REVLON: ROZJASŇUJICÍ PALETKA, ŘASENKA DEFINITION, PHOTOREADY PRIME + ANTI SHINE


Ahojky! Připravila jsem si pro vás novou recenzi, tentokrát rovnou na 3 produkty značky Revlon. Rovnou vám řeknu, že jsou povedené a určtitě stojí za povšimnutí.

Revlon - Highlighting Palette - 020 Rose Glow

Jedná se o rozjasňujicí paletku, která obsahuje mix jemných odstínů s lehkým třpytem. Obsahuje různě barevné pruhy odstínů a je samozřejmě možné je například tenčím štětcem či prstem nanést samostatně. Stíny nejsou nijak výrazně pigmentované, a tak to s barvou nepřeženete - dodají takový zdravý nádech. Třpytky jsou drobné, a tak výsledný efekt je velmi hezký :) Na poslední fotce jsem na hřbet ruky nanesla zároveň všechny odstíny (ve více vrstvách, abyste to pořádně viděly) - v reálu byl odstín vidět víc, ale aspoň něco :) Celkově si myslím, že je to skvělý produkt, který podtrhne každé líčení.
Koupíte například zde za 329,-Kč




Revlon - Dramatic Definition mascara

Tato řasenka mě velmi překvapila, a to z důvodu, že takový tvar kartáčku mi udělá řasy řekněme nijaké. Řasy má za úkol zvýraznit a oddělit - to vše splňuje na jedničku. Na fotce mých řas můžete vidět, že mi rostou ledabyle a při odlíčení nejsou příliš vidět. Řasenka si s nimi hravě poradila a opravdu dost je zvýraznila! :) Během dne mi nijak neopadává a nerozmazává se, takže i za tohle velké plus. 
Seženete ji například na Fann.cz za 339,-Kč




Revlon - PhotoReady Prime + Anti Shine

Tohle je pro mě ze všech tří produktů ten nejzajímavější, jelikož se jedná o primer pod makeup a zároveň jej můžete využít i k redukci lesku pleti. V balení je i speciální houbička pro nanášení, se kterou se pracuje velmi dobře. Jediná nevýhoda je hygiena, uznala jsem za vhodné ji brzy řádně omýt od nečistot - a to si pleť dobře čistím, ne že ne :) Konzistence produktu je velice lehká, v podstatě o produktu na pleti ani nevíte. Ovšem na dotyk je pleť krásně vyhlazená. Netroufnu si příliš soudit, na kolik makeup díky primeru vypadá/vydrží déle, ale já jsem velmi spokojená :) S mastnotou si poradí také skvěle, ale k tomuto účelu sahám spíše po pudru. Celkově se mi tento koncept velmi líbí a já jej hodnotím jako povedený produkt :)
Koupíte zde za 439,-Kč 




Znáte některý z produktů? Co vy a Revlon? :)


You May Also Like

10 komentářů

  1. Revlon moc prozkoumaný nemám, zkoušela jsem jen ten jejich make-up colorstay, ten poslední kousek - primer pod make-up vypadá zajímavě a řasenka Ti udělala pěkný efekt :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky mám voděodolnou řasenku a plní vše, co má :) mne nejvíce zaujala rozjasňující paletku :) Má fakt nádherný odstín :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem zkoušela jen máslo na rty a to je fajn. :) Řasenka ti udělala pěkný efekt. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem ještě od značky Revlon nic neměla, ale vlastně jsem ani neměla moc zájem, protože mi ty produkty přijdou zbytečně hrozně předražené vzhledem ke kvalitě...To si raději koupím produkt od NYXu za stejnou cenou, ale v mnohem vyšší kvalitě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ale naopak já jsem se vším spokojená, a to jsem vyzkoušela docela dost jejich produktů :) Zrovna jsem se vrátila k Revlon zapečenému bronzeru a musím říct, že lepší jsem neměla! :)

      Vymazat
  6. revlon som spoznala v amerike...tieto produkty ma nejak extra nezaujali, ale značku mám celkom rada

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  7. O Revlonu jsem toho slyšela už tolik, ale zatím jsem ho nezkusila:D. Ale strašně mě to láká...:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  8. Ta rozjasňující paletka má vážně nádherné odstíny :-) osobně jsem ještě nikdy nic nevyzkoušela.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡