MŮJ PRVNÍ VALENTÝN - OČEKÁVÁNÍ, PLÁNY & TIPY


Při psaní nadpisu jsem se musela sama nad sebou ušklíbnout, ale ono je to opravdu tak - letos poprvé oslavím Valentýna a samosebou už mám něco v plánu! Svátek šel vždycky mimo mě a vlastně mě to ani tolik netrápilo.. Vzpomínám si, jak jsem byla před sedmi lety s kamarádkami v Londýně a oslavily jsme jej spolu tak, že jsme si každá koupila sladký cupcake a udělaly jsme si prostě radost samy :) V témže roce jsem se taky dala dohromady s nynějším přítelem, ovšem ten kvůli trénování golfu v zahraničí v zimním období, se mnou na tento svátek nikdy nebyl. Po sedmi letech se ale štěstíčko usmálo a právě na Valentýna dojede domů, yeey 😄 Takže moji radost určitě teď chápete :)) A ano, na fotkách mám ve skleničce jablečnej mošt, víno ani nic podobnýho mi nechutná 😂❤

Kde ale začít? Jak bych si oslavu svátku vlastně představovala, abych nebyla nakonec zklamaná? Co je pro mě klíčové?

Nad těmito otázkami jsem se musela nějakou tu chvilku zamýšlet, ale k několika základním elementům jsem dospěla. Když tedy vynechám to, aby mě sám přítel něčím nenaštval a nepohádali se, tak by měly pomoci :D Zahrnu zde to, co mohu ovlivnit sama a jít tak pěknému dni naproti... :) 



Všechny tyto věci na stolku pojí společná vlastnost: VŮNĚ. Kdykoliv se chci cítit dobře, sebevědomě, abych byla v pohodě sama se sebou, tak vědění, že příjemně voníte, dokáže hodně pomoci. V případě tedy nadcházejícího svátku zamilovaných jsem zvolila hned tři typy vůní: samotný parfém, parfemovaný tělový olej a svíčku. U parfému asi není úplně co řešit, to je základ, ale co ty další? 
V poslední době jsem si velmi oblíbila voňavé olejíčky, no a pokud by se přítel překonal a aspoň trochu mě jím namasíroval, vůbec bych se nezlobila :D Holky, taky musíte k tomu ty chlapy nutit, nebo se nabídnou sami? 🙊 A levandulový olej Weleda je dokonalý antistress 💜


Záměrně jsem zde nafotila i moji novou svíčku značky Woodwick, o kterých jsem zde nedávno taky psala, protože jsou pro příjemné a romantické večery jako dělané. Jak už název značky napovídá, svíčky vynikají dřevěným knotem, který při hoření praská a připomíná tak hořící krb - vytváří opravdu kouzelnou atmosféru. Svíčka kterou mám na fotce patří k největší velikosti, nicméně i její mini verze, kterou byste schovali v dlani, dokáže provonět hodně velký prostor. Tato mi provoněla celý byt, a to opravdu nepřeháním!:) Všechny tři výrobky seženete například na Notino.cz, odkud jsem si je objednávala já. Víte, že tam právě probíhá akce na dárkového balení zdarma, při nákupu nad 1.200,-Kč? Pokud tam budete objednávat dáreček, luxusní zabalení máte zajištěno 💕



SLAVNOSTNĚJŠÍ VZHLED
Ne, nepotřebuji, abychom spolu s přítelem byli u sebe doma oblečeni jako do divadla, ale ve vytahaných, zašpiněných teplácích to přiznejme si, taky není úplně ono :) Stačí mi, když budeme prostě více upraveni. Pokud bych šla ale třeba na romantickou večeři, ráda bych, abychom vypadali opravdu slavnostně - běžně takhle nikam nechodím a ve svém volnu se neoblíkám dvakrát "žensky" a elegantně, tak to v těchto situacích chci prolomit :)) No a v nových šatech, které mám na fotkách, se cítím fakt dost dobře. 


Svíčka zkrátka dodá vždy na atmosféře, co myslíte? :)

K ideální chvíli s přítelem pro mě neodmyslitelně patří JÍDLO. Možná to zní ujetě, ale příjemný večer bez dobrého jídla, či alespoň nějakého zobání, si vážně neumím představit 😅 Když mám hlad, jsem strašně nepříjemná a nesvá, takže taková situace prostě nemůže nastat! 


Vůně, upravenost a jídlo = to jsou ty elementy, které směřují k mé spokojenosti z romantického večera 😄 Jaké jsou ty vaše?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já Valentýn nikdy neslavila, ale je to věc vkusu každého. Sepsala jsi moc hezké tipy, jak si zítřejší den užít naplno! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ono plno lidí Valentýn odsuzuje, že my máme 1. Máj, ale já to nikdy neřešila, ani jedno. Každopádně každá maličkost potěší ať už třeba v podobě nějakého květu nebo kousku čokolády :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem letos taky po dlouhé době slavila Valentýna. Ovšem jen procházkou, bez dárečků, ale spolu. Přesně jak jsme si řekli. A taky jsem udělala jeden takový malý krůček, o kterém věřím, že nám ten náš vztah ještě zlepší. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Sice jsem Valentýna neslavila, ale romantický večer si představuji podobně. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡