BYLINKOVÉ LÁZNĚ S MANUFAKTUROU

BYLINKOVÉ LÁZNĚ S MANUFAKTUROU

V dnešním článku bych vám chtěla představit rovnou 4 produkty značky Manufaktura, které vám jistě pomohou k příjemné relaxaci - a to se hodí, no ne? :) Pokud tedy takového pomocníka hledáte, určitě pokračujte ve čtení. 

Zjemňující a výživný solný peeling s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou

Tohle je produkt, který jsem si oblíbila snad ze všech nejvíce! Jedná se o solný peeling s mandlovým a meruňkovým olejem, vřídelní solí, meduňkou a panthenolem, dokonale odstraní odumřelé buňky a nečistoty a zanechá pokožku sametově jemnou, pečlivě vyživenou a zářivou. Vřídelní sůl z karlovarských minerálních pramenů je bohatá na cenné minerály, meduňkový výtažek napomůže dokonalé čistotě a osvěžení, meruňkový a mandlový olej mají mimořádné zvláčňující a regenerační účinky a panthenol hojí a zklidňuje. Ideální je použití peelingu během koupele - následným smytím z pokožky a rozpuštěním ve vodě vzniká aromatická relaxační olejová lázeň.

Na fotkách můžete vidět peeling ještě před vyzkoušením - vidíte zde nadbytek olejové části, která se  však se solnou velice dobře smísí. Ještě před otevřením jsem cítila tu nádhernou vůni, doporučuji na některé z prodejen očichat :D:)) Při použití peeling nikde nadbytečně neopadává, jak se mi už stalo u peelingů jiných značek. Použití je tedy maximálně komfortní a ekonomické :)) Jen to balení jde otevírat a zavírat hodně ztuha, ale zase na druhou stranu výborně těsní.
Aplikaci peelingu si maximálně užívám, svoji funkci plní na jedničku, pokožka je následně hezky jemná a provoněná. Tento produkt bych si v budoucnu stoprocentně koupila znovu! :)
Koupíte zde za 329,-Kč (315g)

manufaktura - Zjemňující a výživný solný peeling s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou
manufaktura - Zjemňující a výživný solný peeling s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou

Zvláčňující tělové mléko s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou

Krémy (či tělová mléka) od Manufaktury jsou mými must-have a tento není výjimkou. Obsahuje vyváženou kombinaci mandlového a hroznového oleje, glycerinu, zjemňující vřídelní soli, meduňkového výtažku a panthenolu pro každodenní jemnou a šetrnou péči o pokožku. Mandlový olej patří k nejcennějším olejům, je vysoce výživný. Hroznový olej má regenerační, hydratační a zpevňující účinky. Vřídelní sůl je bohatá na cenné minerály a panthenol hojí, zklidňuje a ochraňuje pokožku.

Má úžasně svěží vůni meduňky, a také díky ní se na použití o to více těším :) Konzistence je řekla bych průměrně hutná, dobře se aplikuje a překvapivě rychle se vstřebává. Navzdory tomu nechává pokožku příjemně jemnou, provoněnou a hydratovanou. 
Tělové mléko je v plastové nádobce, která mi maximálně vyhovuje - je pevná, ale dá se dobře stlačit - díky tomu můžete dávkovat přesně takové množství, které potřebujete
Koupíte zde za 195,-Kč (300ml)

Zvláčňující tělové mléko s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou
Zvláčňující tělové mléko s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou
Zvláčňující tělové mléko s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou

Bylinná koupel s vřídelní solí a mátou pro relaxaci svalů a kloubů

Bylinná koupel s karlovarskou vřídelní solí a přírodními výtažky z máty peprné i klasnaté, kopřivy, levandule, bílé vrby, heřmánku a chmelu je ideální pro relaxaci při únavě, po fyzické zátěži a sportu. Přispívá k prokrvení pokožky a uvolnění svalového napětí i mysli, napomáhá regeneraci a má příznivý účinek na pohybový aparát. Jedinečná vůně esenciální oleje z máty klasnaté navíc osvěží, povzbudí a báječně naladí. Především ta vůně vás příjemně naladí a klidně můžete použít menší množství, než je uvedeno na obalu - je totiž opravdu výrazná. To už však ale záleží pouze na vás :) Pokud si takové koupele rádi dopřáváte, nezbývá mi, než vám tento přípravek doporučit! :))
Koupíte zde za 109,-Kč (60ml)

manufaktura - Bylinná koupel s vřídelní solí a mátou pro relaxaci svalů a kloubů
manufaktura - Bylinná koupel s vřídelní solí a mátou pro relaxaci svalů a kloubů

Sypaný bylinný čaj ANTISTRES A RELAX

Tento bylinný čaj je vhodný k relaxaci a úlevě od stresu obsahuje květy heřmánku, lípy, levandule, listy máty peprné, kousky lékořice a listy meduňky.
Jelikož každý den vypiji minimálně litr bylinkového čaje (mátový či heřmánkový), tento mi opravdu zachutnal! Díky jeho výrazné chuti stačí přidat menší množství čaje, bohatě to vystačí :) Čaj bych si určitě koupila znovu, vypadá skvěle i jako dárek.
Koupíte zde za 85,-Kč (45g)

manufaktura - Sypaný bylinný čaj ANTISTRES A RELAX
manufaktura - Sypaný bylinný čaj ANTISTRES A RELAX

Aby byl můj článek kompletní, doplním vám sem malý návod, jak docílit dokonalé koupele, který jsem obdržela od PR zastoupení značky :)


Jak docílit dokonalé koupele a dopřát si hřejivé zimní bylinkové lázně?
  1. Vytvořte si z koupele svůj osobní rituál, díky kterému uvolníte tělo i mysl a odpočinete si od starostí všedního dne.
  2. Teplá voda (cca 37 °C) obohacena o zvláčňující oleje či bambucké máslo a oblíbené bylinky má blahodárný vliv na pokožku celého těla, prokrví ji, odbourává toxiny, pozitivně působí na psychiku a přispívá k celkovému uvolnění organismu.
  3. Příjemnou atmosféru nabudí vonné svíčky s relaxačními účinky.
  4. Příznivé účinky koupele podpoříte masáží pokožky celého těla žínkou z lufy, či jinou masážní pomůckou. Dosáhnete tak lepšího prokrvení pokožky a látkové výměny.
  5. Koupel by neměla trvat déle než 15–20 minut.
  6. Pro dosažení dokonalé úlevy a relaxace se po koupeli zabalte do teploučkého županu a v klidu relaxujte, např. u šálku dobrého bylinkového čaje, alespoň dalších 15 minut.

Zaujal vás nějaký produkt? Provádíte třeba nějaké relaxační/beauty rituály? :) 

* produkty jsem dostala od zastoupení Manufaktury, hodnotím je však zcela upřímně.

You May Also Like

9 komentářů

  1. Hodně mě zaujal ten peeling :) bylinkové věci a hlavně čaje mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě hlavně ten čaj, poslední dobou si čajů dopřávám víc než dřív a ráda zkouším nové druhy :)
    The Linheart

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jenom ten peeling a za mě perfektní, celkově mám manufakturu moc ráda :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Peeling vůbec nevypadá špatně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten peeling se určitě mrknu, díky za tip!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. mám Manufakturu hrozně ráda :) vyzkoušela jsem už tělové mléko a sprchový gel s vínem a teď zkouším sirup Dobré ráno a jsem vážně spokojená! úplně nabudí energií, což při psaní bakalářky potřebuji :D moc díky za tipy, určitě Manufakturu zase navštívím! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mandlový olej! ❤️ Jinak Manufaktura je pro mě takové místo, které mě vždycky zachrání, když potřebuju nakoupit dárky. Je tam spousta praktických a milých věcí. Tisíckrát lepší, jak lapače prachu!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já Manufakturu a podobné věci zbožňuju! Víc se ale dostávám k produktům Soaphoria, teď mám zrovna tělový peeling s vůní lesního ovoce. Tyhle přírodnější produkty dokážou člověka vždycky potěšit. :) A ta vůně je prostě k nezaplacení!
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  9. Mně zaujal ten rituál, jenže jak se znám, nebyla bych schopná ho provést celý až do konce. :) Jinak mě bilinná kosmetika zaujala. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡