.kupkosmetiku.cz a na další recenze můžete mrknout na www.arome.cz 💄

// zubní pastu, deodorant a laky jsem dostala v rámci spolupráce

You May Also Like

2 komentářů

  1. To zubní želé od Lushe budu také pořizovat znovu. Jen jsem měla variantu s hřebíčkem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Isana chladící polštářky vypadají skvěle, moc ráda někdy vyzkouším..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡