SUMMER INSPO



Po dlouhé době jsem ze zvědavosti zavítala na e-shop Zaful.com a vytvořila si menší wishlist oblečení, které mě zde zaujalo :) Ačkoliv jsem si od zimy oblečení kupovala pouze minimálně, rozhodla jsem se svůj šatník trochu protřídit a zároveň obměnit. Jelikož jsem si v posledních letech kupovala většinou jen basic kousky v neutrálních, tmavých barvách, absolutně se mi ze skříně vytratily barvy! A v tak pěkném počasí je to škoda.. :) Jak jste na tom vy?



Všimla jsem si, že na Zaful právě probíhá akce ke čtvrtému výročí - což vidíte i na fotkách. Navíc je tam ještě kolo štěstí o zajímavé ceny, tak můžete mrknout, třeba si vytočíte slevový kupón či jinou nabídku :)


A co teď nejraději nosíte vy? :) 

You May Also Like

6 komentářů

  1. krásne kúsky! :) ja som si na toto leto kúpila podobné voľné nohavice, ako tie ružové, a nemôžem si ich vynachváliť :) sú ľahučké a do horúceho počasia ako stvorené :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. zo zafulu milujem hlavne 2pieces kúsky, ale aj šaty <3

    OdpovědětVymazat
  3. Jééj najviac má oslovila tá (oranžova? tehlovo-oranžova? :D) sukňa. Mojimi obľúbenými kúskami sú práve šaty a sukne, pri ktorých mám pocit, že nikdy ich nemám dosť.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. No docela pěkné kousky. Šaty se mi líbí. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Toto jaro a léto jsem si zamilovala všechny možný sukně a šaty, jsou super :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡