ALTERNATIVNÍ PARFUMERIE TO TAP - MÉ ZKUŠENOSTI


Slyšeli jste už o parfumerii toTap? V dnešním článku bych vám chtěla představit její koncept, říci své zkušenosti s nákupem a samotnými vůněmi :) Značka vznikla roku 2016 a její prodejna sídlí v srdci Brna, v OD Omega na náměstí Svobody. Mám takový pocit, že již od téhož roku obchod znám (a jestli ne, tak od minulého roku stoprocentně), takže jej navštěvuji už nějaký ten pátek :) Kromě kamenné prodejny mají samozřejmě i e-shop, zasílají také na Slovensko. Z toTap mě oslovili s nabídkou spolupráce, mohla jsem si vybrat dva parfémy a interiérovou vůni. Jelikož v obchodě nakupuji já i moje rodina, nabídku jsem ráda přijala. 
A o co že se vlastně tedy jedná? ToTap nabízí parfémy inspirované nejznámějšími světovými vůněmi, ovšem za lidové ceny :) Kromě toho si zde můžete zakoupit také interiérové vůně či vůně do auta. Jejich produkty obsahují 15 - 18% esenciálních olejů, tedy jsou na pomezí parfémované vody a parfému.

Pokaždé, kdy jsem byla v obchodě, personál byl maximálně ochotný a milý. Když jsem tam s mamkou byla prvně a ještě úplně nevěděly co a jak, se vším nám s úsměvem poradili :) Není nic horšího, než když si chcete něco koupit a nechat si třeba poradit a prodavačky jsou na vás nepříjemný - to vás chuť si u nich něco koupit rázem přejde.. 😅 Takže to jen tak pro zajímavost.

Prodejna v Brně
K parfému si můžete vybrat z několika různých krabiček

VÝBĚR PARFÉMŮ

V nabídce najdete dámské, pánské a unisex vůně. V obchodě jsou přehledně rozděleny podle barev a jejich inspirace je rozdělena podle vlajek (podle původu dané inspirované vůně, pokud si to dobře pamatuji). Pokud si v obchodě chcete vybrat přímo vůni inspirovanou podle světového parfému a nevíte, pod jakým názvem ji hledat, rozhodně se nemusíte stydět o ni říci, personál vám ji najde :)  Všechny vůně si samozřejmě můžete vyzkoušet. Dva parfémy, které jsem si vybrala nesou název Plaisir a Monza. 

PLAISIR je inspirována vůní Poeme od Lancome a věnovala jsem ji mamce, která si ji zde kupuje pravidelně. Tato vůně je spíše květinová a sladší (celé složení si můžete přečíst zde). Celkově se mi tato vůně také líbí, je velice příjemná. Musím uznat, že je parfému od Lancome velmi podobná.
MONZA je inspirována vůní Acqua di Gioia od Armani, která patří k mým oblíbeným. Monzu bych popsala jako citrusovou, ale zároveň i nasládlou. Necítím z ní ale takovou svěžest, jako z parfému od Armaniho, trochu se liší. 

Předtím jsem měla například vůni OLIVET, inspirovanou vůní Black Opium od YSL a originálu byla vážně věrohodná, neskutečně krásná vůně! :) Je taková hodně kávová, vanilková, sladší. Tu si určitě  pořídím znovu :) Brácha zkoušel pánskou vůni RIMINI inspirovanou vůní Acqua di Gio od Armani a taky byla v podstatě identická. 
Výdrž vůní mi připadá průměrná, celý den ji na sobě necítím. Třeba u těch dražších originálních parfémů mi výdrž připadá vyšší, ale zase záleží, jak u kterých, je to individuální. 

K nejmenší velikosti parfémků (10ml) si můžete vybrat ze 6 různých flakonků.

INTERIÉROVÉ VŮNĚ

V nabídce naleznete celkem 10 druhů vůní a 3 druhy difuzérů. Musím říct, že jsem měla trošku delší rozhodování, ale vyhrála to levandule. Hodně se mi tam ale zalíbila vůně pomeranč/skořice, ta by byla parádní třeba na zimu :) Trošku jsem se obávala, aby vůně nebyla v pokoji příliš intenzivní, a tak jsem do difuzéru vložila nejprve tři tyčinky (ze šesti) a vůně nalila pouze zlomek. Nyní jsem difuzér dolila celý a vložila všechny tyčinky a vůně není v pokoji nijak vtíravá a příliš výrazná, takže pohoda. Jsem zkrátka spokojená :)


VŮNĚ DO AUTA

Jelikož jsem zrovna včera kupovala v toTap dárky - dva parfémky a vůni do auta, mohu vám ukázat i ji :) Konkrétně tato je pro tetu do jejího novýho auta (vůně Gardénie), v minulosti jsem ale měla jednu také, jen si už nevzpomenu na název. Jelikož já ani rodiče auto nemáme, využila jsem ji v koupelně :D:)) Vydržela tu vonět hrozně dlouho a byla stále krásně intenzivní, úplná paráda. Klidně bych si ji do tý koupelny pořídila znovu :) A nebo v budoucnu do toho auta, samozřejmě :D
Na výběr je z 11 druhů vůní a jsou na zavěšení. Fungují tak, že vůně je nasáklá v dřevíčku - celý návod, jak na to najdete zde nebo vám jej sdělí v obchodě :) Výhodou je, že si i zde můžete měnit intenzitu vůně, podle toho, jak dlouho necháte dřívko nasáknout (stačí vteřinka, či více, záleží na vás).

To, že naše produkty jsou levné, neznamená, že nejsou kvalitní. Alternativní parfém není žádný padělek světové značky. Je to vůně, kterou vyrobí certifikovaná laboratoř a pak ji dále prodává, nebo upravuje na pokyny daného výrobce. Naše parfémy jsou proto světovými značkami inspirovány, ale nejsou to žádné padělky, jenom levnější alternativa, u které je vysoká kvalita zaručená certifikovanou laboratoří. Tak proč utrácet tisíce, když kvalitu můžete mít levně?
*Článek vznikl na základě barterové spolupráce

Celkově jsem s produkty toTap spokojená a budu zde s rodinou dále ráda nakupovat :))

Znáte toTap? A zaujal vás můj dnešní článek? :)


You May Also Like

8 komentářů

  1. O značce jsem ještě neslyšela, ale jak obchůdek tak i produkty vypadají opravdu parádně!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  2. O tejto parfumérii som ešte nepočula, ale je čarovná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem dostala pár vůní k vyzkoušení. :) Sice vůně nevydrží dlouho třeba těch 8 hodin či celý den, ale i tak se tyto parfémy dostali k mým oblíbencům :) Zrovna dneska u mě v článku se ukázala jedna vůně v oblíbencích. :) Ale zbytek si nechám do recenze. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o To Tap slyšela a nejvíc mě zaujaly právě interiérové vůně :) A ty flakonky jsou krásné!
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  5. Interierove vůně používáme docela často, tak se tam půjdu mrknout když budu mít chvilku:)

    OdpovědětVymazat
  6. O značce jsem už četla, docela mě vůně zaujaly.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem měla možnost jejich produkty vyzkoušet a jsem naprosto, ale naprosto nadšená!! :-) Ničím jiným se za poslední dobu nevoním :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡