OFF THE SHOULDER ŠATY


Jak jsem slibovala v nedávném článku, dnes vám představím dva kousky, které jsem objednávala ze Zaful.com. Jedním z nich jsou i tyto šaty, které jsou střiženy do off the shoulder stylu, ale mají také ramínka, což je super :) Obávala jsem se toho, že budou z nepříjemného tenkého materiálu, jak to na těchto e-shopech často bývá. Opak je ale pravdou - jsou velice příjemné, z takového až měkkoučkého materiálu, velikost taky odpovídá na jedničku a střih nemohl být lepší. Dlouho se mi nestalo, že bych z objednaného kousku byla takhle nadšená! :) S čistým svědomím vám mohu tyto šaty stoprocentně doporučit! ♥
Najdete je zde za $24 a pokud zadáte kód ZFTina, budete mít ještě slevu.

EN:
As I promised in a recent article, today I will show you two pieces I ordered from Zaful.com. One of them is this dress that are cut in off the shoulder style, but they also have straps, which is great :) I was afraid that they caould be from the unpleasant thin material. But the opposite is true - they are very comfortable, from such a soft material, the size also corresponds to and the cut couldn't be better. It hasn't happened to me for a long time that I would be so excited about the ordered piece! :) With a clear conscience, I can recommend this dress 100%! You can find them here for $24 and if you use the code ZFTina, you will get a discount.


Nakonec bych vám chtěla ukázat takové netradiční, odvážnější plavky, které jsem si od tam zkusila objednat. S plavkami ze Zaful jsem byla již v minulosti spokojená, kvalita je naprosto v pořádku. Je tomu tak i zde. Jediné minus je, že mi až tak nesedí na výšku, tím pádem už i ta horní část s vycpávkou nesedí až tak dobře, jak by měla. Nosit bych je mohla, není to nic hrozného, ale jsou fakt hodně odvážné :D Takže ještě uvidím.. :D :))
Najdete je zde za $17.49 a pokud zadáte kód ZFTina, budete mít ještě slevu.

EN:
I would like to show such unusual, sexy swimsuit that I've tried to order. With the swimsuits I ordered before I was satisfied, the quality is absolutely great. It is so here too. The only minus is that  the lenght doesn't fit me so well, so the top and the padding doesn't fit as well as it should. I could wear them, it's not that bad, but they're really courageous :D So I will see, maybe some time :)) You can find them here for $17.49 



Líbí se vám šaty? A nakupujete plavky na asijských e-shopech? :) 


You May Also Like

8 komentářů

  1. viděla jsem podobné šaty i na ali :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty jsou krásné! ♥ Na léto úplně ideální :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou moc pěkné sluší ti! A plavky občas koupím na Ali.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou nádherné a moc ti sluší. Já teď obdržela dva kousky a nic moc, připadá mi, že Zaful je buď a nebo... a nebo jen neumím vybrat to, co mě padne a bude mi slušet. :)
    Plavky od tama objednávám a líbí se mi obrovský výběr. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty sa ti hodia, hlavne tá farba! Ja by som v nich vyzerala mŕtvolne.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi šaty i plavky, oboje je můj styl :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡