NOVINKY NA NOTINO.CZ, KTERÉ STOJÍ ZA POZORNOST (DEKORATIVKA BŘEZEN 2018)


Ještě než vám představím všechny ty krásné kosmetické novinky, tak bych ráda zmínila, že v posledních týdnech až měsících jsem do opravdu značné míry omezila nakupování - ať už kosmetiky, tak oblečení. Nechci, abych vypadala jako nějaký nákupní maniak :D Vedlo k tomu hned několik důvodů, kosmetiky mám dost, oblečení do těch svých skříní už snad ani nenacpu a navíc se ze mě stává fanda tzv. slow fashion. Nakupuji pouze to, co potřebuji a nebo o čem vím, že to využiji :) Ale jako jo, slabou chvilku máme někdy všichni a chceme si dopřát, že ano. A já ji asi budu mít právě teď, protože novinky na e-shopu Notino vypadají prostě skvěle :D:) Navíc, stejně tento článek dělám pro vaši inspiraci a věřím, že vás tyto kosmetické novinky zaujmou :) 

1. Jako první mě zaujaly novinky Catrice - edice ve spolupráci s Dawidem Tomaszewskim, uznávaným německo-polským módním návrhářem a byla inspirovaná jeho kolekcí podzim/zima 2017. V sezóně podzim/zima 2017 se objevují šaty v různých délkách, kalhoty a kabáty v měděno-zlatém odstínu sjednocují opulentní a čisté elementy. Barevná paleta edice zahrnuje červené, fialové, zlaté a modré tóny, které jsou doplněny jemným růžovým nádechem. 

Edice obsahuje dvě matné rtěnky v naprosto nádherných odstínech, tři laky na nehty, tužky na oči a rty rozjasňujicí rtěnku a klasický rozjasňovač, a nakonec paletku na oči a obličej. V ní najdete jak matné, tak i třpytivé stíny řekla bych tlumených barev, kromě nich je tu i rozjasňovač a tvářenka. 



2. K první koláži fotek se přimotala i nová řasenka od Maybelline, zvaná Total Temptation. Jejím úkolem je dodat řasám objem a je obohacená o kokosový olej. Kartáček má s krátkými štětinami a mělo by s ní jít jednoduše vrstvit. 
S Maybelline pokračuji, zaujaly mě tu paletky a rtěnka vzniklé ve spolupráci s modelkou Gigi Hadid. V nabídce mají z této edice více produktů, například i dva štětce na oči, viz níže. Musím uznat, že ty jsou opravdu nádherné :) Paletky očních stínů jsou celkem dvě a obě mají skvělé nositelné odstíny, vhodné pro každý den. 

3. Výběr jsem doplnila dalším produktem v rosegold obalu, a to barvou na obočí se štětečkem od L'oreal Paris z kolekce Paradise Extatic. Produkt jsem ještě osobně neviděla, ale dost mě zaujal. Praktický koncept přímo se štětečkem mě zaujal. Zaujal mě také rozjasňovač Holo Glam od Artdeco. Od této značky jsem doposud nic neměla, takže netuším, jaký je, ale vizuálně vypadá perfektrně. Měly jste něco od Artdeco? 
Nakonec jsem zařadila naprosto dokonalý bronzer od Max Factor. Mám jej už od loňska a nedám na něj dopustit. Na pleti vypadá přirozeně a svěže, také dlouho vydrží. A neobsahuje třpytky :) 



4. Na Notinu se objevily také nové štětce. Již zmíněné Maybelline (ty růžové), štětce od značky Sigma a nebo Dermacol, respektive od Petry Lovelyhair. Původní štětce s jejím logem mi maximálně vyhovují, mám je už snad dva roky a jsou jako nové. Proto bych se nebála jít do těch se značkou Dermacol, pokud se nepletu, jsou to ty stejné :) Kdyžtak mi dejte vědět do komentářů, pokud je náhodou máte ;)




5. Svůj výběr zakončím rtěnkami. A že jich v novinkách není málo! :D Především svým designem mě očarovaly ty značky L'oreal Paris, Color Riche Balmain. Jedná se o limitovanou edici s výraznými barvami,  vznikly ve spolupráci L’Oréal Paris a značky Balmain. Rtěnky přichází s výraznými barvami plnými jemného třpytu a intenzivních odstínu nyní v unikátním balení navržené předním designerem Olivierem Rousteingem. Na Notinu najdete celkem 7 odstínů. Jak už je v Česku zvykem, netradiční odstíny u nás prostě neseženete.. na internetu jsem našla i odstíny v modré, khaki či sytě oranžové - a ty bych třeba já ráda vyzkoušela! :D :) 

6. Ráda bych zmínila také "laky" na rty, značky Max Factor. Ty nabízí hned tři neodolatelné efekty na rtech v jednom - bohatě pigmentovanou, luxusní a sytou barvu rtěnky, finiš lesku zajišťující zářivý vzhled rtů a hydratační a pečující vlastnosti balzámu pro jemný pocit. Sama jsem je už zkoušela a jsou opravdu velmi příjemné! :) Celkem tu nabízí 8 odstínů.



Zaujalo vás něco z kosmetických novinek? :) 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Líbí se mi ty novinky od Catrice :) určitě nějaký produkt vyzkouším. Skvěle sepsaný článek, Káťo :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji mockrát! :* Mně se právě velmi líbí ty Catrice rtěnky, asi si nějakou objednám.. :D :)

      Vymazat
  2. No tak tu se mi líbí pár věcí :D paletka od Catrice je perfektně složená, odstíny jsou super, jen aby byla kvalitní :) No ale ten design nových rtěnkek od Loreal, no popravdě bych si vybrala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Laky na nehty Catrice vypadají skvěle, určitě si nějaký objednám, možná všechny tři :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle post jsem neměla vidět, nyní vezmu Notino útokem..:D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty rtěnky od Lorealu mají opravdu nádherný obal! Kolekce od catrice je ale taky krásná...Nesmím se nechat zlákat :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Mě zaujaly rtěnky od Catrice. Jsou naprosto dokonalé. :)
    Pěkný článek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý výběr, je fajn se inspirovat od druhých. Dnes je na trhu toho tolik, že človek sám to nemá šanci vše vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡