NEW IN Z FEMME LUXE


Po velice dlouhý době mi v šatníku přibylo pár nových kousků, a to díky mé zvědavosti z nabídky zahraničního e-shopu femmeluxefinery.co.uk. Víc než často jsem dostávala jejich novinky do mailu, a tak jsem si po čase řekla, že to zkusím. E-shop nabízí dámské oblečení, které je hodně šik a sexy, vyloženě mi připomíná styl Kardashianek, hehe. Snažila jsem se ale vybrat takové kousky, ve kterých bych se cítila dobře a tím pádem mi nebudou pouze ležet ve skříni. Tomu se totiž snažím už delší dobu vyhýbat, proto si téměř nic nekupuji a když ano, pořádně nad tím přemýšlím :) Na rovinu sdělím, že jsem oblečení dostala formou spolupráce, ale určitě se nemusíte bát nějaké nepravdivé recenze... :) Největší obavy jsem měla především z platby cla či dph, ale naštěstí mi balíček přišel bez jediného problému a ve skvělý kondici. 


After a long long time I've added some new pieces into my wardrobe, thanks to my curiousity from the offer on e-shop femmeluxefinery.co.uk. Quite often I was receiving their new ins by mail, so I told myself I will try to order. E-shop offers very chic and sexy women clothing, which kinda reminds me of Kardashians style, hehe. I tried to pick clothes I would feel good in, so they won't just lie in my closet. I have been trying to avoid spontaneous and unnecessary purchases, so I really think about what I am buying. I would like to say that I got my clothes in the form of cooperation, but you don't have to worry about some false reviews ... :) The biggest concerns I had were about payment of duty or vat, but fortunately I got the package without a problem and in great condition.


Velmi dobře se cítím v barvě khaki, a tak tyto mikinové oversized šaty byly jasnou volbou! Moc se mi k nim líbily černé lesklé legíny, které jsem však nikdy neměla, ale obecně nosím legíny hodně ráda. Bohužel, zrovna ty jsou jediným kouskem, který mi z objednávky nesedí :( Holt dvacet kilo nahoře se projevilo hodně, a tak se do nich nenacpu :D 
Nejsou totiž v podstatě vůbec pružné, a tak ani velikost 14 nepomohla. Na fotku jsem se do nich naštěstí ze tří čtvrtiny nasoukala, protože jsem chtěla vidět, jak doopravdy se k sobě hodí a jak bych v nich vypadala - a myslím, že k sobě ladí moc hezky! :)


I feel very good in khaki color, so this sweatshirt oversized dress was the obvious choice! I really liked them with black shiny leggings, which I never had, but in general I like to wear leggings. In fact, on the e-shop there is a lot of beautiful and stylish trousers, so I think you would like some too :) Unfortunately, they are the only piece that does not fit me :( Well, gaining wieght is seenable, so I really can't get into them well. I have the same problem with jeans, which I buy the most of every other piece of clothes, hehe. 
The PU leggins are essentially elastic at all and so the bigger size 14 didn't help. Fortunately, I got (almost) into them for the picture, because I wanted to see how they look together with the dress and how I would look in them - and I think they goes together very well! :)

Šaty jsou velice příjemné, materiál je také v pohodě, cítím se v nich dobře :) Jelikož jsou to mini šaty, vzhledem k mý vyšší váze bych je nosila určitě právě jen s nějakými legínami, nebo klidně přes džíny třeba jako mikinu a podobně :))


The dress are very nice, good material quality, I feel really good in them. Because it’s mini dress and my higher weight, I would wear them only with some leggins, or above jeans, for example even as a sweatshirt etc. :)


Dalšími kousky, které jsem si vybrala jsou dvoje šaty. Tyhle hnědé jste mohli vidět v předchozím článku a rovnou sem přidám i konkrétní fotky, protože jsou lepší, než ta zrcadlová.. :) Ale dole je zase vidíte vcelku, takže od každýho něco, hehe. Jedná se o korzetové bodycon šaty a jsou hoodně elastické, takže tyhle mi sedí perfektně :D Trošku jsem se bála pružných špagetových ramínek, aby váhu šatů udržely, ovšem když mám šaty na sobě a obepínají mě, je to v klídku. Myslím si, že to řasení krásně opticky dodává křivky a přijde mi, že dělají postavu moc pěknou! :) Cítím se v nich úplně bezvadně, jsem nadšená.



Other pieces I chose are two dresses. You could have seen these brown ones in the previous post and I will add these right into here, because the photos are better quality than the mirror one selfie.. :) But you can see them on whole body, so something from both of them, hehe. These are a corset dress and they are very elastic, so these fit me perfectly :D I was a little afraid of elastic spaghetti straps, ´cause they keep the weight of the dress, but when I wear them and it surrounds my body, it's okay. I think that stitching at the back gives nicely curves and I think they make the figure very nice! :) I feel absolutely perfect in them, I'm excited.



Na konec vám ukážu tyto černé šaty, takové se přece vždycky hodí :) Na sobě je mám na dva různé způsoby, buď tedy klasicky, a nebo stažením k docílení off the shoulder vzhledu, který je podle mě mnohem zajímavější. Jestli si dobře vzpomínám, slečna na e-shopu je tímto stylem právě oblečené měla :) Šaty mají pevný kvalitní materiál a zajímavý střih. Jsou mi trochu upnutější, potřebovala bych ještě o číslo větší, ale není to tak hrozné. Jinak tedy číslování mi přijde, že odpovídá, jen už nebyla větší velikost, haha :D 


And the last piece are these black dress, which is always good to have, right? :) I styled them in two ways, the firt is just normal and then I wore them in off the shoulder style, which I think is more interesting :) If I remember right, the woman on e-shop photo wore them the same (off the shoulder) way too :) The dress has very solid good quality material and interesting cut. They are quite tight for me, i would need a bigger size, but it isn’t that bad. By the way, I think that the sizing is correct, but there just weren’t any bigger size, haha.

Popisek na visačce mi přišel moc roztomilý :))
I found the label too cute :))


Znáte tento e-shop? A co pěkného na sebe jste si naposledy koupily? ♥
Do you know this e-shop? And what was the last piece you bought?♥

You May Also Like

4 komentářů

  1. Eshop nepoznám, jen mi něco říká, ale nikdy jsem tam nenakupovala. Krásné kousky sis vybrala. Mně se nejvíce líbí ty oversized šaty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné šaty sis vybrala. Eshop znám, ale nic jsem neobjednávala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, pořídila sis pěkné kousky! Šaty ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡