ŘASENKA LANCÔME HYPNOSE DRAMA

ŘASENKA LANCÔME HYPNOSE DRAMA recenze

Taky rády zkoušíte nové řasenky? Protože já určitě ano! 😃 I díky tomu mám pro vás právě dnešní recenzi, tentokrát na poněkud dražší high end kousek. Jedná se o slavnou řasenku značky Lancome, zvanou Hypnose Drama, která je na trhu již od roku 2004. Jedná se o objemovou řasenku s dosti vychytaným kartáčkem, který díky svému tvaru a délce štětin obalí každou, i tu nejmenší, řasu. Kombinace krátkých a dlouhých štětinek dosáhne na všechny řasy a dokonale je oddělí.
Textura obsahuje také Pro-Vitamín B5, který dodává potřebnou hydrataci k lepšímu nanášení a zabrání tak slepování řas. Má být vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček - je hypoalergenní a bez parfemace.

ŘASENKA LANCÔME HYPNOSE DRAMA recenze

Kartáček je lehce mohutnější, než jsem zvyklá ze svých starých řasenek - ale pracuje se s ním bez problému. Často se mi ovšem stává, že řasenku obtisknu na horní víčka, to je však mojí nešikovností 😅 Jakmile aplikuji pomaleji a precizněji, vše je ok. Řasy jsou obaleny okamžitě, není potřeba nekonečných tahů. Opravdu se dostanu i ke krátkým řasám, které jdou trochu vidět i na fotce. 
Výdrž řasenky je skvělá, zůstává mi hezky od rána do večera, je na ni spolehnutí - což od řasenky vyžaduji. Sem tam lehce drolí, ale nic tragického - pouze nepatrné a nestává se mi to vždy. Drobné slzení očí řasence vůbec nevadí, ale voděodolná tedy není. 
Celkově jsem s ní velmi spokojená, je na ni spolehnutí a těch pár drobečků, které se občas vyskytnou, ji ráda odpustím :D Dělá moc hezký efekt, pracuje se s ní svižně a dlouho vydrží. 
Na parfemy-elnino.cz ji mají aktuálně ve slevě, včetně výhodných balíčků -> klik zde.
Kdybych měla hodnotit v určité škále, dávám 4/5* :) 
ŘASENKA LANCÔME HYPNOSE DRAMA recenze
* řasenku jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru


E-shop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů.
Facebook: @elnino.cz
Instagram: @elnino.cz

You May Also Like

9 komentářů

  1. Moc pěkný řasy :-) Já ráda zkouším i dražší řasenky. Ale popravdě si myslím, že skvělý řasenky se najdou i v drogérce a za pár kaček. Momentálně nedám dopustit na Essence Lashes of the day :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bezpochyby :) Ale jak říkám, ráda řasenky zkouším a tak jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet i z dražších vod :)

      Vymazat
  2. no pre mňa bola táto riasenka veľké sklamanie..a ešte za tie peniaze..

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt? Já jsem spokojená - tady jde vidět, jak je kosmetika dost individuální :D :)

      Vymazat
  3. Podobnou jsem měla kdysi a musím říct, že řasy krásně oddělila a natočila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem dražší řasenku jak za necelých 500 Kč neměla a ani mě to neláká. Přijde mi to zbytečné, já si bohatě vystačím s drogérkovou řasenkou za pár korun :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu! :) Ale víš co, sama ráda takovéto dražší kousky zkouším :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡