NEW IN: SET ŘETÍZKŮ NA NOHU


Po delší době tu mám pro vás novinkový nekosmetický článek - z e-shopu Poštovné-zdarma.cz jsem si objednala set tří zlatých řetízků na nohu. Ačkoliv jsem nikdy řetízky na noze nenosila, na e-shopu mě ihned zaujaly a já to prostě musela vyzkoušet! :) 

Dodání zásilky bylo vcelku rychlé, za dva týdny jsem měla objednávku ve schránce - vše dobře zabalené, neponičené. Řetízky vypadají přesně tak, jako na internetu, takže žádné nemilé překvapení :) Jelikož jsem si je ze schránky vyzvedla po cestě ven, rozhodla jsem se je rovnou vyzkoušet. Všechny tři řetízky nemají totožnou délku (rozdíl však není markantní), jeden z nich mi je tak akorát a bála jsem se, že mi bude malý. Naštěstí mi všechny tři pasují. Menší problém jsem měla se zapínáním, jelikož to jde otevřít docela ztuha a chvilku jsem nad tím strávila. 

Když jsem ušla asi sto metrů, jeden z řetízků se přetrhl a spadl na zem - naštěstí jsem to zaznamenala. To mi dokazuje, jak je kvalita řetízků průměrná, zapříčinila to očka z tenkého materiálu s nedokonalým zakončením. Samozřejmě jsem za tu cenu extra kvalitu nečekala, ale z mé strany je potřeba se vám o tom zmínit. Při nošení je tedy lepší nechat řetízky trošku víc na volno, aby při chůzi nevznikal tlak, kterým se přetrhnou.. Po relativně krátké době mi začala také zelenat kůže, ale to mi dělá každá bižuterie - taky na to trpíte? 😅😟
Celkové hodnocení? Řetízky vypadají na noze krásně, jejich kvalita je průměrná, ovšem adekvátní ceně. Myslím si, že určitě udělají parádu, ale kdo ví, jak dlouho v hezkém stavu vydrží. 





Líbí se vám trend řetízků na noze? :) 

You May Also Like

8 komentářů

  1. řetízky na noze se mi líbí, žádný teď nemám, ale z poštovnézdarma bych neobjednávala, to rovnou z aliexpressu za poloviční cenu

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi, že taky jsem si nechala zaslat, zatím ještě nepřišly :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Řetízky na nohu taky nosím a moc se mi to líbí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Řetízky na noze se mi poslední dobou strašně líbí..tyhle vypadají skvěle!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Řetízky na nohách se mi hrozně líbí :-) a popravdě přemýšlím o nějakém, že bych si pořídila. Ale ještě nevím, jsem spíše na stříbro a zlato :) bižu jde spíše mimo mě :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si chtěla nějaké objednat. Jinak ono i když tedy ty kvalitnější vydrží déle, taky se stane, že se přetrhnou:)
    Tyhle vypadají fakt suprově, překvapuje mě, že to dodání bylo tak rychlé, já u této stránky i s tím, že jsem si přečetla, jak dlouho to má trvat, čekala ještě déle.

    OdpovědětVymazat
  7. Řetízky jsou moc pěkné, ale ta kvalita... no taková kvalita je u většiny řetízků i když to člověk koupí jinde. :) Alespoň u těch neznačkových, nestříbrných a nezlatých.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡