RECENZE: MAKEUP REVOLUTION LONDON BLUSH PALETTE (BLUSH QUEEN)


Máte rády zářivé růžové tvářenky a rozjasňovače? Pak mám pro vás jeden tip! :) Z e-shopu parfemy-elnino.cz jsem dostala paletku od Makeup Revolution, na kterou jsem se velmi těšila. Jak obstála?

Paletku bych zařadila spíše pod rozjasňovače, než vyloženě tvářenky, jelikož jsou všechny odstíny velmi lesklé. Ne tedy jednoznačně, protože paletka zároveň zastane obě role - nanesu štětcem na tváře, kterým dodá barvu a zároveň vytvoří krásný highlight, který protáhnu až ke spánkům. Záleží už tedy na vás, jaký efekt líčení přesně upřednostňujete.


Balení je klasické jako u většiny produktů této značky, obyčejné plastové, nýbrž pevné. Nic proti ničemu, svoji funkci plní :) V paletce najdeme celkem 8 různých odstínů a celková gramáž je 13g. Co jsem si ovšem uvědomila až po určité chvíli, tak fakt, že prostřední dvojice stínů je v podstatě totožná (myslím tím ty uprostřed dva nalevo a dva napravo). Takhle na fotce se to zdát nemusí, jelikož mají rozdílný design - takové to mramorování, ale ve výsledku vypadají prostě stejně. 


Jak můžete vidět, pigmentace je opravdu skvostná! Navíc ten lesk stínů je fakt neuvěřitelný. Stíny práší pouze minimálně, a tak je jejich aplikace o to komfortnější. Výdrž mě také překvapila, na pleti mi vydrží v dobrém stavu až do odlíčení, není potřeba stín nijak upravovat. 

Jediné minus vidím pouze v tom, o čem jsem psala již na začátku. Pokud bych chtěla jakýkoliv stín z této paletky použít přímo a pouze jako tvářenku, vytvořil by se mi na tváři příliš lesklý flek. Proto stín protáhnu až ke spánkům, aby byl vzhled přirozený. Této paletce by třeba pomohlo, kdyby pár stínů bylo matných, pak by se dalo hovořit o paletce tvářenek. Takhle je to někde na pomezí no.. :) Ale mně se růžové rozjasňovače líbí, takže já jsem v podstatě spokojená :D:)


U této fotky jsem musela hodně vrstvit, aby to foťák zachytil (holky, taky s tím máte problém, když fotíte líčení?!😅). Na fotce jsem komplet odlíčená, nanesla jsem pouze tvářenku. Líbí se vám její efekt? :)


Celkově jsem s paletkou spokojená, ale ocenila bych tam buď matný stín a nebo větší spektrum barev.

Zaujala vás tato paletka, máte nějakou paletu tvářenek? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Taková sada tvářenek je někdy fajn, ale kdoví zda bych vůbec využila všechny odstíny :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná paletka, každopádně já bych ji asi nevyužila :/.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Je veľmi krásna aj tie odtiene, avšak ja lícenku vôbec nenosím ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku bych asi nevyužila, ale odstíny má nádherné. Škoda těch dost podobných barviček.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Odtiene sú krásne! Úplne vyšité na leto. Asi by bola u mňa zbytočná lebo nie som až taký lícenkoý maniak ale hľadám nejakú peknú na leto.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásná paletka. Já mám ráda ty třpytivé, matné až tak ne. Docela si teď libuji v rozjasňovačích, takže by se mi líbila třeba paletka plná rozjasňovačů :-D tvářenky mám spíše sólové, takhle pohromadě ne.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Paletku jsem na nějakém e-shopu zahlédla, líbí se mi. Ale mám menší obavy, že bych jí nepoužívala celou. Proto raději volím jednotlivé kousky produktů a ne takové velké paletky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡