NOHY V TEPLE


Zima už se pomalu hlásí o slovo, už i v Brně nám sem tam zasněžilo - a co si budeme povídat, je čas se pořádně obléci :)  Já jsem schopná mrznout i v obřím teplém svetru, a to nemusí být ani hluboko pod nulou 😄 Holé kotníky jsou fajn maximálně na cestu vyhřátým autem, ale to se mě moc netýká. 

Doteď jsem měla zimní obuv relativně nízkou, takže mi na celé nohy bylo fakt chladno a já se modlila, ať už je zase jaro. Nedávno jsem si ale vybrala vysoké kozačky z e-shopu Rieker. Chtěla jsem boty s vyšší podrážkou právě třeba kvůli sněhu, a především bez vysokého podpatku. Do oka mi padl tento model, který splnil všechny mé požadavky a navíc jsou kompletně zateplené a voděodolné. 


Outfit jsem doplnila trochu netradičně batohem, jelikož mě v poslední době hodně bolí záda a nechtěla jsem je ještě víc mučit těžkou kabelkou. Jinak šedý kabát, co mám na sobě, jsem ulovila v secondhandu za padesát korun a je z 80% z vlny. Dobrá koupě, co myslíte? :)



Nové botky mi sedí jako ulité, oceňuji také, že mají zakulacenou špičku, a tak mě ani v této části netlačí. Akorát mi jsou i přes lýtko, v zadní části je ale bota trochu elastická, aby se co nejvíc přizpůsobila.

Jak můžete vidět, kozačky jsou celé zateplené a spolehlivě tak mé nohy udrží v teple :) Otestovala jsem je už i v dešti a prvním sněhu, jejich voděodolnost mohu tedy potvrdit. Jsem z nich tedy opravdu nadšená, určitě to není má poslední obuv od Rieker! :)

*obuv jsem dostala v rámci spolupráce, to však nic nemění na mém upřímném názoru.

Znáte tuto značku obuvi? Jak se vám boty líbí? :)

You May Also Like

15 komentářů

  1. Tak přesně takové kozačky by se mi líbily! Jedny boty od Rieker mám a jsem s nimi také spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku nepoznám, ale boty jsou super. Líbí se mi, že ochrání před vlhkem a jsou zateplené. Vysoké boty na zimu mám nejraději. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Značka mi něco říká. Zateplené boty jsou nejlepší, ale tyto se mi moc nelíbí, není to asi můj vkus, ale pro teplo bych udělala cokoliv :D Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, to chápu - každá máme vkus jiný :) Víš co, já upřednostňuji pohodlí, před nějakou hypersuper modernou, nebo tak :D Jsou prostě teploučký a pohodlný, a to je pro mě hlavní :))

      Vymazat
  4. Jsou hezký a věřím, že hodně teplý a pratický! Já mám kozačky z Bati z loňska, zatím jsem je nevytáhla, stačí mi vyšší kotníkové botky z Deichmannu na šněrování, ale těším se na ně. I když mají podpatky, jsou pohodlné a ráda jsem v nich loni chodila :) No a ten kabát je teda peckovní, radši mi ani neříkej cenu nebo se skácím... Mít tak čas chodit po sekáčích, taky lovím kabáty jak divá, v obchodech je to děs a bída!

    OdpovědětVymazat
  5. já už sháním hezké kozačky asi tak dva roky a pořád ne a ne na žádné narazit :( :D takže momentálně ještě taky chodím v nízkých kozačkách, ale zatím to zvládám - nic jiného mi totiž nezbývá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele tak mrkni na ten Rieker, mají tam fakt hrozně moc druhů! :)

      Vymazat
  6. Ty jo kozačky vypadají fakt skvěle! V zimě je pro mě teplo na nohy snad to nejdůležitější a hned po tom je čepice, rukavice a huňatá šála!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Boty jsou krásné a myslím že Rieker má kvalitní obuv. Na zimu je potřeba mít kvalitní obuv. Mrznout v nepohodlné obuvi je to nejhorší. Já zimu nemám ráda a mrznu taky furt.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  8. Značku neznám a i když je tento článek převážně o botkách, mnohem více mě zaujal batůžek :-) já bych v zimě nejraději pořád nosila takové ty teplé spací ponožky, ale je pravda, že do kozaček se v nich nevejdu :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak díky moc :D Mám ho už hrozně dlouho a taky jsem ho dlouho ani nevytáhla - tak jsem se rozhodla ho opět začít nosit :D:)
      To se ti nedivím, v takových ponožkách chodím po doma, jsou nej :D:)

      Vymazat
  9. Já si kupovala asi před 5 lety tenisky, takové trochu elegantnější, ale černé, protože jsem potřebovala kvalitní obuv do práce. Od té doby je ještě mám a úplně v super stavu. Pohodlné a hlavně se hned nerozpadnou. Rieker je super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné kozačky, celý outfit se mi líbí. Kabátek je parádní! Tip na pěkné pánské kabáty: https://taxido.cz/31-luxusni-panske-kabaty/panske-kabaty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡