UNBOXING Z PARFEMY-ELNINO.CZ


Včera jsem obdržela naprosto skvělý balíček a řekla jsem si, že se vám s ním musím pochlubit :) Byl nabitý zajímavými kosmetickými produkty a velmi se těším, až je všechny pořádně prozkouším. Taky si užíváte ten pocit, když zkoušíte nový přípravek a jste plné očekávání? :) Balíček jsem dostala od e-shopu parfemy-elnino.cz, se kterým dlouhodobě spolupracuji.
Rychlost dopravy? Perfektní! Sama jsem na e-shopu párkrát nakoupila a vždy bez problému, dodání na zásilkovnu i domů bleskurychlé. Navíc tak probíhají příjemné slevy a všeobecně tam nakoupíte mnohem výhodněji, v porovnání s cenami v parfumerkách.

Tady můžete vidět, jak mi přišel balíček důkladně zabalený - navíc v podstatě každá věc byla zabalená ještě zvlášť. 
I  při mých objednávkách bylo vše na jedničku.

Na e-shopu se mi hnedka zalíbil BB krém značky Bourjois a rtěnka L'oreal. Od Bourjois ze stejné kolekce používám pudr, a tak jsem chtěla vyzkoušet i tento produkt. Na pleti má působit lehce, má ji hydratovat, ale přitom má být krycí jako make-up a zakrýt nedokonalosti. Rtěnka Color Riche Matt slibuje vysokou pigmentovanou barvu, která má vytvořit plné rty a atraktivní vzhled. Obsahuje olej z kamélie a jojobový olej, které poskytují rtům hydrataci a brání jejich vysušování.


No a teď se dostáváme k tomu, proč jsem na začátku zmínila ty parfumerie... Mám tu totiž dva, řekla bych populární, high end produkty 😍 Prvním z nich je řasenka Hypnose Drama od Lancome, která má řasy prodloužit a dodat objem. Díky speciálnímu kartáčku se dostane ke každé řase, navíc výrobce uvádí, že má být aplikace svižná.
Druhou ikonou je rozjasňovač/korektor od Yves Saint Laurent - Touche Éclat. Dodává světlo tam, kde je ho potřeba a zakrývá známky únavy, jako je zašedlý, mdlý tón pleti, kruhy pod očima, barevné nerovnosti apod.




Nakonec tu mám pomůcku pro čištění štětců značky Makeup Revolution London. Musím se přiznat, že jsem v poslední době to čištění flákala, což samozřejmě není dobré. Navíc, běžně je čistím vodou a mýdlem, kolikrát je to zdlouhavé... zkrátka, díky této vychytávce bude práce určitě rychlejší a efektivnější :) Nezapomínáte na čištění kosmetických pomůcek, ať už jsou to štětce, nebo třeba houbička?

 .... vždy, když začnu něco fotit, okamžitě se ke mně musí přidat kočička 😄 Při tomto focení přitom spala, o dvě místnosti vedle a stejně poznala, že se něco děje :) Pokud máte číču, určitě mi dáte za pravdu :))



Všechny produkty kromě pomůcky jsem již stihla vyzkoušet, ale zatím vám svůj názor neprozradím :)
Zaujaly vás produkty? Na který byste si rády přečetly recenzi?


*produkty jsem dostala v rámci spolupráce


   
E-shop s širokou nabídkou kosmetiky a parfémů.
Facebook: @elnino.cz
Instagram: @elnino.cz

You May Also Like

6 komentářů

  1. Hodně mě zajímá BBčko a rtěnka má moc krásný odstín :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Farba rúžu vyzerá krásne! A tú riasenku by som chcela raz určite vyskúšať, počula som, že je veľmi dobrá.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenka mě hodně zaujala. :) A odstín rtěnky je pěkný, takové mám ráda. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi řasenka, ale ráda bych si přečetla recenzi i na rtěnku, má krásný odstín. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi všechny produkty, vypadají hodně luxusně. :)

    HTML příručka

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké produkty :-) nějaký produkt od YSL kromě parfému, který mám je můj malý kosmetický sen :-)
    Kočička je krásná!!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡