MIX KOSMETICKÝCH RECENZÍ (TUŽKA NA OBOČÍ CATRICE, ŘASENKA ESSENCE SUPER CURL, ŠAMPON N.A.E, ČISTICÍ PLEŤOVÁ PĚNA SAFFEE)

CATRICE EYEBROW STYLIST

Tuto tužku vlastním v podstatě náhodou. Chtěla jsem si kupovat jinou, od jiné značky, na kterou jsem byla zvyklá, jenže byla vyprodaná. Zaujala mě tato především kvůli svému odstínu, který je přirozeně tmavě hnědý. Říkala jsem si, že by mi mohl vyhovovat a natěšeně jsem si tužku koupila. Je klasická ořezávací a na konci má praktický kartáček. Tuha je tak akorát měkká, nijak nepříjemně přes kůži a chloupky nedrhne, naopak ale není ani příliš měkká, takže neubývá výrazně rychle. 
Tuším, že mi tužka pár měsíců vydrží, ne jako ta původní, kterou jsem musela kupovat dost často :) A tahle navíc stojí jen 65,-Kč. Mám ji v odstínu 035 Brown Eye Crown a jak už jsem psala, je to tmavě hnědá přirozená barva s neutrálním podtónem. A sedne mi perfektně! Výdrž mě také velmi překvapila, vydrží mi v pohodě celý den, nemám potřebu se kontrolovat v zrcadle a líčení opravovat. Samozřejmě ale je to jen klasická tužka, jestli-že byste si začaly obočí nějak mnout, s tužkou to pohne. 
Za mě úplně topka, jsem s tužkou maximálně spokojená a rozhodně ji nemám naposledy! :)   


ESSENCE SUPER CURL

Viděla jsem, že je tato řasenka od Essence mezi novinkami, tak mě lákalo ji vyzkoušet. Za úkol má řasy natočit a prodloužit. Má umělohmotný kartáček, tvarem takový protáhlejší ale užší. Tento typ kartáčku mi vždy vyhovoval a zde to není jinak :) Velmi dobře se mi s ním pracuje, řasy rychle zachytí, a tak je celé líčení svižné. Dobře se s ním manipuluje i u spodních řas. Výdrž super, taktéž nemusím během dne moc kontrolovat. U některé z nedávných recenzí jsem psala, že jak mám mastnou pleť a tedy i mastná víčka, občas se mi řasenka obtiskává pod obočí. Zde se mi to stává někdy taky, ale holt to není voděodolná řasenka. Rozhodně to není nijak extrémně. Když se zapudruji, nebo mám pudrové oční stíny, je po problému. I s touto řasenkou jsem všehovšudy spokojená, povedla se! :)

 ↓ na fotce jsem použila zmíněnou tužku na obočí a řasenku

N.A.E. SEMPLICITA
Značku N.A.E. jsem chtěla už delší dobu vyzkoušet, kdysi jsem měla vzoreček pleťového krému a byl moc příjemný. Nicméně mám krémů až až, tak jsem raději zvolila šampon :D:) Obsahuje extrakt z levandule a organické rýže, má zanechat vlasy vyživené, lesklé, snadno rozčesatelné a pevné. Je určený pro normální vlasy, pro každodenní použití. Má certifikované organické složení, 97 % je ingrediencí přírodního původu, veganskou recepturu a neobsahuje silikony.
Šampon překrásně voní a zanechá vlasy opravdu hebké a krásnější. Mám ale dojem, že se mi po něm trochu rychleji mastí. Jakože já si stejně musím mýt vlasy obden, takže mě to nijak neomezuje :) Jsem tedy celkem spokojená a znovu bych do něj klidně šla, případně do varianty pro mastné vlasy :)


SAFFEE FOAM CLEANSER

Jak jsem dříve čisticí gely a pěny nesnášela, přišla jsem jim na chuť. Nemám totiž ráda, když mi při mytí teče voda přes nos, oči.. což mi sice zůstalo doteď, ale už ten pocit namočení, při mytí obličeje nad umyvadlem, přežiju :D Do té doby jsem zůstávala u čištění pleťovou vodou, pomocí tamponku.
Jelikož mám mastící se pleť a hrozný zanícený a bolavý akné, rozhodla jsem se prubnout variantu přesně pro tento typ pleti. Lahvička má zespodu protiskluzovou vrstvu, což je pro mě úplně ideální, protože ji mám stále na umyvadle. K aplikaci mi stačí jedno pumpnutí, bohatě to vystačí na celý obličej :) Pěna mi pleť nepřesušuje ani nestahuje, což je jedině dobře. Za mě tedy spokojenost!

Všechny tyto produkty můžete zakoupit na Notino.cz

Co jste si v poslední době koupily vy?🌸


You May Also Like

9 komentářů

  1. Hledala jsem nějakou řasenku. Líbí se mi ta od Essence, ale nakonec jsem si objednala voděodolnou od Catrice.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Odveci ale máš nádherné nechty! :D čo sa týka tej riasenky a ceruzky, mala som ich tiež a z riasenky som extra nadšená nebola, no tú ceruzku na oči úplne milujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! 😄🙂 Chápu, každýmu sedne něco jinýho ☺️

      Vymazat
  3. Tak tu řasenku budu muset vyzkoušet, Essence má někdy moc povedené produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, wau, máš tak krásné oči, že jim sluší vše!! ☺ Řasenku od essence neznám, znám ty Princess a voděodolnou, které si občas pořídím. Prima víkend.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Značku N.A.E mám taky od nich šampon akorát jiný a zatím za mě spokojenost. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ceruzku na obočie od Catrice milujem, už ani nepočítam koľkýkrát som si ju kúpila.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Reklamy na značku N.A.E. teď vídám často a taky mě láká něco vyzkoušet a ani tvá recenze mě neodradila! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡