SUPERPRÉMIOVÉ GRANULE FITMIN



Zdravím vás dnes s poněkud netradičním článkem, věřím ale, že tu mám spoustu chovatelek/ů kočiček, příp. pejsků :) Nedávno mě oslovila značka Fitmin s nabídkou spolupráce, a jelikož jsem značku neznala a chtěla jsem zkusit čičině dopřát něco nového + o ní napsat vám, přijala jsem ji :) 

Fitmin je česká  rodinná firma působící přes 20 let a vyrábí krmivo pro psy, kočky a koně. Je také první českou značkou a jedna z prvních značek v Evropě, která začala při výrobě granulí pro domácí zvířata využívat skutečně čerstvé maso s původní vlhkostí 70 %.
Navíc to není maso ledajaké – jedná se o tzv. strojově vykoštěné maso vysoké kvality, které se používá také v potravinářství. I díky tomu mají granule Fitmin výbornou chutnost, kterou ocení i majitelé velmi vybíravých zvířat. Oblíbená je mezi zákazníky nejen v České republice, ale také v celé řadě zemí v Evropě, v Rusku, na Blízkém východě stejně tak jako nově třeba ve Vietnamu. Mimo výroby superprémiového krmiva realizují celou řadu projektů, které se nejrůznějším způsobem týkají soužití člověka a jeho zvířete. Více o projektech například zde :)


V balíčku jsem dostala vzorky celé sady granulek pro kočky Fitmin Purity. Jedná se o tzv. holistické krmivo založené na čerstvém mase, bez obsahu obilovin nebo kukuřičného lepku. Také obsahují bylinky jako jsou meduňka, pampeliška nebo heřmánek, zvláště ten je pro ně důležitý: pomáhá s fungováním močových cest, na jehož onemocnění jsou kočky často náchylné.

Vybírat můžete z velmi široké nabídky, rozdělené podle věku zvířete, zdravotních obtíží (urinární, dentální), dlouhosrstosti apod. Podle toho vám vyhledávač nabídne nejrůznější příchutě ve 3 velikostních variantách :) Pokud byste nad nějakým krmivem váhaly, nabízí i možnost zaslání vzorku.


Ještě jsem z daleka nezkusila dát Babulce všechny druhy, ovšem hned s první - pro kastráty s příchutí kuřecích prsou jí velmi zachutnaly. Snahu jsem měla i s verzí Dental s příchutí jehněčí, ovšem tam už jsem tak úspěšná nebyla :D:) Holt mám kočku hodně vybíravou, máte to stejně? Jinak co nespapá ta moje, tak dostanou toulavé kočičky ♥ O jedny se například stará taťka ještě s kolegyní v areálu firmy, kde pracuje a ty jsou vděčné za cokoliv! :)


Ke krmivům jsme dostaly ještě pár drobných, krásných dárečků :) 

Slyšeli jste již o této značce, zaujala vás? :) A je váš mazlíček také tak vybíravý? :D :))

You May Also Like

4 komentářů

  1. Juu, ta značka vypadá fakt dobře, asi o ní opravdu zauvažuje. Přesně tak! Moje kočka je tak hrozně rozmazlená, papá jen co jí chutná a díkybohu už nepapá to, po čem zvrací. Ale taky byla taková chvíle. Jinak o značce jsem nikdy neslyšela, ale jsem ráda, že teď jo. Kvalitní krmivo je důležité :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fitmin jsem kupovala mému předešlému pejskovi a byly to jedny z mála granulí, které mu chutnaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle značce jsem nikdy neslyšela :-) zaujala mě ale ta dřevěná fleška.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡