L'OCCITANE REPAIRING SHAMPOO


Ahojky, jak se máte? Dnes se hlásím již s kosmetickým článkem, a jak jinak, než s recenzí :) Na e-shopu parfemy-elnino.cz mě zaujal šampon od L'occitane - značka, od které jsem měla snad jen tělové mléko a krémík do kabelky. Jelikož ji tedy nemám vůbec prozkoušenou, šampon byla jasná volba :) 

Šampon je určený pro suché a poškozené vlasy, které hloubkově vyživuje. Obsahuje výživný komplex pěstících olejů, které pomáhají opravit vlasové vlákno. Zanechává vlasy hladké a hebké na dotek. Díky obsaženému vitamínu B5 jsou vlasy hladké a chráněné. Ve složení najdeme ylang-ylang, pomeranč, levanduli, pelargónii, anděliku. Nutno dodat, že neobsahuje silikony. Snižuje lámavost vlasů a posiluje je. 


Mé vlasy jsou v délkách suché, naopak ale se mi rychle mastí u kořínků. Tento šampon mi vyhovuje a vlasy nijak nezatěžuje. Po jeho použití již ani nemusím sahat po kondicionéru či masce, protože mi vlasy během mytí i lehce vyživí, jsou hebké, zkrátka nejsou přesušené. Dobře se mi také rozčesávají.  Má vysokou pěnivost, a tak i do mých hustších delších vlasů stačí použít malé množství :) Navíc šampon nádherně voní😍
Šampon můžete zakoupit zde za 419,-Kč (300ml). Rozhodně si myslím, že se koupě vyplatí, můžete si pročíst i další recenze :)) 


Znáte značku L'occitane a zkoušely jste něco? :)

Produkt jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém názoru

You May Also Like

5 komentářů

  1. Taky jsem měla jen pár cestovních balení od této značky, které byly většinou přiložené k časopisům. Šampon vypadá skvěle, ten jsem ještě neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Locitane zkoušela málo věcí, ale nadchla mě verbenová řada :-) a také pár kousků, co byly v časopise, většinou šlo o sprcháč nebo tělové mléko s bambuckým máslem, ale ty už mě tak neoslovily...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, ale šampon vypadá opravdu super, tak si ho asi někdy vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle značka mě láká, ale ne tenhle šampon. Na šampony musím být posledního půl roku velmi opatrná :-(

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡