TIPY NA DÁRKOVÉ SADY Z NOTINO.CZ


Co vy a vánoční dárky, máte už vše, čím jste ostatním chtěli udělat radost? Ať už vyrobené, koupené.. a nebo dárky neřešíte? My si doma řekli, že si letos moc dárků dávat nebudeme, ale mě to obdarovávání stejně baví, a tak už jsem měla nakoupeno s předstihem 😅 I když pár drobností ještě chci sehnat, to je fakt. Taky vás, čím víc jste starší, baví někoho obdarovávat víc, než naopak? :)
Všimla jsem si, že na Notino.cz mají velký výběr dárkových sad, ať už kosmetických, tak těch s parfémy. Věřím, že takový setík udělá radost, a proto jsem se pro vaši inspiraci rozhodla některé z nich představit :) 

Začnu třeba vlasovou péčí. Kupodivu i v této kategorii je výběr slušný, máme z čeho vybírat :) Mě poslední dobou zaujala značka Wella Professional, a tak by mě set potěšil - konkrétně tento je určený pro objem. S ostatními značkami ještě zkušenost nemám, i když slavnou barevnou masku od Maria Nila bych někdy ráda vyzkoušela!

Z péče o pleť a tělo jsem vybrala jako první pánskou sadu značky Biotherm, obsahující denní krém pro všechny typy pleti a k tomu přibalenou peněženku na doklady. Zrovna obě dvě věci by se hodily mému přítelovi, do krémování pleti ho musím nutit (protože ji má místy suchou) a přesně takovou dokladovku už taky shání dlouho :) Potom jsem vybrala sadu značky Nuxe s jejich slavným olejíčkem. 





Následují sety s parfémy, kde jsem nemohla odpustit vám jich ukázat tolik!:) Všechny vypadají tak krásně. A co mě překvapilo, tak že kolikrát je celý set levnější než jeden parfém samostatně. Zkoušely jste už nějaký z vybraných parfémů a jak se vám líbil?


Nakonec jsem se zaměřila na sady interiérových vůní, případně svíček. Jako první mě zaujaly sety italské značky Teatro Fragranze, konkrétně tento obsahuje svíčku a difuzér s tyčinkami. Působí velmi luxusně, že? I Yankee Candle nezůstává pozadu a mají pár setů. Nakonec musím zmínit sadu plnitelných rozprašovačů parfémů, které nabízí hned v několika barvách :) Je to hrozně šikovná věcička, sama jeden mám a klidně bych brala dva! :)



Zaujala vás nějaká sada z mého výběru? Kupujete je? :)

Zdroj úvodní fotky

You May Also Like

6 komentářů

  1. Sady vypadají moc hezky. Mě letos zaujaly sady od značky Ziaja. Dárky už mám nakoupené, ale jen drobnosti, větší dárek jsme si koupili už během roku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Asi všetky a hlavne tie s tými sviečkami:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento rok dárkové sady vynechávám, ale jinak je mám moc ráda. Zaujaly mně dárkové sady ses svíčkami :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já takové dárkové sady moc nemusím, přijde mi to jako ,,z nouze ctnost" :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. Já sady moc nekupuju, raději jsem pro dárky, které jsou vyloženě pro člověka, ale pro někoho, kdo neví co dát a nebo taková klasika dárek je to super, já dostávám nějaké hygienické věci každý rok, tentokrát jsem ale i řekla, které by mi vyhovovaly. :D

    OdpovědětVymazat
  6. I letos jsem koupila jednu dárkovou sadu :-) podle mého je to fajn dárek.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡