RECENZE: Lancôme Big Color Lash Top Coat & Ombre Hypnôse Metallic Stylo


Po dlouhé době vás zdravím u kosmetické recenze! :) Tentokrát bych vám ráda představila dva high-end produkty z dekorativní kosmetiky, a to od značky Lancôme. Jedná se o barevnou řasenku a oční stíny v tužce. Oboje zakoupíte na Notino.cz. Vždy jsem dražší dekorativku chtěla zkusit, a tak jsem na ně byla sama zvědavá :) Myslíte, že se výrobky své ceně kvalitou vyrovnají?


Lancôme Big Color Lash Top Coat

Jak již název napovídá, jedná se o barevnou řasenku sloužící jako topper (respektive svrchní vrstva na klasickou řasenku), k dodání zajímavého a netradičního vzhledu. Tato konkrétně je v tmavě růžové barvě 04 Flirty Pink. Samozřejmě ji můžete použít i samostatně bez nutnosti základní řasenky, nicméně mě se líbí, a taky mi víc sedne k očím, se základní černou vrstvou. Řasenka sama o sobě je bezvadně, velmi sytě, pigmentovaná a stačí jediná vrstva k dosažení výrazného efektu. 
Kartáček je plastový a širší, s oddělenými tenkými štětinami. Řasy mi nijak neslepuje, ale pokud nanášíte jako topper, bude se to samosebou odvíjet od řasenky, kterou jste již nalíčené :) 
Nosila jsem ji několik hodin a ani jednou se mi nestalo, že by se mi drolila, bledla či rozmazávala se. Proto tedy řasenku považuji za kvalitní a porovnání cena/výkon je adekvátní. Barevnou řasenku Lancome Big color lash top coat můžete zakoupit na Notino.cz za cenu 329,-Kč. 
Na konci článku uvidíte jak řasenku, tak tužku přímo na očích. 



Lancôme Ombre Hypnôse Metallic Stylo

Očních stínů v tužce jsem sice nezkoušela nějaké závratné množství, ovšem přesto jsou tyto nejlepší, co jsem zažila. Mají nádherně sytou barvu již v prvním tahu a co především - pořádně dlouhou výdrž. Po nanesení se do chvilky na kůži „zamkne“ a pěkně drží, odolá i otření. Do té doby se ale i snadno ztrácí štětcem. Zde bych chtěla vypíchnout fakt, že mám nad horním víčkem takový kožní přebytek, a tím pádem se mi všechny stíny do ohybu slévají a to včetně tohoto, v jiném případě držáku. Nenadělám nic, báze tomu ale dokáže částečně pomoci :) V ohybu se mi začínají oční stíny krabatit zhruba po 3 hodinách, nicméně stále vypadají relativně dobře. Všude jinde na víčku drží výborně. Jestliže nemáte spadlá víčka, nejspíš problém mít ani nebudete. Pokud mám tuto tužku nanesenou jako širší linky, vydrží opravdu velmi dlouho a mohu se na ně spolehnout. 
Již zmíněné báze pod oční stíny obvykle nepoužívám, pouze v rámci testování a možného srovnání. S ní se v ohybu stíny začaly slévat také, nicméně v menší míře, méně nápadně.
Vynechám-li tedy svůj problém s ohybem víčka, stíny drží jako přibité. Proto je ráda využívám jako silnější oční linky a jsem s nimi moc spokojená! :) Ještě dodám, že mají v sobě zabudované ořezávátko, takže si její šíři můžete snadno uzpůsobit. Tužka je sice dražšího charakteru, ale zase mi připadá výhodnější si pořídit jednu tužku, se kterou budu spokojená, než tři, u kterých si řeknu, že to byly vyhozené peníze.. :)
Lancôme Ombre Hypnôse Metallic Stylo seženete za cenu 642,-Kč.



Nakonec pro vaši představu, jak vypadají produkty aplikované :)

 přímé slunce // denní světlo


Používáte oční stíny v tužce nebo barevnou řasenku? :)

*pr článek


You May Also Like

7 komentářů

  1. Já bych si na barevnou řasenku netroufla, ale tobě moc sluší! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Barevnou řasenku jsem nikdy nezkoušela, jsem v tomhle celkem konzerva. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já nemám zkušenosti pořádně ani s jedním! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem barevné řasenky dost používala, kupovala jsem je v Oriflamu a líbily se mi. Teď už používám jen černé. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla kdysi modrou řasenku a teda černá je prostě klasika :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Barevnou řasenku nepoužívám, ale stíny v tužce ano. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. this product looks so good! i want to try!
    brazilian hair black friday luxhairshop
    thank you for your share

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡