MARY KAY: BOTANICAL EFFECTS - CLEANSING GEL

Asi vám nemusím vysvětlovat, jak důležité čištění pleti je :) Mohu říci, že jsem vyzkoušela už poměrně dost přípravků k očištění pleti, různých konzistencí. Dnes bych vám ale ráda představila tento gel od Mary Kay. 


Mary Kay: Čisticí gel Botanical Effects

Péče o pleť Botanical Effects začíná s jednoduchými složkami, které zajišťují velké množství výhod. Výtažky z výjimečného super ovoce - dračího ovoce – v kombinaci s aloe vera poskytují péči o pleť plnou antioxidantů v každém přípravku.

Tento gel používám vždy večer, jako poslední fázi odličování a někdy také ráno. Co se mi na gelu líbí, je jeho hutnější konzistence, takže mi nikde okolo nestéká - to úplně nesnáším :D :)) Také velice příjemně voní, řekla bych trochu sladce, ale nijak vtíravě. Funguje velmi rychle a na jedničku. Po opláchnutí mám pleť zbavenou veškeré mastnoty, nečistot a pokožka je nádherně jemná :) Gel mi pokožku nijak nedráždí, příjemně se aplikuje a hlavně dělá přesně to, co má. Za mně parádní produkt, určitě bych se po něm podívala zase! :)
Více o něm zde.
Neobsahuje olej ani parfemaci
Nekomedogenní
Vhodný i pro citlivou pleť
Dermatologicky testováno
 Klinicky testovaný z hlediska podráždění pokožky a alergie.


// Ještě hlubšího vyčištění dosáhnu pomocí čisticího kartáčku, shodou okolností jej mám taky značky MK - to byste se divily, jak i po odlíčení micelárkou je následně kartáček zabarvený!..  Pokud ještě rotační kartáček nemáte, mohu vám jej doporučit, budete opravdu překvapené :) 


Používáte čisticí gely? Jaké? :)  

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já mám čistící gely moc ráda. Momentálně používám jeden od Yves Rocher. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Čistící gely mám ráda ale od Mary Kay jsem doposud ještě nic nevyzkoušela.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  3. Práve som na love nejakého dobrého gélu na čistenie pleti a tento nevyzerá vôbec zle. Možno sa už konečne dokopem skúsiť niečo od Mary Kay :)

    Ardnaxela

    OdpovědětVymazat
  4. Gely já ráda používám, momentálně mám od Garnier a zatím je fajn. :) Tento nevypadá špatně.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám čistící gel od Garnier a je fakt super:D. Jinak tenhle vypadá skvěle dokonce i obalem:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡