MIX KOSMETICKÝCH RECENZÍ (ČISTIČ HOUBIČEK BEAUTYBLENDER, OČNÍ LINKY L'OREAL SUPERLINER MATT SIGNATURE, PUDR DERMACOL ACNECOVER)

Krásný den, opět jsem vyzkoušela pár kosmetických produktů, které rozhodně stojí za řeč! V dnešním článku najdete celkem tři a moc by mě zajímalo, jestli jste některý z nich už samy vyzkoušely :) 

BEAUTYBLENDER CLEANSER – ČISTIČ HOUBIČEK

Teď upřímně, myjete pravidelně makeup houbičky? Úplně nejlepší by bylo je mýt po každém použití, na což jsem teda kolikrát zapomínala (či byla moc líná 😄). K umývání jsem používala mýdlo na ruce, ale když jsem uviděla čistič k tomu určený, uznala jsem, že bude mnohem vhodnější.
Beautyblender Cleanser má za úkol rozpouštět odolné stopy po makeupu a zároveň je k houbičce šetrný a prodlužuje její životnost. Ve složení najdeme levandulový, kokosový a palmový olej z udržitelných zdrojů. Složení je antibakteriální, čímž eliminuje možný výskyt daných bakterií na povrchu i uvnitř houbičky.

Používá se klasicky tak, že namočíte houbičku, aplikujete čistič, který napěníte a necháte chvíli působit. Opakovat ideálně do té doby, než po spláchnutí poteče z houbičky čistá voda. Pokud je houbička hodně špinavá, viz třeba ta moje na spodním obrázku, můžete cleanser nechat působit delší dobu (třeba 20 minut), potom houbičku pořádně promačkat pod tekoucí vodou... a vidíte, jak se mi krásně umyla :) 
Za mě super koupě, houbička je pročištěná víc než předtím, a navíc zůstane příjemně vonět po levanduli

(před a po umytí - houbička zvětšila objem, proto může působit trochu jinak :))


L’OREAL PARIS SUPERLINER MATTE SIGNATURE

Celkem nedávno jsem si pořídila tyto tekuté linky v krásném měděném odstínu. Jsou dlouhotrvající a voděodolné, mají špičatý houbičkový aplikátor a dlouhý vršek pro snadné držení. S aplikátorem se dobře manipuluje, v pohodě se dá vytvořit jak tenká linka, tak silnější. Rychle schnou, drží jak přibitý, a tak je na ně spolehnutí - nemusím je během dne vůbec kontrolovat. Po celém dni nošení vypadají stále dobře, nedrolí se ani nemažou. Barva je opravdu hodně sytá, stačí jedno přetření, navíc taky dobře kryje. Nezdá se mi ale, že by byl odstín teda nějak ultra matný, finiš je přirozenější.
Jsem s nimi opravdu maximálně spokojená!:) Mimochodem, v nabídce je hned několik moc zajímavých odstínů, doporučuji omrknout! Můžeš koupit třeba na e-shopu notino.cz, odkud je mám i já.



DERMACOL ACNECOVER

Díky dennodennímu nošení roušky v práci se mi pleť šíleně zapařovala, a tím pádem jsem byla hodně mastná a lesklá - svůj předchozí pudr jsem díky tomu víceméně celý spotřebovala. Rychle jsem za něj hledala náhradu. Pudr značky Dermacol má být vhodný pro aknózní pleť, jako je právě ta moje. Neucpává póry a na pleti působí opravdu lehce. Moc se mi líbí ta jemná a neprášivá textura! Pleť je pak mimochodem i hezky jemná. Zmatňuje dobře, ale vzhledem k mé mastící se pleti jej musím za den použít vícekrát. Nedělá na obličeji mapy, není na ní v podstatě ani vidět. Balení nepůsobí nijak draze, ale zase oceňuji, že není zbytečně rozměrné. 


Který kosmetický produkt jste si pořídily naposledy? :)


You May Also Like

5 komentářů

  1. Dermacol pudr jsem kdysi měla, byl fajn. Ale teď jsem přešla na transparentní pudry.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tak ten čistič mě zaujal. Houbičku samo. myju - peru celkem pravidelně, ale říkala jsem si, když mám originál houbičku, tak by se k tomu náramně hodil i ten čistič. Super tip, díky za něj. Prima večer. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě podle tvého popisu ten pudr, potřebuju totiž přesně nějaký lehký, který neucpává póry a to mi bohužel klasika od Rimmel poslední dobou dělá. :( Nejspíš ho vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten pudr by se mi líbil. Vypadá dobře, teď používám jeden od Rimmelu. Ten je taky fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tie linky vyzerajú vážne skvelo!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡