RECENZE BOURJOIS HEALTHY MIX BB CREAM


Na tuto recenzi jsem se upřímně těšila, jelikož jsem se nemohla dočkat, až vám produkt představím! :) Jedná se o BB krém značky Bourjois Paris, s odlehčeným složením, posíleným o vitamíny C, A, E a provitamín B5, poskytuje až 24hodinovou hydrataci – právě jako produkty péče o pleť – a přitom má krycí schopnost jako make-up. Má dokonale splynout s pokožkou, dodat pleti zdravou barvu, vyrovnat tón pleti, vyhladit její nedokonalosti a zanechat svěží pleť. Textura má vytvořit přirozeně vypadající konečný efekt a nechat pleť dýchat. to vypadá slibně, co myslíte? :)


Vybrala jsem si odstín 01 light (ten nejsvětlejší) a musím konstatovat, že až tak světlý tedy není.. respektive takhle: já sama nemám porcelánovou pleť, takže mi to nevadí, zmiňuji to pro vás :) Také nemá růžový podtón (je neutrální), což oceňuji. Na příjemnou nevtíravou vůni jsem již zvyklá z pudru ze stejné řady, líbí se mi. Co mě rozhodně překvapilo, tak je slušně krycí textura bbčka! Navíc se dokonale zapracovává, aplikuje se svižně a hlavně nezanechává fleky (jak jsem to už zažila u jiných bb krémů). 


Abych vám ukázala, jak vypadá reálně na pleti, musela jsem dost vystoupit ze své komfortní zóny... už nějakou dobu se potýkám s nepříjemným akné, není den, kdy by se mi nějaký nový pupínek nevytvořil.. na pleti mám všude buď pupínky a nebo už jizvy 😵 Na fotce níže tedy uvidíte rozdíl před a po. Jasně, že mi bb krém nezakryl takové ty hoodně výrazné pupínky - to ani nečekám, ovšem sjednotil mi nádherně tón pleti a s drobnějšími nedokonalostmi si poradil také. Ten efekt se mi moc líbí! Co se týče výdrže, tak bez problému zvládne celý den. Upřímně, od té doby, co bb krém mám jsem nepoužila nic jiného 😃



Jak můžete vidět, s drobnějšími pupínky a jizvičkami si bb krém poradil moc hezky, pleť barevně sjednotil a také prozářil

Já jsem tedy nadmíru spokojená a jistě si pořídím další balení! 😊

Zaujal vás tento bb krém? Zkoušely jste něco od značky Bourjois? :)


* bb krém jsem dostala v rámci spolupráce
E-shop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů.
Facebook: @elnino.cz
Instagram: @elnino.cz


You May Also Like

7 komentářů

  1. Musím říct, že si mě celkem na něj nalákala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. waw, vypadá skvěle :-)
    Děkuji za recenzi a super tip na výrobek.
    Určo omrknu a pokud bude barevně sedět(jsem bledule...hihi), jdu do něj :-)
    Přeji krásné pondělí

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře. Miluji jejich nový korektor Radiance revel, je perfektní :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá slibně, na léto, kdy nepoužívám hutné make-upy musí být fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Tento BB krém jsem si koupila už po několikáté, naprosto ho miluji! Já sice porcelánovou pleť mám, ale nemám pocit, že by mi nějak nepadnul :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Tak myslím, že mám na léto jasného favorita :-). Sama teď sháním nějaký odlehčenější make-up či právě BB a tento vypadá jako super alternativa. Skvělá recenze!

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Taky nad tímto BBčkem uvažuju. Nemáte srovnání ještě s tou lehčí verzí Healthy Mix Beautifier?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡