RECENZE: Lancôme Teint Idole Ultra Wear


Stále hledáte svůj ideální makeup? Sama za sebe mohu upřímně říci, že jsem jej nejspíše našla! ♡ Velice dlouho jsem testovala Lancome Teint Idole Ultra Wear, dlouhotrvající makeup, který má navíc SPF 15. To oceníte třeba i tehdy, pokud máte problematickou a citlivou pokožku, jako zrovna já. Již dle přední strany luxusní skleněné lahvičky můžete vyčíst, že se jedná o makeup, který slibuje celodenní výdrž. Tomuto tvrzení jsem nikdy až tak nevěřila, ale tady svůj postoj rozhodně přehodnocuji - i při dvanáctkách v práci mi vydrží ve výborném stavu! Čelo si sice musím i tak občas přepudrovat, ale tomu se při mé mastné pleti nevyhnu nikdy, makeup ale jako takový je v naprostém pořádku. Za celou dobu, co jej používám, jsem jej nemusela nikdy nijak kontrolovat, upravovat - zkrátka ráno nanesu a do večera mám klid. Doporučila bych jej jak mastnější pleti, tak bezpochyby i normální. U sušší pleti bych doporučovala raději vyzkoušet, matnější finish sice má, ale přesto bych neřekla, že by měl sám o sobě tendence vysušovat. 

Makeup by měl mít dle popisu vysoké krytí, s čímž mohu souhlasit také. Swatch nanesení můžete vidět níže, kdy vlevo je vrstva nezapracována, vpravo potom po pořádném rozetření a vpracování do pokožky. Makeup lze taky perfektně vrstvit, což využívám v místech, kde mám jizvy po akné (a nebo existující pupínky) a dobře se mi tím osvědčil. Na rudé, nateklé "pupínky" stejně použiji ještě korektor, ale dají se velmi dobře zakrýt i samotným makeupem.


Pro lepší představu jsem považovala za potřebné nafotit svoji pleť před a po aplikaci. Myslím, že je rozdíl výrazný.. :) Skvěle mi sjednotí barevné nerovnosti a taktéž zakryje i zmíněné nedokonalosti. Dodá mé pleti jiskru, vypadá svěžejší a i přes vyšší krytí nevypadá vůbec jako maska. Také je na pleti pocitově opravdu lehký. Co jsem tak vypozorovala, tak při nanášení na ruku - abych vyfotila tzv. swatch (bez zapracování), makeup začal trochu oxidovat, ale když ho aplikuji normálně na pleť a zapracuji jej buď houbičkou, nebo štětcem, za celou dobu se mi oxidace (myslím tím ztmavnutí) neprojevila. Mám jej už opravdu dlouhou dobu a nikdy jsem s ním nebyla nespokojená :)) Makeup si taky dobře rozumí s dalšími produkty. Připadá mi, že se do pleti jak kdyby zamkne a o to víc pak podpoří další produkty, u pudrového bronzeru, který používám, mi prodlužuje výdrž také.

Mám odstín 21 Beige Jasmin a myslím, že jsem se nemohla trefit líp! Je to přesný odstín mé pleti, takže ještě o to snazší a příjemnější aplikace je. Fotky jsem fotila při západu slunce, takže vypadají tmavší, ale měla jsem vážně šťastnou volbu:) Víte, že je tohoto makeupu celkem 42 odstínů?! To se jen tak nevidí.. A všechny je seženete na Notino.cz, odkud mám makeup i já. 

↓ před a po zapracování - lze i navrstvit pro silnější krytí
na pleti mám pouze makeup bez použití korektoru či jiných produktů

PERFEKTNÍ VÝDRŽ, KRYTÍ, JEDNODUCHOST APLIKACE
JEDNOZNAČNĚ TOP MAKEUP ♥

Upřímně, jsem s makeupu celkem odvařená a nejraději bych už jiný nepoužívala! :D Zkoušely jste jej některá? Máte taky svůj top makeup, který za nic nevyměníte?


Pokud víte o někom, pro koho by byl tento makeup také jako stvořený, 
ale neodhadnete odstín, můžete věnovat dárkový poukaz :)


#ad

You May Also Like

6 komentářů

  1. Wow, na pleti vypadá vážně hodně dobře! Skvělá volba :))

    OdpovědětVymazat
  2. Na pleti vypadá fakt skvěle. Asi nad ním pouvažuji. Akorát mi dochází makeup od Rimmelu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá naozaj super ! do make upu sa platí investovať

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ho uz pouzivam rok a uz nechcem iny! Aj Estee Lauder som mala, ale Lancome mi je akosi prijemnejsi na plet 😊 a je vazne uplne topka, ze ma neskutocne vela odtienov..najlepsie si vypytat vzorky vo fanku a potom z netu objednavat🤗

    OdpovědětVymazat
  5. Ja ho uz pouzivam rok a uz nechcem iny! Aj Estee Lauder som mala, ale Lancome mi je akosi prijemnejsi na plet 😊 a je vazne uplne topka, ze ma neskutocne vela odtienov..najlepsie si vypytat vzorky vo fanku a potom z netu objednavat🤗

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡