RECENZE - NOVINKY MARY KAY PODZIM 2018


Na konci září jsem se účastnila tiskové konference Mary Kay, kde jsem dostala na vyzkoušení i několik jejich novinek - jak z dekorativní kosmetiky, tak i z pečující :) Rozhodla jsem se vám ji tedy blíže představit a sdělit především své dojmy.

Začnu parfémem Love Fearlessly, který svým názvem i flakonkem navazuje na loňský Live Fearlessly. Vrchní tóny se skládají z růžového pepře, kardamonu a mandarinky. Střední tóny z jasmínu, růžové pivoňky a květu švestky a spodní z indonéské pačuli, australského santalového dřeva a smyslného pižma. 
Jako upřímně?? Naprosto jsem se do týhle vůně zamilovala a rychle mi ubývá, protože se s ní musím vonět každej den! :D:))


Poutavou novinkou jsou i gelové oční linky ve fialovém třpytivém odstínu Ornate Orchid a v hnědém matném Espresso Ink, já mám tedy ty fialové. K linkám dostanete i malý štěteček, kterým se linky dobře aplikují. Pigmentace je naprosto úchvatná, mají krásnou sytou barvu! Již v minulosti jsem byla s jejich gelovými linkami takhle spokojená! :) Mají lehké složení, díky kterému zaručují klouzavý pohyb po víčku, nedrhnou ani netahají kůži. Po zaschnutí se ani nehnou, zůstávají na svém místě. S přehledem vydrží i vodu (případné mnutí prstem)! Jsou to linky, na které se můžete spolehnout! Mimochodem, na první fotce vypadají linky poměrně do růžova, ale za to může foťák a dost špatné světelné podmínky. Děkuji za pochopení Reálná barva odpovídá ukázce na ruce, krásná tmavě fialová... :) 


Pamatuji si doby, kdy byly v drogérkách většinou jen dvě tužky na obočí, v hnědém a černém odstínu - nebo tedy alespoň co jsem zaznamenala já :D Máte podobné vzpomínky? V posledních letech se ale škála produktů dosti rozrostla a MK s několika také přišla. Vyzkoušela jsem mikro tužku a gel.

Mají několik různých odstínů, já mám oba v odstínu Brunette. Nevím, jestli to tak bylo nebo nebylo myšleno, ale ačkoliv mají stejný název, barva se neshoduje. Odstín u tužky mi maximálně vyhovuje a v podstatě se shoduje s barvou mého obočí, je krásný takový neutrální, až studený, ale odstín gelu je světlejší a hodně do oranžova. Rozdíl uvidíte jasně na fotce níž, při aplikaci na obočí.. a je to škoda! Někomu určitě sedne, ale mé obočí je přírodně tmavší a nevypadá to prostě dobře.. :) Ještě jsem zaznamenala, že konzistence gelu na obočí je řidší, a tak na kartáčku je jeho velký přebytek, takže je potřeba jej otřít. Kartáček je ovšem šikovně malý a pracuje se s ním dobře. Jak už asi vyplynulo, s gelem bohužel moc spokojená nejsem, protože mi nesedne odstín, tužku ale používám velmi ráda, je supr :)


Novinkou jsou také dvě paletky očních stínů, každá má čtyři různé odstíny v kombinaci matných a třpytivých. Jsou typu Chromafusion, což znamená jejich nejvyšší kvalitu (vysoká pigmentace atp.). Já ji mám v odstínu Romance Revival. Z paletky nejraději používám ten cihlově červený stín a matný šedofialkový :) Za mě spokojenost, dlouho mi vydrží a dá se s nimi dobře pracovat!
Líčení s nimi (i s mikro tužkou) jste mohly vidět zde -> instagram


Mary Kay se zaměřila také na konturování a k dispozici jsou dva matné konturovací pudry a dva rozjasňujicí pudry. Já si vybrala jen ty bronzery a to v odstínu Latte a Cocoa :) Světlejší Latte má neutrální až studený odstín - myslím si, že takový u nás není tak běžný, jako ty tmavší a proto by vás mohl zaujmout! :) Tmavší vypadá v pánvičce hoodně tmavě hnědě, ale na pleti naštěstí takovou intenzitu nemá, nemusíte se bát :) Samozřejmě pokud dáte více vrstev, klidně jí docílíte. Jsou jemňoučce mleté a dle výrobce také například nekomedogenní a vhodné pro citlivou pokožku. Ze začátku jsem si myslela, že na mě celý den nevydrží, protože flekatí, ale když jsem zkusila nanášet jiným štětcem, bylo po problému ;) Takže pokud vám to nějaký produkt dělá, může to být ve štětci.. :) Pudry používám ráda a jsou super



V nabídce je také osvěžující sprej na obličej. Za úkol má především zhydratovat a díky obsahu kokosové vody (plné vitaminu B a tří minerálů) nádherně voní! Používání spreje je tedy nadmíru příjemné, můžete jej použít před líčením, nebo kdykoliv během dne, kdy potřebujete osvěžit! :))


Nakonec tu mám jejich nově inovovanou řadu TimeWise. Ochraňuje proti radikálům urychlující stárnutí pleti a dodává dvojitou ochranu prostřednictvím antioxidantů, oddaluje příznaky předčasného stárnutí pleti díky UVA/UVB ochraně a patentovanému komplexu složek a poskytuje viditelné výsledky v boji proti stárnutí pleti během 4 týdnů. Více se dočtete zde

Zakoupit si můžete typ pro normální až suchou, či smíšenou až mastnou pleť. Taktéž si můžete koupit celou sadu, popřípadě jednotlivé výrobky zvlášť. K nim patří čisticí gel, denní a noční krém a oční krém. 
Jelikož se nepovažuji za cílovou skupinu těchto produktů, nemohu příliš zhodnotit jejich účinnost proti vráskám :) Co ale mohu říci, je, že ráda používám čistící gel a krém, ty mi dost vyhovují! Po krémech taky občas sáhnu, ale mám rozpoužíváno mnoho dalších krémů od jiné značky, tak to nechci až tak moc míchat.. :) 

Produkty jsem dostala k vyzkoušení v rámci spolupráce.
Zaujalo vás něco z novinek? :) Případně s jakým produktem Mary Kay jste spokojené? 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Nejvíce ze všeho se mi líbí linky, ty vypadají dobře akorát nevím jak by mi seděl ten aplikátor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš použít jakýkoliv jiný štěteček :) Ale ano, je to rozdíl třeba oproti linkám ve fixu :D :))

      Vymazat
  2. To je ale parádní nálož novinek. Mě právě zaujala ta řada s čistícím gelem a krémy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mě ta paletka a konturovací pudry a moc Ti sluší ty nové vlásky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. joooj tieto Mary Kay novinky som si zamilovala! ale gélik na obočie ešte nemám, ten musím skúsiť :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  5. No nejhezčí jsou ty linky, ta barva a pigmentace! :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ty stíny a linky se mi moc líbí :) Ale novinek je opravdu dost, celkově jsou dost zajímavé.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡