BLOGGERS EVENT: NOTINO OSLAVILO 15 LET

Ke konci června jsem byla pozvána na božskou akci se značkou Notino - ta totiž slavila 15 let od svého založení. Mimochodem, ten čas mi kvůli zaměstnání tak hrozně rychle ubíhá, že jsem se k sepsání dostala až teď. Věděli jste, že značka byla založena v mém rodném Brně a zde se taky oslava konala? :) Z malé firmy, kterou vedlo pár jedinců se rozrostla společnost s několika tisíci zaměstnanci, působící ve 23 zemích Evropy. V každé této zemi je tým lidí, starající se jak o technickou stránku, tak o zákaznický servis. 
Sraz jsme měli u hlavního nádraží, odkud jsme jeli na Vídeňskou ulici do Notino kanceláří - a to soukromou tramvají, respektive šalinou :) Naprosto mega nápad! 
Nafotila jsem vám několik fotek z prostor, jelikož mě jejich vychytanost a celkově pohodové prostředí velmi zaujalo. Co třeba říkáte na lustr ve formě parfémů, telefonní "budky" pro vyřizování soukromých hovorů, či stěnu vypadající jako paletka stínů?:) 
Na několika pozicích byly vystavené novinky, zde třeba dekorativka, jinde i parfémy či skincare. A to vše na prozkoušení. Co říkáte na ty krásný obaly, především tedy od Makeup Revolution, to je krása 😍

Nejvíc sympatická mi připadala relaxační zóna, kde nechyběl fotbálek, pingpong, myslím i playstation či obdobnou konzoli atd. Tomu říkám péče o zaměstnance! :D Nechala bych si to líbit :)


Program byl tedy takový, že jsme si prošly prostory, kde se vše odehrává, firma nám byla představena, udělaly jsme si menší soutěžní kvíz a dostaly jsme také dárečky. V podstatě jste je mohli vidět již v předchozím článku o cestovním balení kosmetiky, navíc jsem obdržela ještě tuto nádherně, citrusovo-květinově vonící toaletní vodu: Calvin Klein Women. A ten flakonek? Velmi nápadité.
Mrzelo mě, že zrovna v den konání akce jsem měla dost povinností. Dopoledne jsem strávila ve škole s verdiktem, že musím prodlužovat - pak jsem na akci vůbec nestíhala, natož se nějak upravit. Večer pak byla párty s dresscodem, to jsem zase řešila stěhování, no a opět jaksi nebyla možnost se převlíct, připravit.. fakt trapný a smolný. Tak jsem tam jen ze zvědavosti mrkla a pak zmizela :)) Párty se konala v krásných prostorech s výhledem na centrum Brna, k dispozici byly koktejly s názvy dle nejznámějších parfémů (bezva nápad!), luxusní catering a také možnost líčení s kosmetikou Yves Saint Laurent. No a fotky se mi stejně - nechápu proč - někam ztratily.


Po prohlídce v Notino jsme opět šalinkou dojeli k Janáčkovu divadlu, které jsme si prošly. Vzpomněla jsem si, že při založení tohoto blogu jsem společně s brněnskými blogerkami, chodila před divadlo fotit outfit fotky - hlavně při západu slunce je tu skvělý světlo. Někdo chodí do divadla za kulturou, někomu sedne taky na focení outfitů a insta fotek... no, ale tak proč ne, že jo, scenérie je to fakt pěkná :)
Po skončení jsem si ještě sedla s Táňou na zahrádku podniku Mlsná holka a dopřály si trochu toho  sladkého 😄 V ten den bylo neuvěřitelný vedro, a tak přišla osvěžující limča taky vhod 💗


Tímto bych ještě jednou ráda poděkovala všem z Notina za pozvání, omluvit se za svoji outfitovou nepřipravenost 🙈😄 a popřát firmě mnoho dalších úspěchů! 

Taky jsem byla nadšená, že se konečně nějaká blogerská akce koná v Brně a nemusím dojíždět do Prahy.. :)
Nakupujete na e-shopu či prodejně Notino? 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Super fotky, event musel být hezký zážitek. Mám Notino moc ráda, vždy tam najdu co potřebuji, i to co nepotřebuji :-D

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá, že to byla fajn akce. Ta paletková stěna je opravdu hodně originální. Každopádně ohledně úpravy a oblečení, bych se netrápila. Přece jen člověk, co je vytížený a řeší školu, stěhování a ještě stihne zajít na oslavu je rád, že všechno stihl. ;) Navíc na fotce vypadáš dobře. ;) Takže no stress. Jinak na Notinu čas od času nakupuji. Naposled to byla nějaká pečující kosmetika a žehlička na vlasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Najviac ma prekvapilo, ako to vyzerá u nich na centrále - úplná bomba. :) Nádhera!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky, musel to byť super event :) Notino mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda teda, nevěděla jsem, že je Notino brněnské. Pěkný článek, Kači :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Notino mám moc ráda, musela to být super akce! A moc hezké fotky :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡