RECENZE: BOURJOIS TVÁŘENKA LITTLE ROUND POT


Ačkoliv jsem se v nedávných letech líčila poměrně dost, tvářenky nikdy nepatřily k mým každodenním produktům. Oblíbila jsem si je teprve nedávno a v poslední době po nich sahám víc, než třeba po bronzeru.  Krásně dodají na svěžesti - nejraději mám světlé odstíny do broskvova :) Jelikož jsem ale v tomto odstínu měla pouze jednu tvářenku, chtěla jsem zkusit i jinou. Na e-shopu Notino.cz jsem si objednala tvářenku značky Bourjois, která má mimochodem malé, roztomilé balení :) Odstínů je na výběr hned několik, já zvolila svěží barvičku s jemným leskem, pod označením 16 Rose Coup de Foudre

Malé praktické balení je svou velikostí ideální do kabelky, obsahuje navíc i zrcátko a štěteček. Bez toho bych se obešla, ale pokud bych ji brala někam s sebou, určitě přijde vhod. Je i celkem použitelný, takže proč ne. Tvářenka má velmi příjemnou vůni po růžích, ale nebojte, není nijak vtíravá. Má zapečenou formu, což je podle mě bohužel škoda. Její aplikace mi totiž trvá poměrně dlouho, jelikož trvá, než na štětec vůbec něco přenesu. Zkoušela jsem i horní vrstvu seškrábnout, což ale moc nepomohlo. U jednoho štětce jsem nebyla schopná na pleť vůbec něco nanést, doporučuji tedy štětec s hrubšími štětinami (přiložený štětec v balení je má). 

Pigmentace je optimální, asi právě díky zapečené textuře je ale třeba vrstvit. U tvářenky ale nepreferuji vysokou pigmentaci, takže za mě ok :) Problém ale nastává u výdrže. Na pleti mi vydrží pouze pár hodin, průměrně asi tak 3 hodiny, což je bohužel málo. Podotýkám ale, že mám mastnou pleť, a to dělá své. Jiné produkty mi ale vydrží mnohem déle. Co jsem tak četla různé jiné recenze, někdo zase zmiňuje výdrž celodenní, takže rozhodně nechci tvrdit, že je tvářenka špatná. Mně ale prostě nějak nesedí :) 
Za mě je to tedy takový průměr, bohužel to zkazila ta slabší výdrž. Jinak se mi na ní v podstatě vše líbí. Pokud tedy nemáte mastou pleť, určitě bych ji nezatracovala a klidně vyzkoušela! :))

Slabší / silnější vrstva

Používáte tvářenky? A jaká je vaše nejoblíbenější?
*pr článek

You May Also Like

9 komentářů

  1. Barvu má nádhernou, ale přesně jak říkáš, když jsou tvářenky zapečené, je s nimi horší manipulace a mně to většinou odradí. Já používám tvářenku skoro vždycky, v podobném odstínu, a mám jí z paletky od Sephory :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle tvářenky se mi hrozně líbí! To jejich balení. Nikdy jsem ale žádnou neměla a když píšeš, že vydrží fakt málo, tak si je ani pořizovat nebudu, škoda. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky jsem měla taky tuto tvářenku a byla jsem s ní celkem spokojená. Ale je pravda, že nemám mastnou pleť. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hodně dobře, má krásný odstín! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenku vůbec nepoužívám ale asi bych mohla začít:) Tahle vypadá opravdu krásně přirozeně!

    Naty from NATYRALLY.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že nefungovala lepšie, pretože farbu má krásnu. Ja som si v poslednej dobe veľmi obľúbila lícenku a mám doma jednu od TrendItUp, ktorá vyzerá ako nejaký remake na nars organisms a je vážne pekná.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Já tvářenky nepoužívám vůbec, ale Bourjois má skvělé obaly, mám v takovémto bonbonku rozjasňovač :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tahle tvářenka mi připomněla má středoškolská léta, kdy jsem po ní toužila a cenově pro mě nebyla úplně dostupná :)
    jestli můžu doporučit tvářenky, tak od Lily Lolo. mám zkušenosti jen se sypkými, mají krásné odstíny, matné i třpytivé, mají skvělou pigmentaci a jsou naprosto přírodní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡