RECENZE 2v1: CATRICE ALL MATT PLUS MAKE-UP / CATRICE PRISMA CHROME LIPSTICK


Dnes vám představím rovnou dva kosmetické produkty, které jsem si nedávno koupila a jsem s nimi vážně spokojená :) Vždy, když si kupuji nový make-up, který neznám, je to taková sázka do loterie. Především to platilo v minulosti, kdy ten výběr nebyl tak bohatý, jak je tomu dnes. Vzpomínáte? :) Většina make-upů byla oranžová, příliš "kejky", nebo naopak příšerně flekatěly a nevím co ještě.. no, naštěstí se mi žádný tak tragický kup dlouhou dobu nepodařil :) Řekla bych, že značka Catrice zažívá v poslední době velký boom a není se čemu divit. Často dostanete za málo peněz hodně muziky. A třeba zrovna na tento make-up to platí také.

CATRICE ALL MATT PLUS MAKE-UP

Od doby, co jsem si jej pořídila, nesáhnu po žádném jiném! :D Jedná se o matující make-up, který je vysoce krycí, ovšem nemá dělat efekt masky. Také neobsahuje oleje, má být dlouhotrvající a má sametovou texturu. Poměrně dlouho jsem matující podklad v hledáčku neměla, ale tento mě zkrátka zaujal. Má pleť je smíšená, sem tam suchá místa, čelo mám mastnější, no a především mám dost různých pupínků... Tento make-up mi ale padne perfektně! Zapracovávám jej houbičkou, výsledek mi díky tomu připadá jednolitější a hlavně ho nemám díky tomu na pleti přebytek - už jsem si na ty houbičky tak zvykla, že si to už se štětcem ani neumím představit :D Ještě dodám, že má kvalitní pevné balení. Jen ta pumpička funguje tak, že ji musíte zmáčknout úplně a nejde například nabrat jen drobné množství. Problém s tím ale nemám :) Jinak se mi to balení fakt líbí.

Jeho konzistence je tak akorát, ani příliš řídká, ani hustá. Textura je opravdu sametová. Po chvilce cítím (a vidím), jak si s pletí sedl a vytvořil krásný sametový až matný finiš. Opravdu se po něm nelesknu a ta matnost je i poznat při aplikaci bronzeru, oproti jiným make-upům čí bb krémům - štětec po pleti tak neklouže či jak to popsat. Tím ovšem nechci vůbec říci, že by na pleti tvořil masku či byl na ní těžký - to právě vůbec ne! Na pleti ho ani necítíte, je zcela příjemný a lehoučký. 
S jeho dlouhotrvající výdrží musím také souhlasit - vydrží mi na pleti hezký od rána do večera. Za celou dobu, co jej používám, jsem nezaznamenala žádné flekatění, oxidaci, slévání apod. Vždy v krásném stavu :) Za mě tedy naprostá pecka!
Koupíte například na Notino.cz za 185,-Kč

CATRICE ALL MATT PLUS MAKE-UP
Pleť mi krásně sjednotil, je to poznat především kolem úst, kde mám kůži tmavší.. :))

CATRICE PRISMA CHROME LIPSTICK ods. 06 Rusty Rose

Trend metalických, lesklých rtů je zase zpět a Catrice nezůstala pozadu. Ke koupi jsou jejich Prisma chrome rtěnky, které mají krémovou texturu a vysokou pigmentaci. K dostání jsou v několika odstínech, včetně krásných fialových. Já zvolila takovou asi nejvíce tlumenou / přirozenou verzi. Na fotkách se tváří hodně do červena, ale pozor, ono mi to sice tak foťák zachytil - ale v reálu je i v obalu více do hněda :) Na rtech je to tedy taková hnědo vínová barvička.. :) Všimla jsem si toho až po nafocení, ale rty jsem trochu přetáhla, tak pardón 😅 U mých nevýrazných a hlavně nesouměrných rtů by bylo lepší použít konturku, ale víte co, chci vám ukázat produkt nezávisle a sám o sobě... :)
Konzistence je lehká a krémová. Na rtech je tedy velmi příjemná, ovšem tím pádem na rtech moc dlouho nevydrží. Bez toho, aniž bych často pila, mi na rtech vydržela hezky hodinu. Bylo pro mě i dost těžké nesmrkat - jak píšu u každý recenze s rtěnkama, jsem alergik a proto to mé nošení rtěnek dost ovlivňuje... :) Na rtech tedy není žádný držák, jde lehce dolů. Rtěnka je poměrně dobře pigmentovaná, slušné krytí docílíte v jednom přejetí po kůži. Podle mě je to zajímavá, netradiční rtěnka, která vaši sbírku jistě oživí :) Jestliže váš tyto metalické, třpytivé efekty baví, určitě ji můžete zkusit. Za 139,-Kč určitě neprohloupíte :)

CATRICE PRISMA CHROME LIPSTICK
Balení rtěnky je taktéž pevné a kvalitní.
CATRICE PRISMA CHROME LIPSTICK
Její efekt je takový, že na každém světle má odstín trochu jiný... :)

Zaujal vás některý z produktů? :) Co od Catrice máte rády?

You May Also Like

12 komentářů

  1. Ten make-up ma celkom zaujal, aj keď popravde Catrice veľmi nevyhľadávam tento vyskúšam :) Rúž je tiež krásny! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Po makeupu jsem se už dívala docela si ho každý chválí. :) Ale co mě nejvíc zaujala je rtěnka, ta má takový zvláštní odstín a vypadá velmi pěkně :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za recenzi :-)
    Značku Catrice jako takovou mám velmi ráda. Nemůžu si vynachválit korektory Camouflage - jak tekutou, tak i tuhou formu. Krásně barevně sedí- i když jsem bledule :-)
    Díky za tip na make-up.... mrknu po něm v drogerce :-)
    Rtěnková nejsem... vítej v klubu alergiků.... :-)
    Co mi ještě od Catrice vyhovuje.... jsou jejich tvářenky. Za slušné peníze, super pomocníci :-)
    Přeji pěkné odpoledne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ten korektor používám a i samotné odstíny mají vážně vydařený, máš pravdu! Jééj, no a aspoň v tom nejsem sama :'D:)

      Vymazat
  4. Rúž ma veľmi krásnu farbu, strašne ti pristane. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Já od catrice milovala ty konektory, protože ty byly perfektní. Myslím, že bude stejně vypadat i ten makeup, podle fotky fakt super. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nad tímto makeupem přemýšlím už delší dobu, takže teď si mě jen utvrdila v tom si ho pořídit :) Jinak rtěnka je fakt nádherná tyjo!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  7. Ten makeup se mi hrozně líbí. Rtěnka má pěkný odstín, ale ta výdrž je na mě až moc slabá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, no je to klasická hodně krémová rtěnka, tak to bohužel většinou bývá.. :)

      Vymazat
  8. Catrice makeup také vlastním a jsem s ním moc spokojená. Rtěnka vypadá krásně! 😊

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujaly mě oba dva produkty. Hlavně u makeupu vidím obrovskou změnu. Catrice je dobrá značka.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Z téhle kolekce mám taky rtěnku, ale v jiném odstínu :) a je super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡