CHCI SI POŘÍDIT (JARO 2019)

Ahojky! Nevím jak vy, ale já už se nemohu dočkat jara 😍 Až nebudu muset být zabalená v teplých vrstvách oblečení, sotva se u toho hnout a až konečně obuji tenisky 😅 Jak to máte vy? 
Řekla bych, že jsem v minulosti nijak zběsile nenakupovala, v šatníku mám mnohdy i opravdu staré kousky, a tak bych si ráda udělala něčím novým radost - a určitě ne zimním, ale nějakým pěkným jarním/letním kouskem :) Při té příležitosti jsem narazila na e-shop AboutYou.cz, kde mě překvapil opravdu široký výběr oblečení, obuvi i doplňků.

Pokud mě sledujete už nějakou dobu, asi jste zaznamenaly, že mám uvolněný styl a hlavně - jsem tenisková. Jelikož mám špatná a bolavá záda, ploché nohy...pohodlná obuv je pro mě priorita. Málokdy mě uvidíte s podpatkama 😄 Proto jsem tenisky zařadila i do svého dnešního výběru. Už dřív jsem narazila na naprosto nádherné, tříbarevné Nike (č.1), které si ve svém botníku umím představit. Respektive všechna obuv, kterou zde můžete vidět, mi připadá zajímavá a jistě ozvláštní každý outfit. Velice se mi líbí například i Nike Huarache Run (č.4), především tedy jejich barva.


Když jsem zmínila ty hodně staré kousky v šatníku, myslela jsem především na trička. Teď mě nechápejte špatně, jsem ráda, že je mám - že vydržely, stále je nosím a nepřestaly mě bavit po jedné sezóně. Ale přeci jen je na nich už to stáří trochu znát, a taktéž to chce ten výběr trochu oživit.. :) Určitě znáte ten pocit, když si koupíte něco nového a vždycky se těšíte, až si daný kousek můžete obléknout x)

Jako první ve svém výběru mám volné triko s dlouhým rukávem Ralph Lauren. To mě neskutečně zaujalo hned na první pohled, vypadá mega pohodlně, zároveň ale na mě působí i chic, nadčasově a kombinovatelně - podle mě by se kromě džínů dalo zkombinovat bezpochyby třeba s pouzdrovou sukní či k černým slim kalhotám i saku. Co myslíte vy? 
Další dvě trička jsou asi taková klasika (kterou mám ale ráda), ozvláštněné o pěkný srdíčkový potisk je triko značky Catwalk Junkie :) 


Minulé léto jsem zvládala hlavně díky volným šatům. Nikdy jsem je nenosila tolik, jako právě loni :) Tím, jak jsem znatelně přibrala, mi to jejich střih dost usnadňoval 😅 Ráda bych si tedy pořídila ještě nějaké fajn šaty, abych měla větší výběr. Nejvíc se mi, co se pohodlí týče, líbí šaty Calvin Klein, ty jsou v mém nejběžnějším stylu. Nepřehlédnutelné, jistě k více příležitostem, mi připadají i šaty od značky Soaked in Luxury (č.2) - vzala bych si je jak do města, na dovolenou, tak na nějakou letní společenskou událost :) 

Nakonec jsem se zaměřila na vyloženě společenské šaty. Potřebovala bych nějaké jednobarevné, jednoduché šaty, které ovšem zaujmou a hlavně se budou hodit v podstatě na jakoukoliv událost. Jak můžete vidět, neúmyslně jsem vybírala v dosti podobném duchu - zkrátka mě zaujaly nejvíce :) Asi nedokáži říci, jaké bych si nakonec vybrala, jelikož každé mají něco do sebe.


Co byste si na jaro chtěly pořídit vy? :) 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já hrozně ulítávám na tenisky. Vybrala jsi pěkné kousky. Na jaro bych si chtěla koupit nějakou jarní bundičku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. O nových botkách přemýšlím. Vždycky skončím u černé, ale musím uznat, že nějaké květinový by se hodily :-) a také musím sehnat pěkné šaty sestřenici na svatbu, takže mám co dělat :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Na e-shop jsem se dívala také, zaujaly mě nyní velké výprodeje úplně nádherných šatů! Nemít v plánu tolik věcí, jdu do nich :D Jinak i tenisky se mi moc líbí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. určite by som chcela nejaké nové tenisky tie nike huarache su dokonalé :) aj ja sa na jar veľmi teším:) pekný článok
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký článek :-) tyhle jsou mé oblíbené!! :-) Slip-ony si chci letos také pořídím. Minulý rok jsem si do botníku pořídila espadrilky, tak letos chci slip-on boty :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si chcem zaobstarať nové tenisky na cvičenie a nejaké pekné šaty do práce :) oo a nejakú podarenú menšiu kabelku :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  7. Ja by som potrebovala obnoviť môj šatník. Potrebujem pár kvalitných kúskov, ktoré nikdy nevyjdu z módy ale nejako sa mi stále do toho nechce :-D

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡