TIP NA E-SHOP #1: TRENÝRKÁRNA.CZ


Převažuje u vás stále podzimní nálada, nebo se už pomalu začínáte ladit na Vánoce? Ať tak či onak, každopádně se pár tipů na dárečky hodí, no ne? :) U nás bude nadílka skromnější, ale stejně mě to neodradí od obdarování, protože mi to dělá radost 😊 Musím se vám přiznat, že jsem postupně začala dárky objednávat už na konci srpna 😅 Zaprvé kvůli delší dopravě a zadruhé z finančních důvodů, aby mi ty penízky ubývaly postupně a ne z jedný výplaty těsně před svátky 😃 Jak to máte vy? Řešíte dárky s předstihem, nebo až na poslední chvíli? Jelikož stále nikdo z nás neví, jak dlouho budou kamenné prodejny zavřené, chtěla bych vám tu dávat tipy spíše na e-shopy.

Prvním z nich je e-shop Trenýrkárna.cz, a jak už název napovídá, nabízí spodní prádlo různých druhů. Vybírat můžete z českých i světových značek, z široké škály velikostí a nenajdete tu nejen pánské trenky, nýbrž i třeba pyžama, plavky, trička, tepláky.. a je zde i celá dámská sekce. U vybraného zboží je dokonce doprava zdarma, či sleva. Zvolit můžete dopravu například přes GLS, Českou poštu, Messenger (v Praze), či moji oblíbenou Zásilkovnu, kterou jsem využila i já. Měla jsem hned další den zásilku k vyzvednutí, takže rychlost zpracování objednávky fakt na jedničku! :) Platit lze i na dobírku.  


Na e-shopu mě zaujalo spodní prádlo Calvin Klein, nejen proto, že sama mám od CK moc ráda podprsenky, ale hlavně i proto, že v pánské sekci je dost slušný výběr pěkných kousků. A zalíbily se mi i některé barevné kombinace boxerek, které by se (doufejme!) mohly líbit přítelovi. Do oka mi ihned padl tento výhodný set tří klasických boxerek, v hezkých modro-zelených odstínech. 


Prádlo má příjemný materiál a působí kvalitně. Doufám, že se budou příteli i dobře nosit :) Jinak velikostně odpovídají, takže výběru velikosti bych se být vámi nijak nebála a brala vaši obvyklou.


Líbí se vám tento set?


Jaký dárek pro muže máte v plánu vy? :)

A znáte tento e-shop?

*barterová spolupráce

You May Also Like

6 komentářů

  1. Trenýrky a ponožky jsou sázkou na jistotu. Jsou to dárky, které nikdy nezklamou :-) já ráda dávám ty barevné a veselé :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jj spodní prádlo CK máme rádi, kupovala jsem několikrát. Mám vlastně i set s krajkou a měla jsem fitness set, taky prima. Pěkný den přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si nedávno taky pořídila spodní prádlo od CK a jsem spokojená, muži bych set pořídila taky, je moc pěkný :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. O tomto eshope počujem prvýkrát a čo sa týka vianočného darčeku pre priateľa, tak absolútne neviem. Akurát som nad tým začala rozmýšľať a trenky nie sú zlý nápad.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Hned mám díky tvému článku tip, kde pořídit první vánoční dárky! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. E-shop je super, také jsem objednávala :) dokonce přemýšlím i o další objednávce... a pro muže absolutně netuším. Přítel přes rok a půl nemám, takže ten odpadl a taťkovi nevím :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡