RECENZE BEAUTYBLENDER ORIGINAL


Ačkoliv to byla právě značka Beautyblender, kdo prorazil s trendem houbiček na makeup, tento originál jsem doposud nezkusila. Upřímně, odrazovala mě od něj jeho cena. Houbičku vytvořila v roce 2002 hollywoodská vizážistka Rea Ann Silva. Díky jejímu oválnému tvaru na ní nenajdete žádné hrany, což zajišťuje precizní nanesení make-upu bez linií a stop.  Její materiál je taktéž hypoalergenní. 

Doteď jsem používala houbičky například z drogerie DM, Rossmann, či od Mary Kay, takže mohu poskytnout určité srovnání. Originální beautyblender se mi dostal do rukou teprve nedávno, a to díky e-shopu Parfemy-elnino.cz, který mi jej zaslal. 

Při prvním vyzkoušení mě velice překvapilo, jak měkká a malá houbička je (malá v nenamočeném stavu). To všechny vyjmenované, které jsem zkusila, zdaleka nejsou. Například ta od MK je ve srovnání vážně hodně tuhá (ale pracuje se mi s ní moc dobře). Pokud tedy originální BB neznáte, na ukázku jsem vám sem vložila detailní fotky její poddajnosti :) Jinak krabičku, ve které se houbička nachází lze bez problému využít jako její stojánek pro sušení - je poměrně pevná a vhodná také pro samotné skladování. 


Nejdříve jsem si na práci s ní, díky měkkosti a menším rozměrům, musela zvykat. Faktem ovšem je, že se mi to vyplatilo, jelikož výsledek makeupu je opravdu nádherný. Sama bych tomu nevěřila, ale rozdíl mezi houbičkami na výsledku vidím - s BB vypadá ještě přirozeněji a nemyslím tím, že by pak makeup o poznání méně kryl, to vůbec. Ale je do pleti zapracován ještě precizněji. A nakonec se mi s ní ale pracuje moc dobře, je to jen o zvyku :)

Co mě ale trošku zarazilo, tak že houbička občas trošku mění barvu - když byla nová a suchá, byla víc béžová, po namočení je taková až do žlutozelena :D Asi to bude tím, že značka používá pro barvení svých houbiček ve vodě rozpustná barviva, takže se barva lehce vymývá. Znatelné by to bylo u výrazných barev, což jsem četla v několika jiných recenzích. Výrobce ale uvádí, že se barva na obličej či oblečení nepřenáší - to jen pro vaši informaci :) 

Obvykle houbičky myji po každém použití a to pomocí tuhého mýdla. Co jsem zaznamenala, tak pigment z makeupu na houbičce tak nějak zůstává a nemohu ji vyčistit na 100% - to ale takřka žádnou z houbiček. Máte nějakej tip? :D Jinak k sehnání je také čistič přímo od této značky. Co jsem někde četla, tak někomu se prý houbička drolí. Nic takového se mi ale nestalo. 


 Houbičku jsem dostala zdarma v rámci spolupráce. Můj názor to však nijak nemění.

Celkově jsem s Beautyblenderem velice spokojená, splnil má očekávání a mohu jej doporučit.
Zakoupit jej můžete zde za 421,-Kč

Co vy, zkoušely jste už originální Beautyblender? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. Taky mě od originálu odrazuje právě cena...Jinak já zatím zkoušela nějaké z ebaye nebo z Primarku a nemůžu si stěžovat :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z aliexpressu a od essence a vyhovuji

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám klasicky drogérkovy a ten mi dosť vyhovuje, tento som ešte neskúšala ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Chci si originál koupit už dlouho, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. Aktuálně používám nějaký z Rossmannu a jsem spoko :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímalo by mě, jestli je to nanášení stejné, jako u těch levnějších, nebo jestli máš pocit, že zanechává na sobě méně nebo více makeupu?
    Hodně lidí odrazuje cena, ale pokud jde vidět, že to za to opravdu stojí, myslím, že se nad tím zamyslí vícero lidí. :) Super fotky, je super ukázat to více jaká je než jen tak popsat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně jsem nezaznamenala, že by do sebe vsakoval méně makeupu. Jestli to dělá o něco míň, tak nijak výrazně.. :)

      Vymazat
  6. já mám drogerkový a jsem spokojená :) nevím, jestli se mi chce dávat 400,- za houbičku :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, na druhou stranu jsem ráda, že jsem to mohla zkusit a srovnat si to - rozdíl tam fakt vidím :)

      Vymazat
  7. Já nezkoušela ani ty obyčejné, nebo vlastně jeden z čínského e-shopu a je ve stylu štetce, no použila jsem ho tak dvakrát, nějak nemusím beauty blendry a vystačím si s prsty.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám houbičku z libráku v UK a nějak ji nepoužívám. Já se spokojím se štětcem, nebo prsty :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Já zatím stále originální houbičce odolávám, ale hrozně mě láká jí vyzkoušet.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡