WISHLIST? SVÍČKY DW HOME


Co mi doma dokáže vytvořit příjemnou atmosféru, tak rozhodně pěkně vonící svíčky. Díky tomu, že jsem po několika měsících v podstatě vyčerpala jejich bohaté zásoby, začla jsem se ohlížet po nových :) V jednom květinářství jich měli dost velký výběr, zapůsobily na mě kromě vůní také co se týče celkového designu. Chvilku jsem googlila a přišla na to, že jsou značky DW Home a taky na to, že jednu máme doma (dostala ji kdysi mamka a nezapálila ji). 


Hledala jsem tedy dál a našla je i na Notino.cz, kde jsem si jich předtím snad ani nevšimla - nebo na to zkrátka zapomněla :)  Vzhledem k tomu, že se budu v blízké době s přítelem tak nějak stěhovat, tohle v novém bytě nesmí chybět! Myslím si, že příjemná vůně dokáže prostředí úplně změnit, domov tedy především zútulnit a zpříjemnit :) Taky to tak vnímáte?

Momentálně píši tento článek a zmíněná svíčka mi provoněla pokoj - vůně kombinující levanduli a heřmánek - dokonalost ♥
Svíčky jsou navrhovány designéry v Kalifornii, jsou ručně plněné voskem a pyšní se jak luxusním vzhledem, tak dlouhotrvající vůní. Dvojitý až trojitý knot zajišťuje, že se vosk rovnoměrně rozpouští a vonné esence se uvolňují postupně. Díky svému designu se stanou dokonalým dekorativním prvkem v interiéru.



Když jsem ke svíčkám čichala, měla jsem tendence spíše pro svěžejší, možná až netradiční parfemace - voněla mi vůně lesa (nebo snad pralesa?) a také eukalyptus. Konkrétně tu s názvem Cooling Eucalyptus můžete zakoupit na Notinu za 186,-Kč v menším balení. 


Jaké vůně preferujete vy a jakou třeba nemůžete vystát? 😅 Mně se preference rozhodně mění i na základě ročního období - podzim/zima takové ty klasické vánoční vůně, teď mě lákají svěží... i když i v zimě jsem pálila grepovou :D:) 
Tak ještě že máme tak široký výběr, no ne?




Pálíte rádi svíčky - a jaké vůně máte nejraději? :) 


Mimochodem, při procházení Notina jsem si všimla, že aktuálně slaví 15 let od založení a pro vás to znamená slevu 15% na parfémy a všechny bytové vůně! Stačí zadat slevový kód notino15let. Nevztahuje se na zboží v akci a sleva platí od 8.4. - 14.4.2019 :) 
//reklama

You May Also Like

5 komentářů

  1. Značku znám, ale zatím jsem si nikdy nic nekoupila. Ale pokud fungují tak jak říkáš, rozhodně je zkusím, miluju svíčky a vůně.

    OdpovědětVymazat
  2. DW je skvělá značka. Mám od nich svíčku Pumpkin Spice. Je hodně silná a tak ji vlastně ani nezapaluji. Sundání víčka stačí :) osobně mám ráda levanduli a naopak nemám moc ráda takové ty cukrové vaty a tak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda pálím svíčky. Moje oblíbené vůně jsou převážně jídelní. Jako vůně různých koláčků, dortíků od Yankee, ale i vůně kávy je krásná. Potom mám ráda i vůně ovocné, svěží... Je jich spousta a tuhle značku vůbec nepoznám. Líbí se mi, že má více knotů. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Môj priateľ miluje sviečky aj naše deti. Ja ich mám tiež veľmi rada ale len také vanilkové, jahodové a také niečo, proste niečo jemné nič výrazné :)

    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡