MÉ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKTY NA VLASY


Ahoj! V dnešním článku bych vám chtěla představit několik produktů z vlasové kosmetiky, které jsem si oblíbila a která jistě stojí za povšimnutí! :) Rozdělila jsem je postupně do několika kategorií pro lepší přehlednost. 

ŠAMPONY

  • V prvé řadě chci zmínit, že šampony dost střídám. Kromě mých nejoblíbenějších, které za chvíli zmíním, používám i naprosto obyčejné, třeba značky Balea - těm jejich vůním nelze odolat! :) Objevila jsem však díky spolupracím hrozně super šampony. Jak už je u mě zvykem, musím zmínit ten od značky Redken, z Curvaceous řady. Jedním z důvodů, proč jej tak ráda používám je například to, že ho stačí opravdu malé množství a skvěle se napění po celé pokožce hlavy i vlasech. Má za úkol zmírňovat krepatění a s tím mohu jedině souhlasit,  taktéž zanechá vlasy hezky provoněné. 

  • Mým nejnovějším objevem je šampon od značky Weleda - vyživující šampon s prosem. Obsahuje výtažky z prosa, které zajišťuje zdravou strukturu vlasového vlákna, výtažky ze šalvěje – která má čisticí účinky a olej z makadamových ořechů , který vlasy vyživuje. Šampon používám kratší dobu, ale okamžitě jsem si jej oblíbila. Taktéž jej stačí aplikovat malé množství, krásně ve vlasech napění. I v tomto případě jsem si zamilovala nádhernou vůni, která mi silně připomíná pobyt ve wellness, kde jsem cítila nádherné aroma😁


KONDICIONÉRY

  • V této kategorii kombinuji také více produktů. Oblíbené mám například péči od značky Aussie - ať už kondicionéry či masky. Mají několik druhů, já většinou měla tuším Miracle Moist, v podstatě jsem se zaměřovala na typ pro suché vlasy, nedávno jsem ale měla i pro lesk vlasů. Nebyl žádný, co by mi nevyhovoval, takže až vše co mám spotřebuji, tak si pořídím nějaký nevyzkoušený :) Dokonce i tu sladkou parfemaci si užívám :) 

  • Musím opět zmínit kondicionér Redken z Curvaceous řady, stejně tak jako šampon je vážně boží. Řekla bych, že se řadí na první příčku ze všech kondicionérů, co jsem zkoušela :)

  • Ráda bych také zmínila kondicionér od Weledy, který jsem taktéž nedávno dostala, ale měla jsem jej již v minulosti. Je zaměřený na suché a poškozené vlasy a je z řady Oves. Za úkol má vytvářet ochrannou vrstvu na suchých a poškozených vlasech. Díky tomu vlasy získají dokonalou hydrataci a regeneraci po celý den. Přírodní síla ovsa účinně napomáhá vlasům obnovit jejich strukturu a dodává jim přirozený lesk a ztracenou pružnost. Je obohacený o jojobový a kokosový olej v bio kvalitě. Společně s bambuckým máslem zajišťuje tato kombinace přírodních látek intenzivní hydrataci a regeneraci vlasů a zároveň vyhlazuje jejich povrch. Tento produkt je taktéž výborný, ale vadí mi jeho parfemace. Bude to znít asi divně, ale mně to připomíná plastelínu 😅Tímto výrokem se Weledě moc omlouvám 😅Ovšem s výsledkem jsem velmi spokojená, takže to dokážu překousnout :))




PÉČE

  • Sem zařadím produkt od Weledy a to Rozmarýnové vlasové tonikum. Základem tonika je rozmarýnový olej, který zlepšuje výživu vlasových kořínků, podporuje růst vlasů a zanechává zdravou pokožku hlavy. Tonikum má také za úkol zabránit svědění pokožky, což mohu jedině potvrdit. Když jsem jej zkusila vmasírovat do délek, hned vlasy vypadaly zdravější a nebyly tak hrozně suché, ovšem dlouhodobě tonikum používám jen na pokožku. Skvěle taky pomáhá, pokud trpíte na lupy :) Zmínila jsem už jak krásně voní? To je dokonalost :) Základem pro krásné vlasy je zdravá pokožka hlavy! ♥ 


STYLING

  • Jako první musím zmínit přípravek, který dokáže zkrotit suché a neposedné vlasy - CHI Infra Silk Infusion. Jedná se o regenerační kůru, která proniká do struktury vlasů a obohacuje je o nezbytné vitaminy. Obnovuje a posiluje vlasové vlákno, dodává perfektní lesk, vlasy jsou na dotek jemné a měkké. Regeneruje vlasy, chrání je před účinky teplot a nepříznivými vlivy okolí. Koupila jsem si největší balení (177ml) a příští měsíc to bude rok, co jej mám a stále tam je asi polovina. A to jej používám docela často, pouze stačí nanést malé množství :) Vlasy dokáže okamžitě zkrotit, uhladí je a nejsou krepaté. 


  • Ke zpevnění vlasů a dodání objemu používám já i moje mamka sérum Redken. Už jsem o něm psala několikrát, tak ho musím zmínit i zde, ve speciálním článku :) Konkrétně mamka má velmi jemné vlasy, které mají tendenci být zplihlé a hrozně dlouho hledala přípravek pro objem, který by fungoval. Když jsem jí díky spolupráci nabídla na vyzkoušení toto sérum, už nepoužívá nic jiného :) Strukturu vlasů zpevní a jestliže jej nanesete ke kořínkům, dodá jim také krásný objem. Vlasy jdou normálně učesat a ani nepociťuji, že by je sérum nějak zatěžovalo či mastilo. 

  • V poslední době jsem taky začala používat Wella Professionals - Eimi Glam Mist. Je to sprej, který dodává vlasům lesk, hydrataci, velmi lehce je uhladí (stupeň fixace č.1) a ochrání je před vlhkostí a UV zářením. Já si užívám především jeho lehkou, až vyloženě vzdušnou konzistenci, navíc voní jako takové klasické kadeřnické přípravky, což se mi líbí. Účes je po použití více svěží :) 

  • Jak mám ostříhanou ofinu, více také sahám po laku na vlasy. Doma jich máme víc a je mi celkem jedno, který použiji, ale nejčastěji volím lak VITALITYS Effecto Professional Lacquer, který mám z kadeřnických potřeb. Je na něm skvělé to, že vlasy zafixuje, neslepí je a především to, že jdou poté v pohodě rozčesat :) Určitě se po něm mrkněte :)




Možná jste si všimly, že mi ve výběru chybí nějaký produkt k termoochraně. Doposud jsem nenašla takový, ze kterého bych měla pocit, že něco opravdu dělá. Ovšem už se po nějakých koukám, tak snad vyberu dobře. Nemáte nějaký tip? :) 

A jaké produkty používáte vy? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Já na tepelnou ochranu používám Baleu a jsem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám přírodní produkty, nejradši mám značku Faith in Nature :)
    u tebe mne zaujaly výrobky od Weledy, určitě je také zkusím, hlavně tedy ten kondicionér :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď zrovna používám šampon od Gosh a je vážně skvělý:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Já si zase chci pořídit ovesný šampon od Weledy, měla jsem ho ve vzorečku a byl perfektní.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, kdysi jsem používala jeden lak na vlasy, kupovala jsme si ho od kadeřnice, ale za boha jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenoval.. A teď jsem na něj u tebe narazila.. Juchuu . Jdu si ho objednat, když už vím, jak se jmenuje :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek dlouho uvažuji o koupi toho šamponu redken vypadá fakt skvěle taktéž mě zaujalo sérum ke zpevnění vlasů a dodání objemu, protože se mi bohužel často stává, že mi vlasy od vrchu hlavy splihnou tak třeba vyzkouším :).
    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek, mně by se docela hodilo to tonikum. Vlasy mám suché a hlavně pokožku na hlavě. Pokud je i na lupy, tak je to výhra. Jen mě u Weledy odrazuje cena. :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. O té regenerační kůře CHI jsem několikrát slyšela a vím, že jí i v malé lahvičce prodávají ve skladu, kam často jezdím pro zboží. No asi si jí při další návštěvě koupím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡