PROČ NAKUPUJI NA NOTINO.CZ?










Možná jste si všimli, že snad vždy, když vytvářím kosmetický wishlist a nebo píší recenzi produktu, odkazuji na e-shop Notino.cz. Teď když nad tím tak přemýšlím, tak je to už tolik let, co od tam objednávám, že to snad ani nechci počítat! :D:)) No 6 let to bude minimálně. 

Co mi na objednávání z e-shopu rozhodně vyhovuje, tak možnost osobního převzetí na pobočkách či výdejnách v Brně - například u hlavního nádraží, kde se pohybuji téměř denně, nebo v OC Campus Square, což mám od bytu asi 3 minuty chůze. Primárním důvodem je však široká nabídka sortimentu








Část z mé nedávné objednávky - parfém (a vzorečky), dekorativní kosmetika, zubní kartáček plus dárkové balení.  K tomu jsem mohla ještě přidat bytovou vůni, svíčku, holicí strojek, barvu na vlasy, samoopalovák, krém z dermokosmetiky nebo třeba fén. Ano, tohle všechno v jednom nákupu. Navíc v každé kategorii je nepřeberné množství výrobků, takže je rozhodně z čeho vybírat. Vše máte za jedno poštovné a jednorázově strávený čas vyzvednutím balíčku - já jsem díky zaměstnání za ušetřený čas vděčná, takže tohle maximálně oceňuji :D Určitě bych nechtěla takový nákup dělit na balíčky z několika obchodů a ztrácet tak jak peníze za poštovné, tak čas. Jak už jsem zmínila, objednávky si vyzvedávám na pobočkách, což je pro mě pohodlnější, vzhledem k lokaci jsem si nikdy balíček doručit domů nenechala - ale co jsem tak koukala na možnosti a také ceny, oproti jiným obchodům je škála přívětivá. 

• vše na jednom místě  • široká nabídka produktů • běžná i luxusní kosmetika • mnoho způsobů doručení • akce a dárky • služby nadstandard

Dost často si objednávám běžně dostupnou dekorativku, někdy ale také dražší značky, které seženete jen v parfumeriích. S mamkou nakupuji i profesionální přípravky na vlasy (péče, styling, ale třeba i barvy) a do budoucna plánuji dokoupit i moji oblíbenou barvu na obočí od RefectoCil. 

Právě z Notina mám poměrně nově i tento make-up od Lancome - Teint Idole Ultra Wear, o kterém vám plánuji velice brzy sepsat recenzi! Jedná se o můj první make-up z luxusnější kategorie a schválně by mě zajímalo, co byste tipovali.. sedne mi? Stojí za ty peníze, nebo je to průšvih? :) Měla jste ho některá z vás?


 Který e-shop je váš nejoblíbenější a co na něm oceňujete? :)

Víte, že od 25.11. - 1.12. bude na Notino probíhat Black Friday? Tak snad ulovíte váš oblíbený produkt se slevou či dárkem! 😊



#ad #shoppingexperiencewithnotino #notinoexperience

You May Also Like

4 komentářů

  1. Notino <3 nakupovala jsem tam ještě před naší spoluprácí a protože je i v UK, je to pro mě prostě jednička. Mimochodem, tenhle makeup je můj nejoblíbenější, tak doufám, že ti taky sednul tak jako mně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Notino je super, právě jsem tam objednala v rámci Black friday pár dárků na Vánoce :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tento makeup od Lancome jsem si koupila na základě vzorečku a investice se mi vyplatila :) Mám na sobě ten finish ráda, hlavně mám ráda, jak krásně voní. Už ho používám min. půl roku

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že souhlasím. Notino taky hojně využívám. Jak píšeš spousta věcí dostupná v jednom eshopu, vyzvednout mohu na prodejně/výdejně a neplatím zbytečně xy poštovných.

    Měj se hezky
    …ARI
    AriDrobna.COM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡