MANUFAKTURA - BYLINNÝ ŠAMPON MÁTA

manufaktura Bylinný šampon s vřídelní solí a mátou

Pěkný den všem, jak se máte? :) Dnes jsem si pro vás připravila recenzi opět na produkt z Manufaktury. Jak už jsem psala v předchozím článku, když jsem tu začala pracovat, je dost těžké všem těm voňavým produktům odolat! 😅 
Donedávna jsem používala převážně šampony určené pro suché či poškozené vlasy, jelikož díky mému typu vlasů mám délky tak nějak přirozeně suché. Naopak se mi ale celkem rychle mastí pokožka hlavy s kořínky. Rozhodla jsem se jít tedy trošku jinou cestou: použít šampon pro normální až mastnější vlasy a do délek nanést balzám a nebo případně masku. Nevím, proč jsem se pro to nerozhodla dřív... :D Ještě dodám, že šampon zakoupíte samozřejmě naplněný až po okraj víčka, já jej nafotila až teď, co jej mám rozpoužívaný :) To jen tak mimochodem.  


Bylinný šampon s vřídelní solí a mátou

Šampon obsahuje mnoho cenných přírodních ingrediencí, jako je karlovarská vřídelní sůl, jenž je bohatá na minerály, výtažky z máty, šalvěje, rozmarýnu a kopřivy, panthenol, lanolin a obilné klíčky. Dodává vlasům a vlasové pokožce svěžest, čistotu, energii a hydrataci, podporuje růst vlasů a zvyšuje lesk. Je určený pro normální až mastné vlasy.
Nejvíc si na něm užívám jeho chladivou svěží vůní esenciálního oleje z máty, to je naprostá paráda! :) Ve stejné řadě je pak například i sprchový gel, takže pokud potřebujete něco, co vás dokonale povzbudí a dodá okamžitý pocit svěžesti, doporučuji! 

Vzhledem k mým suchým délkám vlasů, jsem se obávala toho, jak mi půjdou rozčesat, nebo jaké budou celkově na dotyk. I přes to, že jsem po aplikaci šamponu nepoužila žádnou další péči, vlasy byly naprosto v pohodě! :) Respektive takhle.. většinou je mám po umytí a hlavně fénování takové matné, volající po další úpravě, zde nebylo nic jinak - ovšem rozčesat jdou normálně, nezacuchávají se.. takže se mé obavy nepotvrdily :) Po použití mám pocit opravdu čistých, nezatížených vlasů. Za mě tedy super, určitě si jej koupím znovu.

Šampon obsahuje celkem 97% přírodních složek. Stojí 159,-Kč a má 300ml. Zakoupit můžete zde a nebo na prodejnách :) 
manufaktura Bylinný šampon s vřídelní solí a mátou recenze
 Moc se mi líbí, že si dává značka záležet i na detailech ♥ 
manufaktura Bylinný šampon s vřídelní solí a mátou recenze Zbožňuji jeho svěží vůni, které ve vlasech lehce zůstane i po umytí :)
manufaktura Bylinný šampon s vřídelní solí a mátou recenze


Manufaktura je značkou poctivé české kosmetiky inspirované českou tradicí a přírodou. Je 100% českou společností, která sídlí v Praze u Vltavy, vyrábí v Čechách a spolupracuje především s českými dodavateli.
Facebook@manufaktura
Instagram
@manufaktura.cz


Jaký šampon nejraději používáte? :) A neobejdou se vaše vlasy bez další následné péče?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Já teď používán na střídačku tuhý šampon Soaphoria, šampon Urtekram a šampon Lavera a se všemi jsem moc spokojená :). Značku Manufaktura mám taky moc ráda, ale šampon jsem ještě nezkoušela :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nezkoušela tuhé šampony, nevím, jestli bych na to měla nervy 😅🙈

      Vymazat
  2. Vypadá naprosto skvěle :) Já ještě nic od této značky neměla. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám, je moc fajn, nevím, jestli by mi zrovna máta vyhovovala, už tak by mě asi od nákupu odradila, ale balení je pěkné a věřím, že funguje poměrně dobře, jak píšeš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ne každému tyto typicky svěží vůně sedí :) Mají když tak i jiné vůně, kdybys chtěla nějaký šampon od nich vyzkoušet.

      Vymazat
  4. Tak to si musím na léto pořídit :-) mám ráda ve vlasech takový ten svěží pocit. Připomíná mi to pánské šampony, které také podobně chladí :-) Manufakturu mám hodně ráda.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto by byl úplně super především ten sprcháč, ten bych si asi taky pořídila :D :))

      Vymazat
  5. Šampon vypadá moc fajn, vidím ho prvně :-) Manufakturu mám ráda.. Ráda bych šampon zkusila, ale mám strach, kvůli mé citlivé pokožce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na citlivou pokožku hlavy mohu doporučit šampon z řady mrtvé moře, je na to přímo určený :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡