RECENZE: Yves Saint Laurent Touche Éclat (rozjasňující korektor)


Neobejdete se bez korektoru, nebo je to typ produktu, bez kterého si líčení umíte představit? :) Já jsem asi na pomezí. Většinou po něm sáhnu kvůli nepříjemnému akné, pod oči jsem jej v podstatě nepoužívala - do doby, než jsem objevila tento od Yves Saint Laurent 😄 Jedná se totiž o rozjasňujicí korektor, který je určený právě pro projasnění mdlého tónu pokožky, sjednocuje barevnou nerovnost a je tak ideální (nejen) pro oblast kolem očí. 
Dostala jsem jej mimochodem v rámci spolupráce s parfemy-elnino.cz, kde jej mají v několika odstínech i výhodných sadách :)


Jak můžete vidět, balení je praktické ve formě pera - na jeho konci je klikací systém pro dávkování. Nikdy se mi nestalo, že by produktu vylezlo až příliš, vždy je to akorát na aplikaci - mají to vyřešené dobře :)
Nanáší se pomocí štětečku, který je ohebný a na dotyk jemný - pokožku nedráždí.

Vybrala jsem si odstín 1, který má růžový podtón, i přesto že mám pleť do žluta/olivova. Právě proto jsem chtěla, abych měla pleť co nejvíc projasněnou. Bohužel na fotkách ten růžový podtón příliš nevynikl, v reálu je rozdíl dost patrný.

Co mi připadá naprosto úžasný, tak skutečnost, jak lehce tento korektor na pleti působí. Vůbec na pokožce nejde cítit a přes to odvede svůj účel náramně! :) Navíc vám přímo před očima splyne s pletí, není třeba jej zdlouhavě zapracovávat, máte hotovo raz dva. Na pleti je tenký, nedělá žádnou krustu, neslévá se do vrásek. Nezaznamenala jsem, že by se mi z pleti při běžném nošení vytratil, vydrží vám úplně v klidu.


Nakonec vám sem dám fotku toho nejdůležitějšího - jak projasní již zmíněné oční okolí. Na levé straně vidíte žluté tóny a napravo stav po použití korektoru. Nanesla jsem jej do koutků a pod oči do okolí nosu, zkrátka tam, kde jsem oblast zakroužkovala. Myslím si, že rozdíl v barevnosti je dobře viditelný, a přesto nanesení korektoru není skoro poznat a působí přirozeně. Co myslíte? :)

Zaujal vás tento rozjasňujicí korektor? Jaký používáte na oční okolí vy? :)

* tuto věc jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru



E-shop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů.
Facebook: @elnino.cz
Instagram: @elnino.cz


You May Also Like

5 komentářů

  1. No tak to čumim. :D Ne vážně, vypadá jako by tam skoro nebyl, přitom ano, na tom srovnání to jde krásně poznat.

    OdpovědětVymazat
  2. Paci sa mi aplikator. Volakedy som takyto mala tusim od Sleeku, a bol fajn. Len ten samotny produtk uz teda neohuril :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks for sharing this product! I need this concealer type so much, this will better than concealer stick :)

    Would you like to support each other by follow GFC and G+?
    Let me know if you follow me and I will follow back asap!

    Xoxo,
    Erika

    OdpovědětVymazat
  4. Po tomto produkte pokukujem už dlho, lebo ho ospevujú snáď všetci :D, ale stále ma odrádza cena :)

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡