MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ (RECENZE)

MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE

 Když se protiklady přitahují... 

Rebarbora a třešeň? Na první pohled se může zdát, že k sobě tato kombinace neladí, ale opak je pravdou :) Skrývají v sobě opravdovou explozi vitamínů, minerálů a antioxidantů pro intenzivní hydrataci, příjemné zvláčnění, omlazení a ochranu pro nepříznivým vnějším vlivům. 


Když jsem se o kombinaci složení dozvěděla, byla jsem překvapena a nemohla se dočkat, že si k výrobkům přičichnu - ostatně, jako u každé limitky. Nicméně kombinace kyselejší rebarbory a sladké třešně je přeci jen neobvyklá. Musím se přiznat, že mi například více voněla loňská lípa nebo fialka, asi mi zkrátka ty ovocné vůně nesednou tolik - kombinace je to ale velmi zajímavá a stejně produkty používám ráda :) Někomu jsou naopak zase ovocné tóny příjemnější 🍒 Jak můžete vidět z fotky, kolekce obsahuje celkem 7 přípravků - po dlouhé době také tělové mléko a stejně tak, jako loni také pleťovou mlhu.


Revitalizující hydratační krém na ruce 

Upřímně, bez krému na ruce si neumím představit jakoukoli limitku Sice netrpím na příliš vysušené ruce, ale je to pro mě zkrátka každodenní záležitost, navíc i taková univerzální jako dárek... Do Manufaktury jsem právě vždycky ráda chodila (a chodím) kupovat dárečky a krém byl na prvním místě. Tento krém je tedy kromě výtažků z rebarbory a třešně, obohacen o mandlový a makadamiový olej, vyživující bambucké máslo, ovesný betaglukan - který regeneruje a chrání pokožku před nepříznivými vlivy, kyselinu mléčnou a panthenol, který pokožku zklidňuje. 
Krém mi velice vyhovuje na používání během dne, jelikož je velmi lehký, nemastný a rychle se do pokožky vsakuje. Jeho vůně je výrazná, ale nijak nepříjemná. 
Krém obsahuje celkem 98% přírodních složek. Stojí 149,-Kč a má 75ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE


Hydratační sprchový gel a šampon 2v1

Tak jako u loňských limitek a inovované řady z mrtvého moře, i tento sprcháč je nyní bez obsahu SLES (Sodium Laureth Sulfate). Toto pěnidlo je nahrazeno šetrným složením - kombinací kokosového, olivového oleje a cukru. Díky tomu je vhodný pro osoby s velmi citlivou pokožkou. Výtažky z rebarbory a třešně ve spojení s kyselinou mléčnou poskytnou potřebnou dávku hydratace a ochrany pokožky. Ovesný beta-glukan, panthenol a mandlový olej vyživí a zklidní pokožku, vlasům dodají hebkost a zvýší jejich lesk.
Díky tomu, že neobsauje již zmíněný SLES, je konzistence tohoto gelu o něco více tekutá - nicméně s jeho aplikací nemám sebemenší problém - navíc jak hezky pění, stačí jej opravdu málo. Pokožku příjemně provoní a nijak ji nedráždí :) 
Vyzkoušela jsem jej i samostatně na vlasy a ačkoliv mám délky suché, úplné v pohodě mi vystačil. Neměla jsem nepříjemný pocit zacuchání vlasů, kdy v jich neprojedete ani prsty. Na cesty naprosto ideální kombo!
Gel obsahuje celkem 96,6 % přírodních složek. Stojí 169,-Kč a má 255ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE

Hydratační tělové mléko

Tělových mlék od Manufaktury jsem ještě mnoho nevyzkoušela, a tak jsem se na tohle obzvlášť těšila :) Extrakt z rebarbory a kyselina mléčná se postarají o intenzivní hydrataci a napomohou ochraně kožní bariéry. Výtažky z divoké třešně dodají pokožce vitalitu a svěží vzhled, mandlový olej, zvláčňující glycerin a panthenol napomohou regeneraci a zklidnění.
Upřímně mě mléko mile překvapilo. Již při roztírání cítím, jak je kůže nádherně hebká, vážně se mi ten pocit líbí! :) Na obrázku můžete vidět, že se zdá být hutné, ovšem roztírá se velice hezky. Taktéž se celkem rychle vstřebává, což oceňuji. Ten příjemný hebký pocit pokožky přetrvává a navíc nechá kůži hezky voňavou! :)
Mléko obsahuje celkem 98 % přírodních složek. Stojí 239,-Kč a má 255ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE


Osvěžující a hydratační pleťová mlha

Pleťová mlha mě zaujala již u fialky, jelikož se jedná o produkt, s jehož konceptem jsem neměla zkušenost. Jelikož má střičku, která vytvoří velmi jemnou mlhu, můžete aplikovat přímo na obličej, a nebo tedy na tamponek a následně pleť očistit. Slouží tedy jak k dočištění pleti, tak osvěžení a hydrataci během dne. Za úkol má pleť rozjasnit, vypnout, a poskytnout pleti mladistvý svěží vzhled :)
Aplikace pomocí spreje přímo na obličej je již sama o sobě velmi osvěžující a vypnutí pleti je taktéž znát. Vůně u tohoto produktu je tak akorát, nijak mi není nepříjemná. Pokud byste rády nějaký produkt na pleť, určitě doporučuji vyzkoušet! :)
Mlha obsahuje celkem 98,9 % přírodních složek. Stojí 259,-Kč a má 155ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE

Toaletní voda
Pokud se vám sladší ovocné vůně líbí, tak je tu pro vás i vůně :) Trpké a sladko-kyselé tóny rebarbory kombinují šťavnatost divoké třešně, svěžest zeleného jablka a něžnost fialky, jasmínu a pomerančových květů. 
Jak už jsem zmínila, zkrátka se mi o něco víc líbily loňské limitky, takže toaletka není můj must-have, ale i tak je její vůně řekla bych oslnivá. Co tak říkaly i kolegyně, tak jim kupodivu dlouho vydrží - mimochodem třeba na oblečení mi toaletky od Manufaktury vydrží i několik dní :D Navíc ten její flakonek je tak roztomilý!

EDIT: Musím říct, že jsem nakonec vůni přišla na chuť a voním se s ní snad každý den! :D

Toaletka obsahuje celkem 90 % přírodních složek. Stojí 575,-Kč a má 50ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE

Regenerační balzám na rty

Klasika, bez balzámů bych se taktéž neobešla, vždycky je mám různě po kapsách :) Tento je navíc složen z meruňkového a jojobového oleje, bambuckého másla, včelího vosku, panthenolu a vitamínu E. Balzám mi vyhovuje, na rtech je velice tenký a nedělá na nich nepříjemnou vrstvu. Já jsem tedy moc spokojená :) Ještě jen taková technická, ve výrobě vytunili jeho zavírání a perfektně víčko dolíhá 👍
Balzám obsahuje celkem 93,6 % přírodních složek. Stojí 119,-Kč a má 4g. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE

Svěží poctivý sirup

No a jsme ve finále, nakonec tu mám velmi lahodný sirup :) Můžete tu zajímavou kombinaci tedy nejen očichat z produktů, ale i ochutnat 😄 Je vyráběn za studena v Jizerských horách - díky tomu si zachová cenné vitaminy a minerály. Obsahuje rebarborovou a višňovou šťávu a výtažek z divokých třešní. Jak se tak v kuchyni koukám, evidentně všem zachutnal, jelikož už dosti ubylo :D A ano, i mě velmi chutná! Pokud byste v nejbližších dnech (od 1.3.) měli cestu kolem obchodu Manufaktury, nejspíš narazíte na ochutnávku, tak neváhejte :) Věřím, že i vás překvapí :))
Sirup obsahuje celkem 98 % přírodních složek. Stojí 159,-Kč a má 250ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :)
MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE REBARBORA & DIVOKÁ TŘEŠEŇ RECENZE


Co na novou limitku říkáte, zaujala vás? :)
Rozhodně stojí za vyzkoušení.

Manufaktura je značkou poctivé české kosmetiky inspirované českou tradicí a přírodou. Je 100% českou společností, která sídlí v Praze u Vltavy, vyrábí v Čechách a spolupracuje především s českými dodavateli.
Facebook@manufaktura
Instagram@manufaktura.cz

* produkty jsem dostala v rámci spolupráce

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tahle limitka vypadá skvěle. Já mám zase ovocné vůně raději, než květinové, takže bych byla s vůní určitě spokojená a ne jen s ní. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zase sladší ovocnější vůně raději, ale i ta poslední lípa nebyla vůbec špatná :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám raději ovocné vůňe, protože jsou svěží. Ale z těch obalů nemůžu. Jsou tak hezký... ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé taková vůně by se mi líbila. :) A obaly mají dokonalé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Prenádherná limitka, všetky produkty vyzerajú veľmi zaujímavo :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, tak tahle řada vypadá parádně!! :-) Miluji růžovou, tak i proto se mi o něco více líbí, hihi..


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡