WISHLIST: SPODNÍ PRÁDLO

Ahoj! Poslední dobou jsem se po několika měsíční odmlce mrkla do obchodů s módou a i něco pořídila. Jednalo se o dosti potřebnou zimní bundu, boty a kalhoty (s tím, že fakt jiné nemám) a včera jsem si udělala radost sponkami do vlasů s perličkami. Klasický instagramový klišé, ale já si stejně většinou módní trendy pořídím tehdy, až to není takový hit (a nebo vůbec).
  
Jelikož nakupuji jen to, co potřebuji a u čeho vím, že opravdu a ráda vynosím, na řadu přichází také spodní prádlo. Co se týče podprsenek, nenosím už jiné, než bezkosticové - což jsou právě všechny, které jsem zde vyobrazila. Nejraději střídám ty od Calvin Klein - podobné, jaká je na prostřední fotce, a nebo krajkové braletky. Těch mají bohatý výběr například na e-shopu Lascana-shop.cz a na fotkách se jedná o horní tři podprsenky a kalhotky. Taktéž moc pěkná podprsenka vlevo dole je potom z Tchibo.cz a růžová z Reserved. Nejspíš si některou z nich udělám brzy radost! :) Kalhotky jsem vybrala v převaze se zajímavými krajkovými aplikacemi, přičemž na mě přesto působí pohodlně, což je pro mě naprosto podstatné :)
Dámy, jaký typ podprsenky máte nejraději vy? 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Tu podprdu vpravo nahoře z Lascana mám a je suprová! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty kalhotky jsou úplně boží, ty musím mít! =)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vpravo nahoře je nádherná. Podobnou sháním, ale zatím jsem nenašla žádnou, která by mi padla do oka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Spodní prádlo- to je moje slabost. Miluju ho, miluju i podvazky, podvazkové pásy, punčošky a tak. A samozřejmě se mi nejvíc líbí to nejdražší a nejluxusnější, klasika :D Jinak z podprsenek miluji také nejvíce bezkosticové, hlavně na doma a pak ty ve stylu balconetky a mým novým oblíbencem je Wonderbra bez ramínek, to je opravdu úžasná, takovou jsem hledala roky.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné spodní prádlo, ty podprsenky jsou nádherný, ale tohle si bohužel mohou dovolit holky, které mají pevná prsa a nebo menší než čtyřky :-D takže pro mě je to bohužel pouze na dívání.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne kúsky, tiež mám veľmi rada spodné prádlo od Calvin Klein alebo Victoria´s Secret - oni majú úžasné dizajny :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. Krajkovou podprsenku nemám zatím ani jednu, ale budou Vánoce a asi si udělám radost :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡