BLACK & GOLD


Posledních pár dní tu panovalo doslova letní počasí, takže jsem mohla rovnou zvolit šaty :) Tyto fotky vznikly ještě v době, kdy ještě tak rekordní teplo nebylo, a tak jsem šaty doplnila kardiganem. Bývala bych zvolila svůj oblíbený růžový bomber, ale jelikož byl v pračce, musela jsem zvolit jiný kousek z mé překypující skříně. Taky to tak máte, že nejraději nosíte jednu a tu samou věc? 😅 

Před nedávnem jsem byla v Polsku, kde jsem si ve Wroclawi koupila tuto plátěnou tašku - nosím ji teď snad každý den! ♥ Na fotce vypadá trochu zvláštně, protože je narvaná věcmi :D... Jinak mimochodem, šaty (a pásek) mám z H&M a jsou úplně stejné, jako jsem měla již doma předtím, v barvě khaki, který jsem sehnala v sekáči. Proč to ale zmiňuji, jsou totiž neskutečně pohodlný, mají super střih a tak akorát délku! Co jsem se tak dívala, tak každý rok mají v obchodech stejné či podobné a tohle je kousek, který vám z tohoto obchodu mohu doporučit :) 


Co se týče mého osobního života, tak z blogerské krize už jsem se asi dostala, články se mi opět píšou samy a vy se můžete těšit na další recenze.. :) Ještě jsem se rozhodla od tohoto týdne hecnout a začít konečně se sebou něco dělat, chodit do posilky, nežrat jako prasátko a taaak 😅😅 Snad se mi podaří zhubnout ta kila, která jsem loni nabrala..


Šaty: H&M - Rovnou jsem vám našla ten stejný model :)
Kardigan: Reserved
Pásek: H&M

Co teď rády oblékáte vy? :))

You May Also Like

8 komentářů

  1. no páni, moc povedený outfit, vypadáš hodně elegantně a to se mi líbí. Jinak nepřipadá mi, že jsi nějak přibrala, ale to záleží na každém jak se cítí a co chce pro své tělo dělat. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji moc! :)) Přibrala jsem bohužel asi 10 kilo a je to znát, ale je to od tebe moc milé ♥

      Vymazat
  2. Outfit je skvělý, moc ti to sluší:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je povedený, všechno jsi pěkně zkombinovala. Sluší ti to. :) Taky jsem začala chodit do posilovny, je třeba :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, tak přesně tyto šaty mám v khaki a ještě prouzkovane :D a jsou super. Nejspíš si ještě koupím v černé, je to taková univerzální barva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase přemýšlím nad růžovými :D Ale troje stejný šaty, to už by bylo asi ujetý :D

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší, máš na fotkách opravdu nádherně upravené vlasy :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Ta taška vypadá skvěle. Samozřejmě i celý outfit, sluší ti to a držím palce v hubnutí, i když mi přijde, že to nepotřebuješ. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡