PIERRE RENÉ GEL EYELINER


Odjakživa jsem si pořizovala oční linky ve formě fixu, a to pouze v černém odstínu (a nikdy mě nelákalo si koupit jiný). Je to pár let, co jsem dostala gelové oční linky z limitky značky Mary Kay, měly rozdělený kalíšek se dvěma lesklými odstíny - hnědým a zlatým. Tímto mě hnědé linky začaly bavit a líbily se mi i víc, než dramatické černé. Zmíněné od MK mám doteď a jsem s nimi velice spokojená, ale jelikož nejsou nejmladší, rozhodla jsem se poohlédnout po jiných. Před Vánoci jsem při objednávání si z e-shopu Notino.cz vsadila na linky značky Pierre René, které odpovídaly mým požadavkům. Aby byly gelové, hnědé a doufala jsem i ve výbornou výdrž - taková, jaká byla u těch předchozích. Mimochodem, je poměrně těžké sehnat linky jiné barvy, než je právě černá, to bych nečekala. Ale poštěstilo se a musím říci, že i kvalitou výrobku. 



Jak vidíte na fotce, linky mají v sobě zabudovaný štěteček, se kterým si bohatě vystačíte a nemusíte sahat po jiném. Štětiny má relativně tužší, tím pádem dobře drží tvar a vy jste tak schopny nakreslit tenčí i širší linii. Konzistence linek je hezky vosková, nedrolí se, pigmentace je vysoká v jednom tahu. Na očním víčku po dobu nošení nepraskají, nedrolí se, ani nerozmazávají. Na fotce níže můžete vidět, že se dají linky bez problému navrstvit - získáte tak i o něco málo tmavší odstín. Naopak s nimi lze vytvořit i linku jemnou, která působí nenápadnějším dojmem. 

A to nejlepší? Vydrží mi v perfektním stavu celý den. Dokonce mi připadá, že večer odličuji linky takové, jaké jsem je ráno nanesla, a to opravdu nepřeháním. I víčka mám mastnější, o to více jsem tedy v údivu. Zkoušela jsem je testovat i na odolnost proti vodě, rozhodně se vám při lehčím kontraktu s vodou nezačnou hned rozmazávat, držely si své místo. To samé dotyk - musíte po nich několikrát přejet prstem, aby se začaly ztrácet, což asi běžně úplně neděláme, když jsme nalíčené :))
Co více dodat, měla jsem šťastný odhad a linky jsou přesně takové, v jaké jsem doufala! :) Je na ně výborné spolehnutí, nemusím je po celý den kontrolovat - za mě prostě perfektní linky. 


Na víčku, aplikace pomocí štětce, který je součástí

Mám z linek opravdu radost a vřele vám je také doporučuji! :)
Jaký typ linek používáte nejraději?


*pr článek

You May Also Like

3 komentářů

  1. Já linky nepoužívám, nesluší mi, ale hrozně se mi líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty ti sluší! :) Já jsem dřív hodně používala linky ve fixe, ale poslední dobou je vynechávám. Když už si dělám linky tak jen očním stínem, ale dost často taky volím jen hnědý. :) každopádně teď přemýšlím, že si nějaké gelové linky koupím, dost mi vyhovovalo, jak se nanášely štětečkem.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Osobn jsem si zamilovala voděodolné od Essence, nevydrží sice celé, vždy mám večer rohy očí s rozdrolenou linkou, ale na očích jinak vydrží docela dlouho a navíc stojí pár korun. O této linkové aplikaci, kterou zde představuješ jsem ještě neslyšela a ani nikde jsem doposud neviděla. :) Ráda bych do budoucna vyzkoušela, pokud na to narazím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡