CESTOVNÍ BALENÍ KOSMETIKY NA NOTINO.CZ


Řešíte při cestování nějaké mini verze produktů nebo si raději vezmete vše v původním, ne moc skladném balení? Třeba já tohle dřív moc neřešila, no a pak se zbytečně táhla s několika těžkými lahvičkami... a nebylo to moc příjemné 😅 Na úvodní fotce můžete vidět sadu štětců a Notino cestovní sadu, obsahující lahvičky určené právě k doplnění produktem - tím ušetříte jak místem, tak především hmotností zavazadla! :) 
Věřím, že mnoho z vás už takovéto lahvičky zná, nicméně není to pravidlem a bylo by škoda, kdyby někdo o takovouto vychytávku přišel, no ne? 😊 Navíc máte i tip, že na Notino.cz je seženete také. 

Nezdá se to, ale lahvičky mají dostatečný objem, a tak pokud necestujete na dlouho, jsou naprosto dostačující. Větší lahvičky mají 50ml a kelímky 20ml. Mimochodem, všechny lahvičky jsou svoji velikostí v souladu s leteckými předpisy.





Co se týče štětců, tak ty nejsou úplně malinké, což je dobře (jelikož by se s nimi mohlo špatně manipulovat), ale jsou rozhodně menší než ty, které mám běžně doma. Určeny jsou na použití pudrových, krémových i tekutých produktů, také jak na tvář, tak oči (případně obočí). Štětiny jsou syntetické a rukojeť je dřevěná v kombinaci s hliníkem. Notino sada štětců spolu s taštičkou na mě působí luxusním dojmem :) 


Již delší dobu využívám této vychytávky, a tím je plnitelný rozprašovač parfémů. Nosím jej běžně v kabelce (v mém případě spíš tedy batohu😅) a ulehčí vám opravdu hodně. Neumím si představit tahat se s celým flakonkem.. Na e-shopu je poměrně široký výběr, na fotce mám zrovna růžový od Notina.


Celkem ráda využívám i miniaturky samotných kosmetických produktů, tak vám zde udělám výběr toho, co mě nejvíce zaujalo a co si sama pořizuji :) 
Není to tak dávno, co mi byť jen v práci vypomáhal suchý šampon: takový to když ráno máte vlasy ještě ok, a pak v průběhu směny je to velký špatný 😅 Takže nejen na cesty, ale i v běžném dni super pomocník. Antibakteriální gely jsem používala dřív jen na cestách, ale už jej nosím dennodenně v tašce. 
Na cesty mám ráda mini verzi pleťových vod, zde jsem vybrala například Biodermu, kterou mám také, a La Roche-Posay. Mnoho značek ale začalo vytvářet přímo ucelené sety produktů v mini variantách, jako třeba zde vyobrazený Clinique. Jedná se o čisticí mýdlo na pleť, exfoliační vodu a hydratační gel (vše pro smíšenou až mastnou pleť). Jinak právě jsem na e-shopu objevila i šampon od Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich, měla jsem kondicionér a byla jsem s ním neskutečně spokojená! 

Nakonec jsem vybrala i něco málo z dekorativky a jako první jsem musela vybrat set značky Collistar, který mám také a jsem s ním dost spokojená. Naleznete v něm řasenku a tužku na oči, vše v pěkné taštičce. Upřímně, než jsem vyzkoušela, neměla jsem co se týče tužky velká očekávání, ale opak je pravdou - fakt mě překvapila, na očích drží skvěle a výborně se mi s ní pracuje! :) Výběr jsem doplnila o paletku očních stínů v přirozených odstínech a o paletku na tvář. 

Co balíte na cesty vy? 
Využíváte mini verze produktů, nebo sázíte i na přelévání do malých lahviček? :) 

JEN DNES 27.6. PLATÍ SLEVA -10% NA CELÝ SORTIMENT! (zadej kód SALE10CZ)

*pr článek

You May Also Like

10 komentářů

  1. Já sázím na přelévání do malých lahviček :) Ušetří to spoustu místa, kosmetická taštička je pak mnohem lehčí a šetří to i peníze - přijde mi, že mini verze produktů jsou kolikrát dražší než ty verze plné :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. velmi pekne obaly, u mňa balenie záleží od dopravy na dofču či výlet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak už zmínila slečna, občas mi přijdou ty miniaturky opravdu přehnaně drahé. A ty lahvičky jsou skvělé, jelikož zbytečně neplýtváš. Já mám tedy nenakoupené, ale posbírané různé malé lahvičky s domova, ale kdyby nevydržely, nějaká ta sada není k zahození.

    OdpovědětVymazat
  4. Cestovní balení je fajn. Na dovolenou k moři si většinou beru plné balení a někdy i vše dvakrát, ale na víkendy si plním tyto prázdné lahvičky, protože nechci tahat nic velkého a těžkého :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé tak tohle by se mi hodilo, poletíme do Milana a tam toho moc sebou mít nemůžu a každý šetření místa se hodí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Balení tekutých věcí do příručního zavazadla je peklo... A musím se přiznat, že i na Bali jsem nakonec vezla hodně věcí, které jsem mohla aplikovat ručně, abych ušetřila místo. Pěkný článek :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Přiznám se, že z miniatur využívám snad jen deodorant, protože se vleze do (téměř)každé kabelky i na běžné nošení. Každopádně na cesty to moc neřeším, nelétám (zatím), takže většinou jedeme všude autem a auto to uveze, takže není třeba řešit, ale určitě se spíš přikláním k přelévání než kupování miniaturek, protože ty miniatury kolikrát stojí to co velký produkt, což je fakt síla.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty cestovni baleni jsou krasny. Krasne usetri misto v batohu na cestach. A na notino nedam dopustit! Casto maji slevove kupony, tak se vyplati trochu hledat, treba tady Diky za tipy ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Notino je super, hlavni pro me je ze se muzu spolehnout na kvalitu parfemu, obcas z jinych eshopu posilaji nejake padelky ktere vydrzi par hodin a pak uz nic necitis! ted jsem nasla i fajn slevy na http://www.slevokurzy.cz/sleva/notino/ a da se usetrit jeste vic, za me spokojenost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡