NOVINKY GABRIELLA SALVETE - CO MĚ NEJVÍC ZAUJALO?

NOVINKY GABRIELLA SALVETE

Ahojky! Dnes jsem si pro vás připravila opět rozsáhlejší kosmetický článek, do kterého jsem zahrnula několik produktů z novinek značky Gabriella Salvete. Říkala jsem si, že je zde nebudu představovat všechny - je taky dost možné, že jste je viděly již u jiných blogerek, ale že vám vyberu rovnou ty, které mě zaujaly a se kterými jsem spokojená :) 

LUMI & GLOW POWDER
Začnu rozjasňovači, které tu mám rovnou ve svou odstínech: jednom bronzovějším, druhým více do růžova. Respektive se jedná o multifunkční pudr se třemi různými odstíny, které můžete buď smíchat, a nebo použít jednotlivě třeba jako rozjasňovač, případně i bronzer nebo tvářenku. Já je ovšem nejvíce využívám jako rozjasňovače. Musím říct, že jsem s nimi neskutečně spokojená, překvapily mě. Neobsahují žádné velké rozjařující částečky, efekt vypadá nádherně. Líbí se mi na nich, že se dají bez problémově vrstvit (ne že by jedna vrstva nestačila), a že každý ten proužek je trošku jinak třpytivý a výrazný. Vůbec jsem si nevšimla toho, že by pudr prášil, nabírá se taktéž dobře. Na pleti mi zůstanou v klidu hezké celý den. Dá se používat i jako pudr na celý obličej, ale to s moji mastnou pletí nepůjde moc dohromady.. :) 

Níže uvidíte swatche (nanesené prstem)

DUO STICK - KONTUROVACÍ A ROZJASŇOVAČ

Předně prosím omluvte upatlanost tyčinky na fotce, ale holt to je realita.. :D Na tyto produkty jsem byla dost zvědavá. Konturovací tyčinka, konkrétně tmavá část, má moc hezký odstín, který je až do studena - sice nejsem studený typ, ale ráda bronzery střídám a přece jenom - těch načervenalých tu už bylo dost. Trošku mě ale trápí princip, kdy tu světlou část nevyužiji tolik a nastává nepoměr - no, ale nějak si určitě poradím :D Obě části jsou perfektně pigmentované, což můžete vidět na swatchích. Rozjasňovač je taktéž hodně výrazný, což je paráda! Jediné co, tak se s tím konturovacím duem musím naučit lépe pracovat, jelikož samo o sobě mi na tvářích prostě nevydrží - při každém dotyku vytvoří mapy, což se mi u pudrových bronzerů příliš nestává. Ovšem zase když jej zapudruji, tak už kontura není moc výrazná... nějaké tipy? 
Celkově si ale myslím, že jsou obě tyčinky povedené a stojí za pozornost!


CORRECT & COMFORT FULL COVERAGE

Tyto krémové korektory jsem si ihned oblíbila, a to především na oblast pod očima a na zakrytí začervenání, které mám díky akné na většině obličeje (jojoo, fakt výhra ta má pleť). Jsou totiž velice lehoučké, avšak relativně dobře pigmentované - ne tedy vysoce, ale právě pro tyto účely mi bohatě dostačují. Na pleti je ani necítíte, což zvlástě pod těma očima dost oceníte. U korektorů jsem měla mega problém vyfotit jejich odstíny, no ale takhle.. nejsvětlejší odstín 001 prostě není dostatečně světlý, nemohu si pomoci. Oba jsou také více do žluta - což mě nevadí, protože takovou pleť v podstatě mám, ale pod očima bych mohla mít i světlejší odstín. Pokud máte hodně světlou pleť odstín vám pravděpodobně nesedne. 
Já jsem s nimi ale velice spokojená a mohu je jedině doporučit! Super lehoučké korektory! :) 


PERFECT SKIN CONCEALER

V nabídce je také klasický tekutý korektor s houbičkovým aplikátorem. Jak můžete vidět na fotce, to krytí je vážně solidní! :) Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která působí preventivně před drobnými vráskami, glycerin pro hydrataci či vitamin E. 
Korektor na pleti nepůsobí těžce, sedne si s ní hezky a bezproblémově se zapracovává. Jako každý jiný korektor, na mé pleti lehce ztmavne, takže opět bych brala ještě světlejší odstín.. :D (Tento odstín je 02, v nabídce světlejší i tmavší je). Dělá vám to taky někomu, nevíte čím to je??
Při použití třeba pod očima mi vydrží hezký úplně v pohodě, nezalézá do vrásek a podobně. Bohužel na zakrytí "pupínků", v mým případě fakt boláků, se mi příliš neosvědčil. Jako kryje fakt hezky, ale i přesto, že jsem jej řádně zapudrovala, mi na tom místě prostě nevydží. Ještě jej budu muset otestovat dýl, příležitost na to mám dennodenně. Po čase příspěvek ještě zaktualizuji. 
Přesto si myslím, že korektor stojí za pozornost, protože mi připadá dosti podobný známému Catrice Liquid Camouflage. 

TRIO BLUSH PALETTE

Na tuto paletku tvářenek jsem se taktéž velmi těšila, jelikož jsem moc tvářenek ve své sbírce neměla :) Jedná se zase o paletku, kdy stíny můžete libovolně kombinovat, každý má trošku jiný finiš - růžová uprostřed je v podstatě matná, stín vpravo je lesklejší/třpytivější a stín vlevo je už velmi třpytivý. Ten třpytivý stačí jen lehce jedním tahem přejet štětcem a zlehka nanést na tvář, vytvoříte takový zdravý nádech (ostatně jako se všemi stíny, ale tímto si dodáte i ten zdravý lesk :)). Musím upozornit, že stíny v této paletce jsou řádně pigmentované, na můj vkus možná až moc, a tak doporučuji mít lehkou ruku! :D :)) Výběr odstínů se mi zamlouvá, nejvíce tedy využívám ten uprostřed, ale využití najdu pro všechny. S paletkou nemám sebemenší problém, na tvářích nijak neflekatí a působí příjemně. Taktéž nemám problém s výdrží.
Tvářenku můžete zakoupit například na parfemy-elnino.cz za 133,-Kč.


BROW DEFINER

Tužky na obočí používám dennodenně, a tak jsem za tuto byla ráda :) Překvapilo mě, že se tužka podobá mé oblíbené zkosené od NYXu - má taktéž placatější "tuhu" a na konci šikovný štěteček, což už ale dnes bývá v podstatě standardem. Tužka není příliš měkká, je tak akorát - takže kreslí snadno, ale zase ne tak, že byste ji za týden spotřebovaly. Za mě vážně solidní tužka z drogerie! Jediné co, tak že mi příliš nesedne odstín, je na mě takový světlejší, ale do tepla. Potřebovala bych více našedlý :) V nabídce jsou celkem tři odstíny, tohle je 20. 



PALETTE 16 SHADES

Úplně na konec jsem si nechala tuto krásnou paletku očních stínů, kterou jste už u mě na instagramu musely vidět :) Obecně jsem s paletkou spokojená, ráda po ní sáhnu, ovšem pár výtek mám. Pár stínů v paletce je si na víčku hodně podobných a místo dvou světlých odstínů, bych tam dala jeden odlišný. Modrý stín dole vpravo hodně práší, což uvidíte i na fotce, ale jinak je zbytek stínů úplně v pohodě. No a ta jejich pigmentace je vážně solidní! Na víčku mi i bez báze vydržely hezky, neměla jsem je slité v ohybu, prostě paráda! Paletku mohu tedy klidně doporučit a jsem ráda, že ji mám :) 
Můžete ji zakoupit na parfemy-elnino.cz za 156,-Kč.
↓↓↓ Petrolejový stín dole druhý z prava a ten krásný oranžový.. :) ↓↓↓

Zaujalo vás něco z těchto novinek? :) 

Produkty jsem dostala k vyzkoušení od e-shopu Parfemy-elnino.cz
což ovšem nic nemění na mých názorech a tvrzeních :) 
Několik produktů bych si klidně koupila sama.

You May Also Like

9 komentářů

  1. O té paletce už jsem zaslechla a vypadá moc dobře :)
    Jinak gabriellu salvete nejak moc nemusim, ale ciste jen kvuli spatne zkusenosti, jinak verim, zw bude dobra. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka a duo Stick vypadají suprově! Ono všechno vypadá dobře vlastně. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Novinky mám též doma a paletka s rozjasňujícími pudry patří mezi moje nejoblíbenější :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si hrozně oblíbila ty korektory a paletka na oči je skvělá. Líbí se mi i její složení odstínů, že jsou všechny nositelné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se teda moc líbí ty rozjasňovače a tvářenky. I paletky vypadají fajn, ale těch mám doma teď nově tolik, že si je radši ani nepujdu prohlídnout, abych je nepotřebovala domů :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že ta bronzující tyčinka obsahuje i světlou rozjasňující stranu. Tu já bych asi opět nevyužila, tak jako to bylo u tyčinky Maybelline.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Gabrielu Salvete mám jako značku moc ráda a ten korektor vypadá dost přesvědčivě. Též struggluji s akné takže by to mohlo dobře kryt :)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡