OBJEDNÁVKA Z NOTINO.CZ + DÁRKOVÉ BALENÍ


Patříte k těm, kteří řeší vánoční dárky s předstihem, nebo až na poslední chvíli? Já to mám tak napůl.. něco jsem koupila už na konci října, ale stejně to dopadá tak, že nějaké drobnosti ještě sháním před Štědrým dnem 😅 Jinak nechápejte mě špatně, to nákupní šílenství a předhánění se v tom, kdo dá lepší dárek, mi rozhodně sympatické není. Ale přeci jen člověku radost udělá, když blízkým věnuje něco pěkného - hlavně třeba to, co by si sami nekoupili. Například moje mamka je dost skromná, když se jí zeptám, co by chtěla dostat, tak mi vždycky řekne, že nic...♡ Pak je to vybírání ale celkem oříšek a o to víc platí, že bych jí ráda dala něco, co si sama nedopřeje. Třeba loni jsem ji udělala radost oblíbeným parfémem Lancôme Trésor, který si vždy šetří a používá spíše na zvláštní příležitosti.  

Pokud jste na Notino.cz již objednávali, možná jste si při vytváření objednávky všimli, že e-shop nabízí možnost dárkové balení. Na výběr jsou krásné krabičky v několika barvách. Před pár dny jsem si doplňovala kosmetiku a rozhodla se, že ačkoliv v objednávce v podstatě žádný dárek nemám, službu dárkového balení vyzkouším - a že buď do krabičky zabalím dárek pod stromeček sama, a nebo si ji jednoduše nechám (dost podobnou krabičku doma už mám a na různé bytové předměty v komoře funguje taky bezvadně :D). Jediné, co pro krásně zabalený dárek musíte udělat je, že vyberete barevnou variantu krabičky a určíte, jaké produkty v ní budou zabaleny. Pokud jich bude víc, je třeba myslet na to, že se do ní nemusí všechny vejít - aby box vypadal luxusně a reprezentativně, umisťují se tam 2-3 produkty. Na fotkách vidíte, jak produkty přišly zabaleny mně - myslím si, že takovýto dárek vypadá moc dobře! :) 



Box se dá také přímo doručit obdarovanému jako překvapení Stačí, když jeho adresu vyplníte do políčka dodací adresa a svoji do kolonky fakturační adresa - vše ostatní už zařídí Notino. A nebojte, fakturu budete mít pouze v e-mailu (pouze při osobním odběru ji dostanete v tištěné podobě). Službu dárkového balení můžete využít dokonce i na vybraných pobočkách, ne jen přes nákup online. A celá tato krása stojí 99,-Kč. 


Jinak tady můj unboxing - vše už tedy vybaleno z obalů, které chránily věci před poškozením.. Červená krabička skrývá parfém a řasenku od theBalm, pak jsem kupovala tužku na obočí a korektor od NYX a zubní kartáček přítelovi. Třeba zrovna na ten NYX měli dárek k nákupu nad 299,-Kč zdarma, takže jsem obdržela miniaturku tekuté rtěnky. Také jsem si vybrala pár vzorečků vůní a zrovna ta pánská Armani měla úspěch u taťky, takže další tip na dárek.. :)
Na většinu kosmetických produktů plánuji sepsat recenzi! Co by vás zajímalo nejvíce?

A zde už jen malý náhled toho, jak jsem si dárkové balení vybírala (:



Zaujala vás služba dárkového balení? Nechali jste si někdy dárky zabalit? :)

Co takhle dárky vyřešit na Black Friday, kdy budou na e-shopu probíhat lákavé akce? Například 20% sleva na vybrané zboží, nebo několik dárků jako bonus. Akce potrvá od 25.11. - 1.12.



#ad #shoppingexperiencewithnotino #notinoexperience

You May Also Like

7 komentářů

  1. Když jsem objednávala z Notina, taky jsem tuto službu využila a bylo to super. Dárky nakupuji s předstihem. Už mi chybí dárek jen pro kamarádku. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No páni, tak to je skvělý - určitě ses ještě vyhnula předvánočnímu šílenství :D:)

      Vymazat
  2. Z Notina objednávám docela často a o dárkovém balení vím, jen jsem je nikdy nevyužila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Notinu sem tam nakupuju a zatím jsem službu nevyužila, ale mají to hezky promyšlený, vypadá to dobře. Jinak já už pár vánočních dárků mám, nakupuju to teď tak neplánovaně, že jdu do obchodu s tím, že omrknu co mají a odcházím s vánočníma dárkama :) a je to skvělý, takto mi to vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelá služba, balenie vyzerá na pohľad ozaj krásne :) Úprimne som ani netušila, že takúto možnosť ponúkajú :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak to balení je opravdu nádherné! Obsah balíčku by mě také potěšil, koukám, že jsi dobře pořídila! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Mít pro koho objednat kosmetiku z Notina a mít pro to větší rozpočet, tak do toho určitě jdu, je to nádherné balení a určitě potěší.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡