NÁKUPY ZA ČERVENEC


Minulý měsíc jsem se trošku rozšoupla při nakupování, no a říkala jsem si, proč vám něco z toho neukázat :) Po dlouhý době jsem si koupila něco na sebe a klasicky dokoupila něco málo z kosmetiky. 
Čas od času nakupuji na Zalandu, no a není to tak dlouho co jsem si všimla, že mají i speciální e-shop Zalando Lounge. Tam najdete časově omezené nabídky s výraznými slevami. Podařilo se mi tam ukořistit zajímavou džínovou bundu od značky Tommy Jeans, kterou můžete vidět na fotkách. Měli ji pouze ve velikosti XL, je mi maličko větší, ale větší - pohodlnější střih mi vůbec nevadí (ba naopak)! Zase ale musím pochválit, že číslování odpovídá realitě. A aspoň se mi pod ní v chladnějším počasí vleze mikina :) Mám radost z kvalitního zpracování a materiálu, je to taková ta správně těžká džínová bunda 👍Znáte tento e-shop, objednávali jste tu něco?
S kamarádkou jsme si od The Ordinary koupily Redinol ve dvouprocentní nemastné emulzi. Používám ho už asi 3 týdny a zatím spokojenost, emulze je moc příjemná a nedráždivá. O výsledcích zatím hovořit nemohu, na to je ještě brzy, ale budu doufat, že se mi zlepší akné :) 
Vlevo je pak pleťový krém značky Manufaktura, konkrétně z okurkové řady. Z Manu jsem vyzkoušela už téměř všechno, ale tento krém jsem si oblíbila až nedávno (hlavně proto, že mám ve sbírce několik dalších jiných krémů a tento jsem tudíž nepořídila 🤦‍♀️). Je naprosto výborný pro moji mastnější pleť, protože má lehkou konzistenci, rychle se vstřebává a přesto dostatečně zhydratuje. Navíc má bezalergenní vůni, svěží po okurkách :) 
V neposlední řadě jsem si koupila masážní váleček na obličej, o kterém jsem přemýšlela už hodně dlouho :D Řeknu vám, je to vážně příjemné. Ráda s ním zapracovávám právě retinolové sérum, či hutnější krémy.


Z dekorativky tu zmíním již dobře známý matujicí makeup Liquid Coverage od Catrice, který jsem zatím použila párkrát, ale mám z něj dobrý pocit. Trefila jsem i odstín, takže jsem spokojená :) Jinak makeupy jsem všechny spotřebovala, takže nový byla nutnost! :D Určitě se dočkáte podrobnější recenze. K němu jsem si pořídila ještě novou aplikační houbičku, tato je od Essence a taky si docela rozumíme. 


Udělaly jste si v nedávné době taky něčím radost? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Značku The Ordinary bych chtěla vyzkoušet. Láká mě. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, The Odrinary musím taky konečně vyzkoušet. Manu okurkový krém je super, měla jsem ho nedávno a vyhovoval mi i jako plet. maska. 👍
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Od The Ordinary jsem si chtěla koupit celou řadu pro problematickou pleť, no bohužel vždycky jsou aspoň dva produkty vyprodané :D A co se týká Zalando Lounge, tam už radši ani nekoukám, protože by mě to stálo moc peněz :D Bundička je ale moc pěkná :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Ta bundička je krásná, ale eshop nepoznám. Makeup od Catrice patří mezi mé nejoblíbenější.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Bunda je úžasná, to byl moc povedený nákup! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní nákupy, masážní váleček je zajímavá věcička a musím uznat, že pravidelná masáž obličeje je fakt zázračná a dokáže zmírnit třeba kruhy pod očima.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  7. Pořídila sis super věci, tak ať ti slouží! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já si koupila chemický peeling od The Ordinaly, ale není moc vhodný na léto, jak má celkem silnou kyselinu, takže začnu více zkoušet až na podzim. Jinak ta jeansová bundička ti moc sluší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡