PODZIMNÍ FASHION WISHLIST

Příjemný chládek, padající listí, rifle, mikina či lehká bunda a k tomu klidně šálka. No, na to si ještě chvilinku počkáme - a že se nemohu dočkat! 😃 Tento wishlist si vytvářím především proto, že letní oblečení už takřka nepotřebuji - vystačím si se dvěma šaty, tričky a asi s jedněmi kraťasy.. neříkám, že jich nemám víc, ale buď se do něčeho nevlezu, a nebo mám zkrátka jiné favority. Postupem času jsem se naučila nenakupovat impulsivně, posílat věci dál a při nakupování přemýšlet, jestli je to kousek, který bych nosila každý den. Máte to taky tak, nebo vám spíše skříň "přetéká"? :)  

Tím, že jsem ani loňskou zimu v podstatě nic nenakupovala, bych letos potřebovala doplnit pár kousků. Jedná se o trička s dlouhým rukávem, hodila by se mi taky nějaká větru vzdorná - ale lehčí bunda, mikina a taktéž jsem již obnosila černé rifle. Objevila jsem si, že na e-shopu www.otto-shop.cz mají neskutečný výběr oblečení - zaměřovala jsem se na džíny a zrovna těch tu mají stovky, takže pokud nějaké sháníte, doporučuji se podívat. Docela jsem přemýšlela, že bych ráda zkusila Levi's džíny, slyšela jsem na ně chválu - máte je někdo? :) Všechny kousky z první a druhé koláže jsou odtud. Zalíbila se mi tam také kabelka s tropickým motivem - tento tvar tašky by mi přišel vhod do práce, kam si nosím oblečení a boty a je to až k neuvěření, ale nikde tašku tohoto tvaru (do ruky, textilní a ne moc velkou), nemohu nikde sehnat! Nějaké tipy? :) No a slaměná kabelka je stále hitem - líbí se mi, ovšem stále žádnou nevlastním. 

Mezi mé top favority z výběru mikin a triček se zařadilo tričko s dlouhým rukávem Adidas, vypadá moc pohodlně a vím, že bych jej tím pádem vynosila. To stejné triko Tommy Hilfiger - moje barva, klasický střih a decentní vzhled. Basic odstíny je ale potřeba někdy rozbít, proto jsem vybrala i dva barevnější kousky, které mi v šatníku tolik chybí! 

Přímo na Adidas e-shopu jsem mrkla na již zmíněné lehčí, větru/vodě vzdorné bundy a tři z nich se mi zalíbily. Ta vpravo má vzhled klasické sportovní větrovky, ale za to je nejvhodnější právě na sportovní aktivity, protože dovoluje vysoký rozsah pohybu. Bunda Varilite Hybrid (vlevo), případě růžová uprostřed, by se mi víc líbila na každodenní nošení.


Nakonec pár (nejen) golfových kousků. Bohužel jsem letos na turnaji jako caddy ještě nebyla - kvůli práci, ovšem vypadá to nadějně v září. V této kategorii jsou opět kámen úrazu kalhoty, takže ty tu také nesmí chybět 😄 Líbí se mi značka J. Lindeberg, kterou přítel nosí také - tak abych ladila, no ne? :) Tyto tři produkty jsem objevila na e-shopu www.golfprofi.cz, mají také kamenné prodejny a právě v Brně jsem se zamilovala do tohoto zeleného svetru, který bezpochyby zaujme. Ještě jsem si tam snad už loni zkoušela kšiltovku, která se mi mega líbí a upřímně, už ji mám v košíku... 😃😍

Zaujalo vás něco z mého výběru? Je nějaký kousek, který si chcete pořídit? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Ty bundy od Adidasu jsou nádherné. Taky už nepotřebuji letní oblečení a nad koupí nějakého jiného oblečení zatím neuvažuji.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, má skříň spíš přetéká, ale nemám v ní nic, co bych nenosila :D
    Já ještě na tento podzimní šatník nejsem absolutně naladěná!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ještě vůbec nepřemýšlela nad tím, jestli bych svůj šatník na podzim potřebovala o něco konrétního doplnit, spíš pořád přemýšlím nad tím, co bych ještě na léto potřebovala :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty kabelky jsou boží, hned se na eshop podívám! A taky se už koukám po podzimních kouscích :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sportovní styl od Adidasu se mi také moc líbí, na podzim si určitě také něco pořídím :))

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi mikiny, kalhoty - pouze ty tmavé bez pruhů, pruhy se mi nehodí do práce xD a ta barevná kabelka je dokonalá.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Kači, gratuluju k přístupu k nakupování! To je super. Pokud toužíš po slaměné kabelce, dá se objednat na H&M. ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡