RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER)

RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER)

Konečně se dostávám k sepsání recenze Water Lipstainu od Clarins. Zaznamenaly jste kolem toho menší boom, nebo jste o produktu ještě neslyšely? Jestli ne, tak vám ho dnes představím - a spolu s tím i mé dojmy :) 

Jedná se o poměrně unikátní produkt, tím, že je konzistence vodová, nemohu jej přirovnat ke klasické rtěnce :) Oficiální popis zaručuje neslíbatelnost, matný finiš, regulaci barevné intenzity či lehký pocit. Obsahuje také přírodní výtažky pečující o rty, rty zjemňuje a chrání před dehydratací. 

RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER)

Sehnala jsem jej ve Fann parfumérii, mají ho i zde na e-shopu ve všech čtyřech odstínech. První aplikace byla docela vtipná. Produkt totiž nemá klasický houbičkový aplikátor, nýbrž štěteček. Byla jsem lehce překvapená, když mě nanášení na rty šimralo 😅 Potom jsem si ale na aplikátor zvykla, takže v pohodě 👍 Šteteček má perfektní tvar a především délku štětin, nijak se neprolamuje, a tak je aplikace přesná a perfektně rty také orámujete. 

RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER)

Po aplikaci vodička rychle zasychá, respektive se vstřebává do pokožky. Není to ten pocit, jako když zaschne tekutá (matná) rtěnka a cítíte vysušení, water lip stain rty pouze zabarvuje a vůbec o něm nevíte! :) S lehkým pocitem tedy maximálně souhlasím. Co se týká regulace barvené intenzity, to mohu potvrdit také, ale pro někoho to může být trošku oříšek. Je nutno pracovat rychleji a především nanést barvu na rty rovnoměrně, včetně kontur. Jde to dobře, ale je třeba si s tím trošku vyhrát - pokud tedy chcete mít zabarvení jen lehké. Jestliže chcete intenzitu vysokou, můžete vrstvit a vybarvovat jak se vám zlíbí :) Dobře se mi osvědčilo, pro lehký barevný nádech, vodičku rozmazávat po rtech prstem - dodá to takový krásný svěží nádech barvy a to rovnoměrně... ovšem skončím s flekem na prstu no :D 

Výdrž je velmi slušná, vydrží mi několik hodin a postupně mizí především ze středu rtů. Většinou mi na rtech zůstanou pouze kontury, a to také proto, že tam nanesete ostře větší množství a již jej jakoby nerozmazáváte. Také jsem si všimla, že postupně se na rtech lehce mění odstín - sem tam to přechází do takové tmavě růžové barvy, tím, jak lip stain ztrácí na intenzitě. Pro celodenní nošení nosím balení u sebe, kdyby bylo potřeba rty upravit. Mírné nedostatky po celodenním nošení nepovažuji za tragické, jelikož je vnímám za odpovídající konceptu tohoto produktu. Nelze tedy čekat chování stejné, jako u rtěnky, když funguje na úplně jiném principu :) Za mně tedy dobrý! 
Všehovšudy jsem ale s produktem spokojená a koupě rozhodně nelituji! :) 

RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER) swatch
Zde vidíte možnosti barevné intenzity
RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER) on lips
RECENZE - CLARINS WATER LIP STAIN (03 RED WATER) on lips

Zaujal vás tento produkt? :) 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Produkt vidím poprvé. Je fajn, že jsi s ním spokojená :) mě ovšem moc nezaujal. S Clarins značkou osobní zkušenosti nemám, asi bych to měla nějaký produktem napravit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vidím poprvé a docela mě to nechává chladnou. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám se k Míši, také to vidím poprvé, ale docela se mi to líbí, hlavně barvička. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡