HALLOWEEN CREEPY PSYCHO MAKEUP


Zkoušela jsem další halloweenské líčení, opět nenáročné, ale tentokrát ne roztomilé x) Upřímně, v reálu ty odstíny výsledného makeupu vypadaly úplně jinak, jenže foťák mi je ne a ne zachytit - kontury byly fialovovínové, obočí bylo fialové a podobně.. nedá se nic dělat :) 
Neměla jsem ani konkrétní představu, jaký look vytvořím - zkoušela jsem zkrátka to, co mě v danou chvíli napadlo. Teď taková otázečka na vás: zkoušíte u svého každodenního běžného líčení experimentovat, nebo zůstáváte u klasiky? Já si totiž uvědomila, že jsem spíš na tu klasiku a čas od času bych měla začít zkoušet něco nového.. :) 

A proč je v názvu článku creepy a psycho? Protože až uvidíte další fotky, určitě mě pochopíte.. 😅

Mimochodem, v očích mám barevné kontaktní čočky Vampire z e-shopu Alensa.cz, které jsou sice relativně podobné mé barvě očí (záleží na světle) jen jsou více do oranžova a mají výraznější ohraničení a paprskovitost. Taková pěkná kresba s mýma tmavýma očima příliš nekoresponduje, a tak jsem si ráda zkusila změnu :) V budoucnu bych strašně moc ráda zkusila světlé čočky, které mi mé tmavě hnědé duhovky překryjí 😍


Tento look nemá symbolizovat nic konkrétního, ovšem celkem děsivý, a tedy tematický pro Halloween, mi připadá.. 😁😊

POUŽITÉ PRODUKTY

🎃 PLEŤ: Make-up L'oreal True Match odstín 1N Ivory, smíchán se zesvětlujicími kapkami od Catrice, zapudrováno světlým pudrem značky Ecocera. Všechny kontury - smíchání nafialovělých očních stínů z paletek od Mary Kay
🎃 OČI: Černé stíny nakombinované z paletek Nude Tude od theBalm, NYX Dream Datcher a Makeup Revolution Iconic Pro 2 z Notino.cz. Fialový stín také kombinace z NYX a MUR. Na řasách jsem už před líčením měla řasenku od Miss Sporty 3D Volumythic. Nakonec zmiňované barevné čočky značky ColorVue :)
🎃 OBOČÍ: nanesla jsem klasický hnědý gel od Mary Kay, na který jsem následně nanesla fialový stín z NYX paletky - na fotce už je ale obočí dost tmavé..
🎃 RTY: fejková nyx lip lingerie v odstínu Embellishment (kupováno z druhé ruky a to, že to nebude originál jsem nevěděla😡). No ale raději to zmiňuji...


Zde vám ještě pro zajímavost přidám další fotky s čočkami. Jedna fotka také pro srovnání. Všechny tři fotky jsou focené na denním světle, ty dvě jsou vyloženě na ostrém sluníčku, ta vlevo je za normálního světla již s oběma čočkami, jen focena na telefon.. :) Na fotce dole vpravo můžete vidět uprostřed oka můj pravý odstín, okolo pak začíná zabarvení a paprsky čočky.. :) Myslím si, že pro někoho se světlýma očima to bude mega změna! I tak mi ale tyto čočky oči pěkně zvýraznily! :)


Líbí se vám spíše roztomilé halloweenské líčení, takovéto zvláštní děsivé, nebo byste raději nějaké složité se speciálními efekty? A nebo úplně jiné? 😁 Vím, že řada z vás líčení na halloween vůbec neřeší, a přesto, jaký typ se vám líbí nejvíc? :) 
A zkoušely jste barevné kontaktní čočky?

Barevné čočky jsem dostala v rámci barterové spolupráce.

You May Also Like

15 komentářů

  1. waaaau! je to super! :) na Halloween si vždy predstavím takéto "strašidelné" líčenie :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. oooo to je super, veľmi dobré líčenie <3 si šikulka

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení je super, líbí se mi obojí. A ty čočky vypadají skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle vypadá fakt moc dobře! Líbí se mi oboje, protože vše má něco do sebe, tohle je zase takové zajímavé na pohled. :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je supr, takový jednoduchý, ale účinný look :) Jinak já ve svém každodenním líčení docela experimentuju, protože ráda nosím oční stíny, a tak často zkouším nové kombinace apod.

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá naprosto fantasticky, ty čočky se mi hodně líbí :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je hodně luxusní líčení! Vypadá to božsky , krásné vystinovane a prostě je to celkové pecka! To se povedlo 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekný Halloween look. Tie šošovky sú riadne cool!! Ja tento rok asi vymyslím niečo menej scary, pretože sa mi moc nechce s tým hrať ale keby som bola menej lenivá určite by som sa inšpirovala. Hah
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle je hustý, bych tě v tom vůbec nepoznala a vypadáš docela strašidelně :D Barevné kontaktní čočky jsem chtěla zkusit, ale asi na ně nemám odvahu.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, neskutečně ti to sluší i když jsi v halloweenském! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  11. Ty čočky tomu dodaly uplně šťávu :) moc se ti to povedlo!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡